Skocz do zawartości
IGNORED

CHCESZ NORMALNEGO FORUM STEREO.PL?

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

...z wyjątkiem oczywiscie mySpace, na ktorym kazdy (zaprzyjazniony) moze skomentowac cokolwiek !

Nigdy zadnego z tych wpisow nie usunalem, choc teoretycznie oczywiscie mogę !

(chyba ze pomylkowy i na czyjas prosbę).

_WILU_ - zgadzam się:) ciekawość jest silniejsza, ale możesz zrobić wyjątek: ja ignora nie wyłączam. Czy liczysz, że te najaktywniejsze trolle mają coś sensownego do powiedzenia? Jeśli, to tylko przez sen, ale wtedy nie napiszą.

Edward - puszczają Ci nerwy, po co rozmawiasz z tym biedakiem? Nie wyłączaj ignora:)

jar1, luck - Wasze wpisy to głos poparcia dla działania w stylu Vlada. Czyli nie przeszkadza Wam wulgarny język rodem z celi więziennej? Uważacie to za normalne i to jest Wasze środowisko. Tak?

mam takie pytanie: a co to jest grzesz? skad sie to bierze?

bardzo symptomatyczne jest to ze jak ktos ma mniej niz rok na liczniku forumowym to chce robic najwieksze porzadki, robiac przy okazji wiekszy burdel niz byl przed jego pojawieniem sie na nim.

eh trolle new age :/

muls - z największą przyjemnością wcisnąłem kolejny raz ignora. Muls od mulenia, więc przywitają cię koledzy, aż będziesz ociekał, Vlad ci powie czym.

Z twoim wpisem "o mnie" się zgadzam.

netboy, 1 Sie 2007, 15:14

bardzo symptomatyczne jest to ze jak ktos ma mniej niz rok na liczniku forumowym to chce robic

>najwieksze porzadki

ufffff...ale fart... 10 dni po .... ;)

Jednym z leków na zaprowadzenie porządku ( jako takowego ) jes poprostu ignorancja, ale nie przy pomocy "funkcji" tylko przez nas, trzeba utrzymać nerwy na wodzy i powinno być conajmniej ok.

Przyznaje się bez bicia że mam słabe nerwy ! :/

>>wilu

a to jeszcze nikt ci nie powiedzial ze rok ma 365 dni a raz na cztery lata nawet 366 dni :) mysle ze jak zajrzysz czasami do ksiazki zamiast "bic piane" to wyjdziesz na tym lepiej i z twarza :D

coś mi sie popier...z tym tysiacem :/

He, he. A odkąd to ignorancja może doprowadzić do porządku? ;-)

Pomyś co by przyniosło ignorowanie tego gówna ??

Edward

wyluzuj, bo Ci się "rok" i "kilo" mieszają :-)

Naprawde nie potrafie tego wyjaśnić ://// chyba niewyspanie. Kurde a tu przychodzi pora najbardziej aktywna na forum. :)

gresz ...nie widzisz ,ale poczujesz.Grzesz nigdy nie mialem nikogo w ignorze.To mi jest nie potrzebne.Zamknji po prostu oczy.Tak robia dzieci.Zamykaja i mowia .Nie ma mnie.A pozatym mozesz mnie pocalowac w ....zapomnialem juz w co.

>Pomyś co by przyniosło ignorowanie tego gówna ??

Nie można gówna ignorować, oj, nie można. Bo może być zdziwko....

Chciałbym jednak zauwazyć, że jest drobna róznica między ignorowaniem a ignorancją. W tym przypadku ignorowanie gówna jest ignorancją.

I nie rozumiem po co się kłucić między sobą ?? Doprowadzi to do tego że AłdioSzoł będzie przypominało mecz Wisła vs Cracovia. Przyjadą za AS z pałami, kastetami, siekierami i innymi sprzętami po to żeby sobie wyjaśnić "co brzmi lepiej".

ehhh...ide poczytać kalendarz.

jar1, 1 Sie 2007, 15:28

Nie można gówna ignorować, oj, nie można. Bo może być zdziwko....

Można a nawet trzeba, niech se gówno schnie i wietrzeje w samotności...początek już jest.

pa pa pa całuski 102 :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.