Skocz do zawartości
IGNORED

CHCESZ NORMALNEGO FORUM STEREO.PL?

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

Jakakolwiek dodadkowa cenzura i moderowanie są całkowicie zbędne. Lukarowej cenzury na chybił trafił jest i tak nadto. Dać np. takiemu Edwardowi możliwość moderowania, a natychmiast poleciałyby głowy miłośników Rehdeko i głowy posiadaczy sprzętu wg niego snobistycznego, bo droższego od jego kejmbridża. Tylko pełna swobody i niczym nieskrępowana wypowiedź ma właściwą cenę. Co jakiś czas podnoszą się tyłki pseudomoralistów od piątej boleści na ten temat, którym marzy się trzymanie innych za mordę, gdyż wydaje im się, że tylko oni mają jedynie słuszną rację, przy tym nie mając zielonego pojęcia o istocie dźwięku, i by to umieć ocenić właściwie, potrzebnego doświadczenia, które zdobywa się latami testując, testując i jeszcze raz testując kolejne kombinacje w audio. Dla tych co podniecają się jakimiś tam statystykami - po ch...j ona w ogóle jest. Kogo obchodzi( bo mnie nie) kto, i ile ma wpisów, i na jaki temat, a czy ma już okres:) lub urodziny, to już jest debilizm do kwadratu. To forum nie jest miejscem wzajemnej adoracji i składania sobie życzeń z okazji 13-stych urodzin, bo tu chyba większość tyle ma lat:), a tak naprawdę ich miejsce jest w McDonalds, a nie na tym forum. Lećcie więc tam dziatki w podskokach, tam są pyszne, brrr, bardzo słodkie lody, które osłodzą wam tę gorycz, którą raczą was tu poniektórzy.

Polichlorkowinylowy kochanek

Moderacje juz przerabialismy i dupa z tego wyszla.... Zrobila cos moderacja z np. mcgyveroidami??? "Nie, nie ruszaj bo trzebaby ruszyc i X a to przeciez kolega Y..." itp itd.... Kolo wzajemnej adoracji...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

przede wszystkim - co byście chcieli moderować?

przecież największe pyskówy wywołują wszystkowiedzący spece od IT przytaczając swoje genialne teorie a przecież nie możesz powiedzieć, że nie mają prawa się wypowiadać "merytorycznie" - w końcu to ich zdanie. Wpisy obraźliwe i chamskie można by było bardzo łatwo usuwać - wystarczyłby zwykły mechanizm zgłaszania do moderacji w który to forum jest wyposażone. Niestety, właściciel forum ma to gdzieś....

pozdrawiam

Kal

>lenam>

>TRZEBA TE ZACZEPNE WPISY TRAKTOWAĆ DOKŁADNIE TAK SAMO, JAK NAPOTKANE NA SPACERZE ŚWIEŻE ŁAJNO!!!

Zacznijcie korzystać z opcji ignoruj. Pięć minut roboty i po frustratach typu Vlad-a nie ma śladu. ;)

deep

>gląb

Slady są, tyle tylko, ze zakompleksione gląby z malymi fiutkami,

schowawszy glowę w piasek, udają ze ich nie widzą !

Ale jest to doskonała okazja, aby w tym czasie obrobic im dupę,

gdyz te barany nawet się nie zorietują, ze są dymani ! :))

ale jaja !

panowie weźcie swoje jamniki i posłuchajcie sobie na nich najnowszej dody,

i przejdzie wam, humor wróci i dalej będziecie bić pianę.

pozdrowienia dla wysokich tonów jak żylety i niskich jak spasione brzuchy administratorów pewnej wiary.

czuwajcie !

Cenzury bym nie wprowadzał.

Ale ZDECYDOWANIE jestem za wyświetlaniem przy każdym nicku informacji o tym ile osób tego nicka ignoruje.

Byłaby to jakaś metoda oceny działalności użytkowników , która uświadomiłaby ogółowi, że działalność co niektórych to zaśmiecenie forum.

Jest na forum grupa osób która kreuje się na znawców tematu i przy byle okazji wtrąca swoje trzy grosze do każdego tematu lub nachalnie promuje pewne produkty czy rozwiązania techniczne.

Ich wpisy miałyby zupełnie inny odbiór gdyby pod nickiem autora było widoczne, że forumowicze mają jego opinie w ..... głebokim poważaniu.

Krótko mówiąc : pozwólmy pisać wszystkim, ale jednocześnie dajmy publiczny wyraz swojemu NIE dla chamstwa, miernoty i nachalnych sprzedawców.

TUX

TUX, 1 Sie 2007, 11:30

>Cenzury bym nie wprowadzał.

>Ale ZDECYDOWANIE jestem za wyświetlaniem przy każdym nicku informacji o tym ile osób tego nicka

>ignoruje.

Ciekawy postulat. Pewnie skuteczny.

>TUX

To bardzo dobry pomysl !

Przy kazdym nicku powinna byc wyswietlana ilosc "ignorow",

a kazdy nimi obdarzony, powinien miec wgląd w liste tych,

ktorzy go ignorują. Sytuacja bylaby jasna.

Niestety, wydaje mi sie, ze dalej idziesz juz za daleko ze Swymi ocenami tego zjawiska.

To, ze jakas ilosc zakompleksionych, ksenofobicznych forumowych baranow, wpieniona,

ze ktos jest od Nich : mądrzejszy, inteligentniejszy lub ladniejszy, tryska wsciekle

na prawo i lewo sliną i "ignorami" nie swiadczy wcale koniecznie, ze po drugiej stronie

znajduje sie wylacznie - chamstwo i miernota !

Miernota, to przewaznie wlasnie Ci, ktorzy tymi "ignorami" sie poslugują.

Z tego co wiem, najciekawsi uzytkownicy tego forum zadnymi " ignoruf " sie nie imają !

>Ale ZDECYDOWANIE jestem za wyświetlaniem przy każdym nicku informacji o tym ile osób tego nicka

>ignoruje.

Wtedy wzrośnie zjawisko masowego zakładania nowych nicków tylko po to, aby komuś dać ignora.

Z moderacją źle, bez moderacji jeszcze gorzej. Coraz mniej mam ochotę tu zaglądać. Oczywiście można nie czytać wątków, gdzie odbywa się pyskówka, ale co poradzić gdy w połowie sensownej wymiany zdań wpada troll i niszczy temat?

Edward, 1 Sie 2007, 12:07

>Wtedy wzrośnie zjawisko masowego zakładania nowych nicków tylko po to, aby komuś dać ignora.

Ta uwaga jest trafna - tak by się skończyło, a znając manię szkodzenia tych istot liczba "użytkowników" tego forum podwoiłaby się w kilka dni. Ku uciesze właściciela forum, że o jego kasie nie wspomnę.

>Coraz mniej mam ochotę tu zaglądać.

Edward, ja już parę razy kasowałem ten adres. Też parę razy nie wytrzymałem i bawiłem się w Don Kichota. Wiem, że z mizernym skutkiem, dając tylko okazję do wyżycia się tym patologicznym. Jednak nic nie robić, to przyznać się do porażki.

Wulgaryzmy kierowane w moją stronę przez ten element nie dolatują do mnie. Zero nie może zranić, bo jego wartość to zero. Jednak mieć przed oczami to łajno to nic przyjemnego, więc zacząłem stosować "ignora". Polecam Ci to oburącz! Co chwilę mając pomarańczowy pasek i tak wiem, co jest tam napisane. A znikome prawdopodobieństwo, że dana istota przez chwilę była człowiekiem i napisała coś normalnego jakoś przeboleję:)

Pozdrawiam.

Wiecie z czym macie problem? Wy tu przychodzicie z określoną 'misją' . Chcecie aby było 'po waszemu' .

Obawiam sie, że na tej zasadzie to wszędzie będzie niedobrze.

Edward ,

>Wtedy wzrośnie zjawisko masowego zakładania nowych nicków tylko po to, aby komuś dać ignora

IMHO nie wzrośnie, bo człowiek nie będzie wiedział kto mu dał ignora i na kim ma się mścić

> ale co poradzić gdy w połowie sensownej wymiany zdań wpada troll i niszczy temat?

No własnie , nic nie jesteś w stanie poradzić. A tak jeżeli w wątku pojawiłby się wpis trolla mającego np. 20 ignorów to raczej nikt nie będzie zawracać uwagi na to co taki gość pisze.

Może warto by spróbować z tymi ignorami, tak dla próby. Kto za ?

To chyba nie powinno być trudne dla Lukara, a jak zacznie się wojna na ignory to rozwiązanie zawsze można wycofać.

TUX

Dziwią mnie takie tematy jak te na tym forum i zawsze chyba mnie będą dziwić. Po co komu do szczęścia, co on konstruktywnego wniesie w te forum. Został założony chyba tylko po to żeby Pan Grzesz udowodnił sobie i wszystkim użytkownikom tego foru, że jest wielbłądem.

>TUX

Zauwazylem, ze przede wszystkim ignorujesz - ARGUMENTY !

Proponuję dla wszystkich ignorujacych - osobną zakladkę : IGNORANCI,

(zamknietą dla pozostalych), gdzie bedą mogli bez przeszkod onanizowac się

we wlasnym gronie, w swoim malym, dusznym i zakompleksionym swiatku !

Grzesz,

stosuję "ignora". Nie w tym rzecz, aby nie czytać tego, co dany człowiek pisze. Problemem jest to, że gdy taki pojawi się w wątku i znajdzie choćby JEDNEGO, który zareaguje na zaczepki, to wątek jest niszczony i robi się śmietnik. To jest prawdziwy problem. Plus fakt, że nie ma sensownej alternatywy dla tego forum. Niestety.

jar1,

Jaka misja? O czym Ty mówisz? W miejscu publicznym człowiek powinien zachować minimum kultury, a to jest niektórym obce. Różnica zdań powinna być początkiem konwersacji, a nie wojny. A niestety tak się to dzieje i to zbyt często.

TUX,

możesz pisać petycje i robić głosowania. NIC to nie da, założymy się? :-)

>Grzesz

>...parę razy nie wytrzymałem i bawiłem się w Don Kichota...

Z Don Kichotem masz mniej wspolnego, niz pierwszy lepszy idiota !

>Zero nie może zranić, bo jego wartość to zero.

Moja wartosc to - MILION, wiec musisz byc powaznie ranny !

>Jednak mieć przed oczami to łajno to nic przyjemnego...

Wiec zetrzyj z twarzy to łajno, umyj twarz szczotką i wroc tu Zupelnie Swiezy i Czysty !

I uwazaj, zeby rany nie zanieczyscic tym łajnem !

>... mając pomarańczowy pasek...

Masz go na czole ? Co on oznacza ? Poziom oleju ?

>...nie ma sensownej alternatywy dla tego forum. Niestety.

Zawwsze jest alternatywa !

Gdybym to ja byl tu moderatorem, zapanowalby tu porzadek...

UWAGA ! czytajcie z moich pięknych ust... : W CIAGU 5 (PIECIU) MINUT !!!

Według mnie i tak mało kto stosuje funkcje ignora z prostej przyczyny - ciekawość. Każdy chce wiedzieć czy to o nim nie piszą a może przepraszają obiecóją zmiane, a może mają cośsensownego do powiedzenia. Naprawde mało jest osób które klikając ignora pozostawiają go, to samo się tyczy wklejania zdjęć z zablokowanymi osobami to jest dla mnie smieszne ! klikam IGNORA na chwile po to aby pochwalić się czym ?...

O forum jak nie zadbamy my sami, to nic z niego nie będzie, to my go tworzymy !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.