Skocz do zawartości
IGNORED

Na czym słuchacie Radia Maryja?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

OK, Duduś, wkręciłeś mnie (na moje pocieszenie - nie tylko mnie). Przez dobry moment naprawdę myślałem, żeś orędownik toruńskiego watażki i reprezentowanej przez niego pseudoreligijności.

zwolennik łagodności

• 2 tygodnie później...

Własnie sprawiłem sobie takie cudo.. Nieźle to bzyka jak na jego niewielkie rozmary. Ojca Dyrektora Wielkiego jakbym wyraźniej tez słyszał ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tivoli Radio (tu model ONE) sa produkcji amerykanskiej. Ojcem tego Radia byl Henry Kloss ktory to zalozyl stynna Firme kolumn Acoustic Research. Tivoli to bardzo kultowa marka to radio ze zdjecia " ONE" kosztuje okolo 180 Euro. Dystrybucja w D zajmuje sie z regulý bardzo dobre i exsluzywne sklepy HI-FI Dlatego z reguly stoi cena 200 Euro. W Media -Markt nikt by za to mono-radio tyle kasy nie wydal. Tivoli gra swietnie, ma doskonala elektronike i jest klasycznym produktem dla snobow.

Odbiorników naśladujących radyjko Tivoli jest chyba całkiem sporo. Niestety to głównie podobieństwo wzornicze, z konstrukcją oryginału nie mają wiele wspólnego. Jedyną zaletą tych podróbek może być spory jak na radiobudzik głosnik szerokopasmowy.

Ostatnio w jednym z marketów widziałem płaskie radio z panelem nxt. Niestety w sklepowych warunkach trudno sprawdzić jakość dźwięku (fatalne warunki odbioru), choć wydaje się że gra nienajgorzej. O dziwo miałem wrażenie, że dolny zakres pasma jest nieco podbity, czego nie spodziewałbym się po "naleśniku".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.