Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka bez Niedźwieckiego ...

TeQuila

Rekomendowane odpowiedzi

dartman, 31 Lip 2007, 22:53

>aaalfred,

>

>jak myślisz dlaczegoż to Niedźwiedź się "ewakuował" z Trójki?

naprawdę nie myślę o trójce, ani o Niedźwieckim. Mam to gdzieś.

Co to za temat? To chyba sezon ogórkowy w pełni!

dartman,

co ty ode mnie chcesz? naprawdę nie mam pojęcia co się dzieje w Trójce,

jeśli mogę słuchać polskiego radia to słucham Radia BIS - muzyka i klimat mi odpowiada,

a na trójkę jak przełączę to najczęściej nuda więc zwiewam.

Jasne, że mam sentyment - wychowywałem się na audycjach Kaczkowskiego, Gaszyńskiego itd.

Niedźwieckiego nigdy wysoko nie ceniłem bo nie lubiałem przebojów :-) ale listy trójkowej w latach 80-tych słuchałem. A co się tam dzisiaj dzieje nie mam pojęcia.

generalnie kurdupolowatym nie pasowalo to ze niedzwiecki puszczal muzyke za komuny, kiedy komuna miala swoje apogeum.Mial nie puszczac.Raczej mial puszczac wiatry.Lub sie.Wtedy kurduplowate pisaly swoje doktoraty oparte ma leninie i marksie i musialy ciezko to przezyc.Cos jak swiadome dawanie dupy.Po czyms taki nienawidza wszystkich ktorzy robili podobnie.Zreszta siebie tez -co powoduje ze kurduplami zostana na zawsze.Jak i ich wyznawcy.

vlad>>>z wrodzonej sobie uprzejmosci wyslal bym to zapytanie na www.prezydent....... i uprzejmie spytal jak sie, w koncu pisze ich nazwisko.Kurduplowaty,kurdupelny......? Bo nie chcialbys nikogo urazic.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Agora jak wiecie prowadzi w calej Polsce siec rozglosni formatowanych zwanych Zlote Przeboje. Sam format z natury rzeczy eliminuje jakakolwiek aktywnosc wlasna dziennikarza. Nie ma programow autorskich sa za to linery i selektor. Ostatnio szefowie konkurencyjnej Vox FM wpadli na pomysl zeby zatrudnic Marka Sierockiego (ostatnio bodaj RDC) i pozwolic mu na prowadzenie audycji muzycznych (jak ich znam to na pewno mocno ograniczajac mu swobode). Wydaje mi sie ze zatrudnienie Niedzwieckiego moze byc proba odpowiedzi na malejace slupki Zlotych Przebojow. Prawda jest taka ze Vox FM ma lepsza baze muzyczna i mniejsza docelowa powtarzalnosc utworow. Moge to oceniac bo ten gatunek muzyki i radio to moja branza poza tym przerabialem juz kiedys prace w radiu sformatowanym. Reasumujac sadze ze zaproponowano Niedzwieckiemu duze pieniadze natomiast na samodzielnosc muzyczna raczej liczyc nie moze.

vlad>>jest takie powiedzenia zolnierzy frontowych.Jak zginac to z trzaskiem.Moze przed smiercia wygarnac serie do .......................Szkoda smierci niewykorzystanej.Zmarnowana taka.

Nie myslalem o sobie , tylko o Was, ktorzy sluchacie tego szajsu !

Ja bym tym wszystkim radiowo-telewizyjnym, muzycznym "znawcom"

zrobil na golasa sciezke zdrowia, na ktorej kazdy wdzieczny sluchacz,

truty tym szajsem przez ostatnie kilkadziesiat lat moglby im paskiem

od spodni wyrazic swoja wdziecznosc !

Przynajmniej odeszliby z duzym trzaskiem !

>conri

Sie robi !

Cecil Taylor, Globe Unity Orchestra, London Jazz Composers Orchestra, Alan Silva and the Celestrial Communication Orchestra, Sun Ra, Carla Bley, Art Ensemble of Chicago, Anthony Braxton, Ornette Coleman, Albert Ayler, John Coltrane, Peter Brotzman, Alexander von Schlippenbach, Berlin Contemporery Orchestra,NRG Ensemble, AMM, John Oswald, People like Us, Negativland, Mnemonists, Frank Zappa, Faust, Residents, Henry Cow, Soft Machine, Can, Amon Duul II, FSOL, The Amorphous Androgynous, Popol Vuh, Gong, Captain Beefheart, Universe Zero, Art Zoyd, Magma, Biota, Ghedalia Tazartes, ZNR, Albert Marcoeur, Eugene Chadbourne, Robert Stevie Moore, Iggy Pop and the Stooges, Throbbing Gristle, Sex Pistols, Public Image, Pere Ubu, Robert Wyatt, Lou Reed, I-Roy, U-Roy, Linton Kwesi Johnson, Prince Hammer, Prince Far, Vital Dub, Vivian Weathers, Taper Tzukie, Mighty Diamonds, Cannibal Ox, Anti Pop Consortium, Erik B.and Rakim, Public Enemy, DJ Q-bert, DJ Revolution, X-ecutioners, Kid Koala, Bach, Gesualdo, Giacinto Scelsi, Christophere Tye, Josquin Desprez, Kurt Weil, Edgard Varese, Harry Partch, Conlon Nancarrow, Charles Ives, Eric Satie, Anima i setki, setki innych...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.