Skocz do zawartości
IGNORED

Sprzedam (podawanie cen obowiązkowe)/kupię.

Rekomendowane odpowiedzi

Nówki, nie lutowane - zostało:

- dwie sztuki (parowane) Mundorf Tubecap 30uF 600vdc - 130 zł + koszty wysyłki (cena za parę) - w partsconnexion $27/sztuka,

- dwie sztuki (parowane) Mundorf Tubecap 20uF 750vdc - 100 zł + koszty wysyłki (cena za parę) - w partsconnexion $22/sztuka.

Wszytko co wyżej sprzedam za 200 zł i przesyłka po mojej stronie (UPS-em).

sprzedam kondensator elektrolityczny do zastosowań we wzmacniaczach lampowych Unicon 100uF+100uF 500V

sonicznie jest na poziomie BG WKZ bijąc na głowę JJ i inne cuda, mozna o tym poczytać w necie. nie porównywałem z Jensenami 4 pole, ale zakładam ze spokojnie jest to b.wysoki poziom. kondensator nieużywany, został po nieskonczonym projekcie. sam mam w swojej końcówce takie i spisuja się swietnie.

cena to 170zł + wysyłka gratis (cena w acoustic dimension, jedynym miejscu gdzie można go kupić w europie to ~40euro + kurier bo pocztą tego nie wysyłają wiec wychodzi ponad 60euro) obie połówki mają po 104,5uF, to ten największy z fotki, 115x35mm, bez obejmy mocującej. prosze pisać na PW. zapraszam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

sprzedam kwadre sovtek-a 5881wxt (nie wiem za ile) 100zl + przesylka. graly ok 300 godzin, dynamiczne brzmienie

mam tez mundorfy sygnalowe olejove evo tin foil 0,47uf 4 szt (jasne brzmienie) oddam w dobre rece ;]

sprzedam rowniez mundorfy 0,47uf silver gold evo oil (czekaja na podmianke za jenseny, wiec to moze chwile potrwac, ale jesli ktos szuka to beda do wziecia pewnie po weekendzie) fajne kondy, juz nie tak jasne, duze brzmienie, dobry realizm instrumentow, lekko podkolorowana gora, dobry bas) te kondy za 100zl komplet z przesylka.

kupie za to e88cc siemensy gold pin lub CCa

telefon 506696070

Kupię 1 szt. 12AX7. Siemens, Philips, Telefunken, Mullard. Dobrą, sprawną, nie zajechaną a najlepiej mało graną ;) w rozsądnej cenie. Wiadomość na priv.

ps.

sprzedam nowa kwadre el34 svetlana, idzie jeszcze z ebay-a wiec moze to potrwac kilka dni.

Miedzy czasie sprobowalem tung sol-a i podeszly mi bardzo, wiec 2giego nie bede potrzebowac.

sprzedaje po cenie zakupu 265zl dobrana kwadra el34

506696070

Nówki dobrane E88CC Telefunken. Lampy są w stanie fabrycznym. NOS odpalone do sprawdzenia ok 20 godz grania. Lampy są z tej samej linii produkcyjnej, ten sam nr seryjny. Napisy stan fabryczny, . Pudełka w stanie fabrycznym. Jednym słowem stan fabryczny prawdziwy NOS! rzadko spotykany stan lamp..

Idealnie dobrana kwadra KT120 + piąta nówka lampa jako zapas, Lampy grane ok 150 godzin, więc wygrzane, bezproblemowe

kupie pare lam ecc83 najlepiej Valvo produkcja z Hamburga,oraz kwadrę dobrych lamp EL84 ,mogą byc GE,albo Valvo ,albo Amperex Bugle Boy

Mam na sprzedaż najlepsze NOS-y, mało używane, wszystkie pomierzone!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Szymon

Sprzedam Mundorf m-cap 4,7uF/400V ,dwie pary ,wyprowadzenie 15mm używanie około 1 m-c ,kondensatory parowane

80 zł za 4 sztuki plus KW

Zamienię psvane 12ax7t mark II z czerwca tego roku, kupione na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na pomierzone nos ciepłe z duszą ;). Psvane grały kilkadziesiąt godzin.

Ukryta Zawartość

Nówki dobrane E88CC Telefunken. Lampy są w stanie fabrycznym. NOS odpalone do sprawdzenia ok 20 godz grania. Lampy są z tej samej linii produkcyjnej, ten sam nr seryjny. Napisy stan fabryczny, . Pudełka w stanie fabrycznym. Jednym słowem stan fabryczny prawdziwy NOS! rzadko spotykany stan lamp..

Idealnie dobrana kwadra KT120 + piąta nówka lampa jako zapas, Lampy grane ok 150 godzin, więc wygrzane, bezproblemowe

Telefunkeny sprzedane.

Sprzedam Mundorf m-cap 4,7uF/400V ,dwie pary ,wyprowadzenie 15mm używanie około 1 m-c ,kondensatory parowane

80 zł za 4 sztuki plus KW

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Sprzedam nową, nigdy nie używana parę lamp 6C18C. Lampy z początku lat 60'tych w oryginalnych opakowaniach. Lampy sparowane i pomierzone przez firmę Phast.

6C18C to poprzednik lampy 6C33C, produkowany nie na masową skalę lecz z wyselekcjonowanych materiałów do użytku w samolotach MIG25. Znacznie przewyższają sonicznie popularne diabełki.

400zł + KW

kupię 6s33s (6c33c) po 2 sztuki NOS z lat 70 lub 80

Jakby coś to mogę wysprzedać swoje zapasy bo bezpowrotnie przeszedłem na 6c18c.

Idealna para 6c33c od Phasta 200zł + KW

Witam, w ramach wyrobienia sobie własnego zdania chętnie zakupię parkę lamp ECC82 RCA Clear Top, tych z lat pięćdziesiątych, sześćdziesiątych. Z racji faktu, iż nie mam miernika w domu, liczę na uczciwość sprzedającego, interesują mnie pewne lampki, wolne od negatywnych zjawisk typu mikrofonowanie i ze 100% emisją. Oczywiście sparowane :)

pozdrawiam Stanisław

Sprzedam lampę prostowiniczą GZ37/CV378 MULLARD NOS, praktycznie nieużywana ze względu na przeróbkę wzmacniacza

zakupiona

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez tatrzanski

lampa Tesla 806S- 30zl + 16 kurier

Ukryta Zawartość

parowane Telefunken ECC83 diamond - emisja 100% (funke W19S gdzie 3,4mA=100%) -370zl kurier w cenie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

info na PW

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez blacksaint
Gość masza1968

(Konto usunięte)

Sprzedam parę (2 szt) V-Cap CuTF 0,22mF 300V - sparowane, kupione w Hifi Collective 29 listopada 2013 (dowód zakupu do wglądu).

Wymienione po 2 godzinach grania na inną wartość. Koszt nowych 150 GBP + KW.

http://www.hificollective.co.uk/catalog/cutf080-022uf-300vdc-vcap-cutf-capacitors-matched-pair-p-9541.html

Sprzedam za 550zł (kurier w cenie)

Sprzedam parę (2 szt) V-Cap CuTF 0,22mF 300V - sparowane, kupione w Hifi Collective 29 listopada 2013 (dowód zakupu do wglądu).

Wymienione po 2 godzinach grania na inną wartość. Koszt nowych 150 GBP + KW.

Ukryta Zawartość

Sprzedam za 550zł (kurier w cenie)

Maciek sprzedajesz 0,22mikro czy 0,22mili ,na fotach są mikro a podajesz mili?

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Maciek sprzedajesz 0,22mikro czy 0,22mili ,na fotach są mikro a podajesz mili?

Oczywiście, że mikro. Nie chciało mi się szukać na klawiaturze µ.

Zmusiłeś mnie do wytężonej pracy :)

• Pokaż nowe odpowiedzi