Skocz do zawartości
IGNORED

3.Spotkanie w Sudetach 21.09.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie.

Mam zaszczyt po raz trzeci zaprosić Panie i Panów na "Spotkanie w Sudetach".

Dla przypomnienia krótka relacja i kilka fotek z poprzednich spotkań tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kilka informacji:

1.Miejsce spotkania Bukówka 71

2.Termin : 21 (w piątek) 09.2007

3.Koszt 15 pln (za nocleg)

4.Kontakty gg : dymu73 2997168

arekgrabowski 2075711

Serdecznie zapraszamy i prosimy o potwierdzenia obecności KONIECZNIE na priva, przez gg lub email (w naszych "o mnie")

Na poprzednim spotkaniu mogliśmy zapoznać się m.in z Aboxem od boda_z (pozdrawiam:-)) i stolikiem Sroka (też pozdrawiam:-).Może i tym razem uda się odkryć coś z DIY?? Serdecznie zapraszamy i jestesmy otwarci na propozycje.

Na pewno "do kotleta" przygrywac będzie zestawik Quada (77+11 l), co jeszcze? tu sprawa otwarta.......

pozdrawiam

Bartek

post-13172-100007561 1185998883_thumb.jpg

post-13172-100007562 1185998883_thumb.jpg

post-13172-100007563 1185998883_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/35141-3spotkanie-w-sudetach-210907/

Panowie potwierdzac potwierdzac bo koncza sie miejsca....

Osoby chetne prosze o wiadomość wraz z opisem sprzetu ktory chcecie zabrac na spotkanie..

P.S. Osoby nie pijące - nie pisać;) (to oczywiscie zart:).

Chłopaki ja bym się pisał ale czy nie za wcześnie lista, 2 miesiące prawie? Większość z nas nie wiem czy za 2 miesiące będzie miała dzień wolny, tak myślę.

Moja strona audio - kondrax.mayhem.net.pl

Propozycja są następujące :

1. Quad 77 + 11 L

2. Naim Nait3+CD 3 + Harbeth 5

dodatkowo Wolf oferuje koncówke mocy Rotela RMB1075 i Paradigm Studio 60 v.3 , nie wiem czy aktualne jest też to co pisał w poprzednim wątku johny (czyli Audio Aero Capitole i Marton).

Zapowiada się więc ciekawie, nadal czekamy na potwierdzenia przybycia.

ps.proszę nie zapomnieć o najważniejszym czyli o płytach

pzdr

B.

dymu73, 5 Sie 2007, 22:08

>dodatkowo Wolf oferuje (...)

>Zapowiada się więc ciekawie, nadal czekamy na potwierdzenia przybycia.

Aha moje DVD ONKYO DV-SP800 Integra wyzywa na pojedynek (ślepy) odtwarzacze CD :-) Pojedynek za pomocą płyt CD (zwykłych).

pozdr

>Aha moje DVD ONKYO DV-SP800 Integra wyzywa na pojedynek (ślepy) odtwarzacze CD :-) Pojedynek za

>pomocą płyt CD (zwykłych).

>

>pozdr

Pewnie!!

Z chęcią się przekonam czy w ciemno trafimy........

Witam

>dodatkowo Wolf oferuje koncówke mocy Rotela RMB1075 i Paradigm Studio 60 v.3 , nie wiem czy aktualne

>jest też to co pisał w poprzednim wątku johny (czyli Audio Aero Capitole i Marton).

Aktualne.

Pozdrawiam.

hmm wydaje mi sie ze najlepsze bedzie pomieszczenie na dole w "jadalni z kominkiem"..ostatnio niestety były dwa pomieszczenia odsłuchowe ale był z tym straszny kociokwik..wzajemne podkłócanie..granie do kotleta w sumie odsłuchy sie zamieniły w imprezkę..raczej jednak powinniśmy ograniczyc tego typu zapędy i skupić sie na temacie głównym(patrz na sprawozdania z odsłuchów w innych czesciach kraju)

Pomieszczeni główne ma około 20m2 i jest otwarte na korytarz i kuchnie o powierzchni gdzies z 18m2..

Piotrek608, 8 Sie 2007, 17:53

>Pomieszczeni główne ma około 20m2 i jest otwarte na korytarz i kuchnie o powierzchni gdzies z 18m2..

To wezme STUDIO60. "100-tki" byłyby za duże :-|

>podkłócanie..granie do kotleta w sumie odsłuchy sie zamieniły w imprezkę..raczej jednak powinniśmy

no wiesz jeżeli będzie coś takiego to bez sensu. Mam nadzieję że gospodarze staną na wysokości zadania i będzie to fajne audiofilskie spotkanie na którym będzie można zrobić parę porównań. A'propo porównań możesz zorganizować interkonekty typu Y. Jak już targam Rotela to można by się spróbować z bi-ampingiem :-)

pozdr

Ludziska nie róbta fermentu! W saloonie pije się również kawę i soki a i dysput jest też (i to jaki - patrz recenzje). I coś się stało - nic!

Miałem podobne obawy przed poprzednim spotkaniem (wziąłem tylko odtwarzacz) - prysły jednak: teraz zabieram ze sobą herbatę. Pozdrówka dla tych co mniej i co więcej .. do zobaczenia.

Bo nie wiem ile się pije i co :-| A mam zamiar zatargać parę złotych na ten zlot.

Spokojnie spokojnie..kazdy pije co lubi..oczywiscie z zachowaniem rozsadku....i w pomieszczeniach do tego słuących...jeszcze nic nikomu i niczemu sie nie stalo i tak zostanie... ja jako organizator rowniez ryzykuje biorac na siebie wynajem domu....a jak ktoś zburzy mi go z szanownych audiofilow? albo połamie audiofilską komode?:)

P.S. Wawrzek gratulacje! To juz 28 wpis na forum:)

...no ale ja słyszałem, że Dymu jak trochę wypije, to jednak lubi rozkręcać fanty i sprawdzać konstrukcje od środka - i wcale nie zwraca uwagi na to, czy to jego czy innych te sprzęty...

pzdr

>...no ale ja słyszałem, że Dymu jak trochę wypije, to jednak lubi rozkręcać fanty i sprawdzać

>konstrukcje od środka - i wcale nie zwraca uwagi na to, czy to jego czy innych te sprzęty...

>pzdr

A Dymu to osobna historia...to poczciwy czlowiek ale jego zachowanie jest calkowicie losowe..jak w totku;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.