Skocz do zawartości
IGNORED

Luxman PD 284-jaką wkładkę kupić?

I&I

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,po 25 latach powróciłem do analogu.Kupiłem Luxmana PD 284,ale z wkładką niewiadomo jaką-trzeba więc ją wymienić.Na dodatkowy zakup przeznaczam nie więcej niż 500 zł.Na co Waszym zdaniem warto zwrócić uwagę?W tym temacie jestem zdany na opinię innych.Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tungsol>nie mam pojęcia.

Szukałem jakiegoś dobrego średniaka i kupiłem wczoraj po półgodzinnym namyśle ten gramofon.

Dopiero zaczynam ponowną podróż z analogiem i mam nadzieję,że na początek wybrałem nie najgorzej.

Pozdrawiam.

PS.Pomyliłem się z latami-nie 25 ,ale 15 lat temu miał miejsce mój ostatni zakup winylowy .Podczas pobytu w Szwecji kupiłem płyty Massive Attack,Les Negresses Vertes i Earth Wind and Fire -to był 1991 rok.

Jutro będę miał Luxmana w domu i po 16 latach założę te płyty znowu na gramofon.Mało tego na talerz zawędrują niesłuchane przez tyle lat płyty:Fela Kuti,Selecter,Steely Dan,Echo And The Bunnymen,The Fall,Bob Marley......Oj,będzie się działo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.