Skocz do zawartości
IGNORED

do LUKARA od zainteresowanego: Forum?

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

aaalfred, 9 Sie 2007, 14:30

>Lukar was olewa, głupki,

>ja to wiem od 2004 roku i tak późno

A kto to? Ten gosc od tunera?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

A ja mam takie pytanko:

czy osoba pisząca na takim forum jak audiostereo domyślnie pozbywa się praw autorskich do swoich wypowiedzi?

czy mamy prawo zażądać usunięcia naszego nicka a wraz z nim wszystkich naszych postów?

może ktoś obeznany w prawie mógłby mi podpowiedzieć...???

a najzabawniejsze jest to że forum jest coraz bardziej aktywne i ma pewnie wiecej odsłon, każdy jest ciekaw codziennie jakiejś interwencji, wchodzi tu, a tu...KUPA. Dalej to samo cza by tylko odpisać na wątki w których ktoś znowu na nas nasrał i na nasz samochód, albo ktoś powiedział coś z czymś się nie zgadzamy, a że świat patrzy no to trzeba !.

>Panowie głowa do góry nie wolno sie poddawać , trzeba walczyć .

o co? po co? z kim?

anyway - jeśli ktokolwiek zna odpowiedź na moje pytania z wcześniejszego postu - proszę o pomoc. najchętniej na PW.

Wytłumaczcie mi coś, bo nie rozumiem. W nagłówku jest napisane "pl.rec.audio - nieoficjalna strona grupy dyskusyjnej", ale forum o tej nazwie jest pod innym adresem, bynajmniej nie lukarowym:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I tamto forum żyje. Co ma jedno z drugim wspólnego?

Ukryta Zawartość

jar1, 9 Sie 2007, 16:24

>aaalfred, 9 Sie 2007, 14:30

>

>>Lukar was olewa, głupki,

>>ja to wiem od 2004 roku i tak późno

>

>fredek, ciebie to wszyscy olewaja od samego początku :-)

nie wszyscy - tylko tacy ignoranci jak ty

Grzesz może chociaż posłuchał byś tej płyty?

Gwarantuję Ci że po odsłuchu z dostatecznym poziomem głośności (gała co najmniej na godzinie dziesiątej) staniesz się zupełnie innym człowiekiem, nie wspominając już jak zbawienne skutki ma ona dla systemu audio (Densen DeMagic to przy tej płycie narzędzie dla n00bów). Ja każdy krytyczny odsłuch rozpoczynam właśnie od niej, skraca czas wygrzewania niemal do zera.

Fine Tuning można uzyskać za pomocą tej płyty

:-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Biedny, niedowartościowany, intelektualnie miałki, skopany przez los, z wrodzoną paranoiczną obsesją Grzesiu:)))

Założyłeś po raz kolejny bzdurny wątek, oczywiście w celu kolejnego popływania na wierzchu w charakterystyczny dla gówna sposób, czyli, by po raz kolejny popływać koniecznie na wierzchu tego forum, w celu zdobycia poklasku młodej gawiedzi forumowej - . Za chwilę zgodny tłum młodzieńczych życiowych frustratów, bez środków do przeżycia i na garnuszku mamusi, będzie się wespół, zespół z tobą przerzucało fekaliami nad głowami prawdziwych melomanów i audiofilów. Lubość twoja, z jaką zakładasz tego rodzaju wątki, kwalifikują ciebie do leczenia i to już zamkniętego, w ścisłym tego słowa znaczeniu. Po prostu, monotematycznych facetów powinno się trwale izolować:)) Grzesz i reszta podobnych paranoików, zacznijcie się w końcu zachowywać jak faceci z jajami i przestańcie ciągle piszczeć i utyskiwać na swój forumowy los- rzekomo prześladowanych geniuszów, którym co poniektórzy nie dają rozwinąć genialnych ich skrzydełek, do pełnych ich rozmiarów. Nikt, tak naprawdę, innym krzywdy na tym forum nie robi, krzywda jest jedynie waszym urojeniem. Poruszacie się tu w świecie fikcyjnym, sami jesteście nieskomplikowanymi wirtualnymi tworami, a tak nienaturalnie serio traktujecie wszystko co osobiście was dotyczy. Te twoje nieustające skargi do Lukara są po prostu żenujące. Powinieneś już dawno wyrosnąć z klasowego skarżepyty, ale widać, że niektórzy to jeszcze mentalnie tkwią w

PCV kochanek łowca ignruf i łowca imbecylów

>lplover

Nie dociera, że zaglądają tu także ludzie NORMALNI?

To że masz problemy z psychiką i często o tym krzyczysz na forum, nie oznacza że każdy musi gdzieś-tam o tym niechcący przeczytać.

To naprawdę mierzi.

>Imbecyl Łowca,

>Nie dociera, że zaglądają tu także ludzie NORMALNI?

A kto na tym forum jest w stanie stwierdzić i ma kwalifikacje do tego, by to potwierdzić, ŻE TY JESTEŚ NORMALNY i to jako jedyny na tym forum?. Imbecylek, to szczyt zarozumiałości. Takich samozwańczych lekarzy jak ty, stwierdzających swoją normalność, to tu setki i do tego całkowicie nieudokumentowanych. Sam jesteś ZBOCZONYM samozwańczym lekarzem tego forum, bo pysznienie się normalnością w twoim wydaniu TO SZCZYT PYCHY I DEBILIZMU i do tego - wrodzonego:)))

PCV kochanek łowca ignoruf i łowca imbecylów

Bardzo ci dziękuję za cenne uwagi!

Pozwól jednak że to ocenią inni, a biorąc ciebie pod uwagę, to co i jak piszesz - ocena lplovera będzie prosta:)))

Po raz kolejny dla ciebie replay.

Tak jak trzeba do wiejskiego głupka, raz po raz by dotarło:

Ten nick powstał w ściśle określonym celu. Został skonstruowany tak, aby reagowali na niego tylko osobnicy mający pewne skrzywienia osobowościowe. Nie zastanowiłeś się, dlaczego inni na to nie reagują? Wystarczy mieć malutkie IQ i to zrozumieć.

Nie reagują bo są mądrzy, chcą spokojnie bywać na forum pozbawionym pewnych indywiduów.

Bo po prostu trzeba być wyjątkowym debilem aby odpowiadać na takie teksty.

- Panjał?

Łowca debili, 10 Sie 2007, 09:45

>>lplover

>Nie dociera, że zaglądają tu także ludzie NORMALNI?

>To że masz problemy z psychiką i często o tym krzyczysz na forum, nie oznacza że każdy musi

>gdzieś-tam o tym niechcący przeczytać.

>To naprawdę mierzi.

Łowca imbecylek, Na Boga Wszechmogącego!!! , a kto ci karze chcący lub niechcący mnie czytać, lub kogokolwiek innego z tego forum. Jeżeli tak bardzo głupcze jeden z drugim cierpisz, to włącz ignora i po sprawie, a jak nie, to WON ZE DWORA na inne fora, i tam się wypłakuj, jak to ci te życie na audiostereo.pl okrutne i trzeba obcować z popaprańcami, którzy nie doceniają takich WIELKICH TALENTÓW jak imbecylek i jemu podobni.

Twoja głupawa pisanina wcale mi nie przeszkadza, lubię w pracy czasami się trochę rozerwać, a imbecylki dostarczają tej rozrywki czasami nadto:)))

PCV kochanek łowca ignoruf łowca imbecylów i skarżepytów:)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.