Skocz do zawartości
IGNORED

Wspólne zamówienie w TME

opteron

Rekomendowane odpowiedzi

Pkrecz>

Sorry - ale niepotrzebnie ci dupe truje - zadzownilem do hurtowni indela w wawie i maja tam pelen wybor, wiec - nie bede ci zawracal glowy tylko sobie pojade i kupie. Jeszcze raz PRZEPRASZAM!

Krzysztof

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

Do większości z WAS poszły dane do przelewu. Sprawność zamówienia w TME będzie zależała od wpływów na konto. Elementy w TME zamówię jak otrzymam od WAS wszystkich przelewy.

Na spisy elementów czekam do dzisiaj do godz 20-tej.

Pozdrawiam i życzę udanego weekendu.

Piotr

Prawie wszystkie przelewy dotrały. Niebawem zamówię elementy w TME.

Proszę o podsyłanie dokładnych adresów do wysyłki tylko na e-mail. W tytule wiadomości wpisać nick forumowy, a w treści wiadomości adres. Dziękuję.

Pocztowcy to chu.. czekam na cedeka z Legnicy wysłanego podobno priorytetem (60km od Wrocka) juz 4 dzień roboczy pomijając wekend...moze jutro łobuzy dostarcza ale dzieki nza info:)

stefanB, 11 Wrz 2007, 09:59

>piotrek,

>mój priorytet szedł tydzień 150km z Łodzi do Warszawy.

> Może dlatego, że był "ostrożnie" i nieśli go pieszo?

Ja też myślę, że doręczenie w stanie nieuszkodzonym było tutaj sprawą "priorytetową". Do mojego kolegi z Częstochowy pod Warszawę nie dali rady dostarczyć w tydzień. Wysyłka w toku.

Co do TME, ostatnio przychodzą mi paczki na następny dzień.

ja mam nadzieje ze ta paczka dotrze bo ku?wa 6 stówek za to dałem w allegro..

Ale co do TME to fakt, ze jak ostatnio cos zamawiałem za pobraniem pocztowym to na drugi dzień było...widze ze trzeba sie dogadywac ze sprzedajacym na allegro aby wysyłał za pobraniem nawet z 10złotych ale skoro dzieki temu dojdzie na drugi dzien??moze warto.

• 1 miesiąc później...

Gdybyś kupował jakieś części Analog Devices, to taniej będzie stąd. :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.