Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz na o-ampie i mosfetach.

Irvine

Rekomendowane odpowiedzi

>senicz, 30 Gru 2007, 02:41

Zamiast pieprzyć jak otruty zrób w końcu coś, coby nam gęby zatkało.

Bo czytania tych twoich bredni chyba już wszyscy mają dosyć.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 31 Gru 2007, 10:04

>>senicz, 31 Gru 2007, 09:58

>

>To zrób sobie wzmacniacz łańcuchowy :-).

jesooosie nazareyski jaki to jest bo na sama nazwę sie podniecam.

juz byl miesiac spokoju po porazce senicza na AS i znowu powrot gbura, przypomina mi sie taki jeden koles z dziecinstwa ktory nie rozumial dlaczego jego poczucie humoru nie jest rozpoznawane przez innych. Senicz to to samo, nie rozumie ze ze laduje sie do watkow gdzie go nikt nie chce i nie oniesmiela nas swa elokwencja wypowiedzi. Mam wrazenie ze jakby w wyszukiwarke wpisac slowo senicz wyszloby jakies 95 watkow wktorych udziela sie jako z calym szacunkiem prostak a w 5 procentach kiedy mowi cos z czego ktos moze skorzystac lub jest sensowne.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

>Senicz, z całym szacunkiem dla pozostałej Braci DIY, ale to że Ty tak wulgarnie prezentujesz swoje poglądy na Forum tylko źle świadczy o Tobie. Przynosisz sobie i wszystkim Warszawiakom tylko wstyd. Nic dziwnego że jeżdżąc po Polsce uważają Warszawiaków za gburów, zarozumialców, chamów. Trochę więcej samokrytyki i kultury, oraz taktu w wyrażaniu opinii o poglądach innych Kolegów.( No, chyba że z Ciebie taki Warszawiak jak z koziej dupy wór na mąkę). Ja osobiście bardzo cenię poglądy innych ludzi i szanuję, a niejednokrotnie człowiek z małej wsi, miejscowości, ma większą wiedzę i kulturę niż taki Warszawiak jak Ty. Jak nie wiesz co zrobić z wolnym czasem, to mogę Ci trochę podpowiedzieć; idź do kina, do teatru, oglądnij jakąś ciekawą wystawę np. w Zachęcie. Jak to już zrobisz, to spuść trochę z krzyża, a to zazwyczaj najlepiej robi i się dobrze wyśpij, wrócisz na Forum zapewne odmieniony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.