Skocz do zawartości
IGNORED

skladka na wzmacniacz - dzielmy sie

majmaj

Rekomendowane odpowiedzi

Qubric

"PS. Poooowiaaadam Ciii Syyynuuu, jesteeeś w grzesznym błęęędzieee... ;)"

Ok uciekam, komp to nie całe życie, zajże wieczorem.

Ale żeby się zrobiło tematycznie Qubric to zadam Ci pytanie i jak zajrzę tu wieczorkiem to chciałbym znac odpowiedź.

Co to jest Hi-End ?

Do wieczora.

Banalne...

Hi-End to dźwięk, który możesz mieć za jeden procent jego ceny.

Albo bardzo kolumna DIY, która się nigdzie nie sprzeda :)

To jest Hi-End

Ale zapytaj Mulsa. On na ten ładnie opakowany złom wywalił własną krwawicę :)

PS. Iceman - dziękuję za współczucie, ale nie trafiłeś. Prace mam całkiem, całkiem - dzieki uporowi. I nie jestem księdzem jak przypuszcza _WILU_. Choć to raczej Majmaj ma ku temu wszelkie predyspozycje - niezła z niego pijawka :)

PPS. Ale wiecie trochę mi brakuje na takie lepsze KD na Audio Research i Wilson Audio... Moglibyście się dorzucić do czterech Alexandrii X2. Wszystko mi weszło w adaptację akustyczną, przecież nie będę słuchał na Teslach w 40 metrowym salonie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Jeśli nam pomożecie, to sądzę że ten cel uda nam się wspólnie osiągnąć. Jak, pomożecie?! No!"

I cała zgromadzona załoga wyraziła swój aplauz!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

qubric>>>ty jak zwykle psia bude atakujesz siłą 150 Lancasterów w nalocie dywanowym.Ty lewicowiec ,odmawiasz pomocy człowiekowi jak jakas prawicowa szmata.Co z tobą sie porobiło/Co do hajendu.Nie wazne jak gra .Ma wygladać.I tak wszystkie graja tak samo.hajendy oczywiscie.

o! to ja poprosze w miare regularne przelewiki na benzyne, nie zeby mnie nie bylo stac ale... zawsze byloby latwiej :D

w tej chwili miesiecznie przejezdzam jakies 1500 - 2000 km

wiec tak chociaz polowe moglibyscie mi sfinansowac, dla ulatwienia 1km=1pln. auto zony niech juz bedzie ze sam zatankuje :D

Chłopaki ...ludzie ....audiofile PAX POWIADAM ..... są gorsze problemy KRAJ NAM POLITYCY ROZPIERDALAJĄ I ROZKRADAJĄ !!!

Dziś poszedłem sobie do kościoła i oddałem się kontemplacjom i mnie oświeciło ...majmaj jest po prostu przedsiębiorcy ...może i głupio go jechać tak ciągle ...mam jakiegoś doła i chyba się wyspowiadam !!!

Przedsiębiorczość należy wspierać a tak kreatywnych ludzi jak Majmaj doceniać !!!

Proponuję założyć stronkę dla ludzi gotowych wspomagać i wspierać innych , może warto czasami sobie pomóc?!!!

JAK KOGOŚ OBRAZIŁEM TO PRZEPRASZAM !!!

P.s ...a może jednak znajdę kogoś kto mi dofinansuje konsolę PS 3 ?!!!

dragon66:

>Przedsiębiorczość należy wspierać a tak kreatywnych ludzi jak Majmaj doceniać !!!

Jakby wszyscy byli tak KREATYWNI jak majmaj, to utonelibyśmy we własnym gównie...

Cwaniaków w Polsce nie brakuje, a frajerów nabierających się na ich cwaniactwo jest jeszcze więcej...

I tak interes się kręci...

Banalne...

Hi-End to dźwięk, który możesz mieć za jeden procent jego ceny.

Albo bardzo kolumna DIY, która się nigdzie nie sprzeda :)

To jest Hi-End

Ale zapytaj Mulsa. On na ten ładnie opakowany złom wywalił własną krwawicę :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Qubric Możesz wypocić coś bardziej twórczego ?? bo niestety tym nie zwiodłeś NIKOGO !

Qubric, jestes tu jednym z naprawde niewielu facetow, ktorzy potrafia mowic dosyc bezposrednio, dosadnie i na tyle konstruktywnie, ze faktycznie ciezko polemizowac mdlymi argumentami... ;) Twoja kanonada wysadzila w powietrze majmaja na jakies 3 dni (tak zadeklarowal) :P Jak na 17-latka, majmaj jest bystry, co mu trzeba przyznac (doskonale opanowal sztuke naciagania i widac wprawe w tym "biznesie"). Zeby jeszcze ta bystrosc zechcial wykorzystywac do uczciwej pracy i uczciwego zarabiania pieniedzy, to naprawde rodzice z mlokosa mogliby byc dumni... No coz... :) Rosnie nam mlodziez, ktora "wezmie sprawy w swoje rece" za te pare lat...

Ja osobiscie mam podpowiedz biznesowa dla majmaja - skorzysta chlopak i bedzie bogaty... Rejestruj dzieciaku www.donatemajmaj.com, odpal tam jakies "lzawe" tresci i krec sie po forach netowych wklejajac linka do akcji - bedziesz bogaty szybciej, niz myslisz (naiwnych nie brakuje, jak widzisz!) :)

Majmaj zaczal ukrywac uzyskiwane dochody z tej akcji... Jak widac, jak na 17-latka, to stosuje dosyc wyszukana strategie (jako zywo, jakby juz nie jedna taka akcje przeprowadzil i doklanie wiedzial, jak to dziala) :)

Coraz bardziej zaczynam zastanawiac sie, czy majmaj nie jest po prostu jakims podstarzalym "pierdzielem", ktory wymyslil sobie cala ta historie tylko po to, aby szybko i bezpolesnie "podratowac" domowy budzet... Cos mi tu nie gra w tym wszystkim... Wartaloby znac IP z ktorego klepie ten czlowiek :) LUKAR, moglbys? ;)

Pozdrawiam,

Lete

WILU... Ale żeś zapodał "teksta" :)

Ale nie wiadomo czy majmaj "go" ma? No bo przecież nikt nie wie kim jest ten forumowicz...

Dane do przelwu w jednym z pierwszych postów podał swojego starszego...

A może... Hmm.. Kto wie?

_WILU_ jak zawieziesz głośnik Magnata osobiście do majmaja to dam ci jego adres na PW.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

panie, panowie...

czy podzielacie moje zdanie, ze należałoby powoli zbliżać się do finiszu w tym wątku? przecież wszystko poszło zgodnie z założeniami jego autora i tytułem opus - cyt. >skladka na wzmacniacz - "dzielmy sie"

>xanax, 27 Sie 2007, 01:13

>panie, panowie...

>czy podzielacie moje zdanie, ze należałoby powoli zbliżać się do finiszu w tym wątku?

No cóż, już trzy dni temu napisałem:

>Lepiej dla wszystkich (a zwłaszcza dla Ciebie) byłoby zamknąć temat a nie grzebać w nim

>jak patykiem w g...

Jesteśmy trzy dni później, kilkadziesiąt wpisów dalej a jednak dalej w tym samym miejscu.

Jestem Europejczykiem.

imo troszkę dziwny sposób na zarobienie na klocka, ale mówicie że na tyle wycenił swoją godność ... hmm w necie jest anonimowy, kiedyś zmieni założmy konto i juz nikt nie będzie wiedział że to on, no pod warunkiem że go sumienie nie będzie dręczyć, a że ciężko zarobić w tym wieku to wierze, bo jak budowy niema to ciężko załapać robotę ;) wiem co mówię (przynajmniej u mnie)

sory za 2 gi post ale da tu sie posty edytować? chyba nie (niech mod doda wypowiedz do poprzedniego)

majmaj, powiedz nam forumowiczom ile zyskałeś pomocy ? to zmieni troszkę bieg sprawy

Majmaj musiał dużo zebrać bo już chce suba składać.

Ukryta Zawartość

Zaraz będzie wątek "głośnik basowy-dzielmy się."

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.