Skocz do zawartości
IGNORED

skladka na wzmacniacz - dzielmy sie

majmaj

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdę mowiąc prośba Majmaja nieco mnie dziwi w kontekście Jego wcześniejszych wpisów. Myslę, że dobroczyńcom nalezałoby się parę słów wyjasnienia?

majmaj

o mnie | ignoruj | PW

stat: 366 / 682 / 0 10 Sie 2007, 15:38

Mam ogromną prośbę do ludzi znających się na temacie. Zamierzam zakupić telewizor lcd/plazma.

1)odległość foteli od sciany 2,5m, okno z lewej strony jakieś 2m.

2)nie ma problemu ze zbyt dużą jasnością w pokoju gdyż są zasłony i rolety

3)mój budżet to ok. 4000-5000pln, ale mogę jeszcze troszeczkę dołożyć (ok 1tyś) jeżeli będzie jakaś lepsza okazja.

4)telewizor będzie służył do oglądania satelitki z tunera cyfrowego który także zamierzam kupić (czy warto inwestować w fergusona 8800hd, czy lepiej kupić na razie jakiś tańszy?) oraz grania na pc. (...)

Marek no to wyjasnienie :) jestem aktywnym uzytkownikiem forum DVHK tam jest dzial audio video, po prostu kopiowalem posty aby dac im odpowiedzi :) jesli ktos jest zarejestrowany prosze to sprawdzic :)

audiofilek17 spodziewalem sie taki postow wiec nie skomentuje ale nikogo nie robie w ch.... i nie jestem oszustem tym bardziej przykro czytac takie posty.

bezpostawnie Pan pisze ze jestem oszustem

Chłopaku nie napisałem ze jestes oszustem dziwne masz podejscie zjedz kaszke manna a potem dorosnij.Ja sie nauczyłem tez sie spotkałem z roznymi wypowiedziami w moja strone ktore nie były miłe ale najpierw sie zastanow i pomysl co zrobisz

ale ja nie mam sie nad czym zastanawiac, sa osoby ktore maja ochote pomagac i cieszy mnie to, jesli nie masz ochoty to po prostu nie odwiedzaj tego tematu bo ponizanie mnie nic nie da.

Przyznajcie się, że po prostu zazdroście ;) Jak nie chcecie to nie dawajcie, ale nie musicie od razu po kimś jeździć.

Choć przyznam, że 200zł przez całe wakacje to nie jest imponujący wynik....

u nas nie latwo o robote, lapalem sie wszystkiego co moglem lacznie z koszeniem trawnikow :P

a tu sprostowanie:

co to trego ze kupuje tv za 40tys xP

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

caly temat z moja odp:

Ukryta Zawartość

a co to tego ze jada po mnie.... ich problem, cieszse sie ze ktos mnie broni

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Troche rozsadku nie zawadzi...

Chlopak ma dopiero 17 lat i naprawde... wszystko przed nim!

Nie jest ani schorowany, ani uposledzony, czy bez jakichkolwiek perspektyw (czego dowod dal sprytnie obmyslajac plan "zrzuty"). Generalnie ja uwazam, ze takie dzialanie (wplacanie kasy mlodym, zdrowym i inteligentnym) to demoralizacja... Przerysowujac, potem zastanawiamy sie, skad w tym kraju wzielo sie tylu mlodych rencistow (rekord Europy - w rzeczywistosci zdrowych bykow!) i skad powstaja takie problemy?

Nie oceniam autora watku, byc moze to calkiem do rzeczy chlopak... Nie psujmy go...

Pozdrawiam,

Lete

>tomek7776,

W naszym kraju do 18 roku życia jest przymusowy obowiązek edukacji - więc raczej nie powinien być w pracy tylko sie uczyć. Tak wiem że są wakacje - ale nauki nigdy za wiele.

>majmaj

Ciężko komuś doradzać. Ale powiem tak.

Zamiast prosić kogoś o rzeczy materialne może lepiej poprosić kolegów z forum o załatwienie jakiejś pracy. Może w twojej okolicy ktoś mieszka i Ci pomoże. Pamiętaj najbardziesz cieszą rzeczy które kupisz za własne pieniążki.

Prezenty są dobre na imieniny czy urodziny. Droga którą obrałeś nie jest najszczęśliwsza.

Pozdrawiam Paweł

pytalem sie w rzeszowie o prace ale nic nei ma a po za tym zaczyna mi sie szkola, jeszcze zostal najlepszy komis z sprzetem audio w rzeszowie i bede rozmawial z nimi o prace, tyllko tak zebym mogl po szkole chodzic

dobry sposob na zarobienie kasy: Allegro. Kiedys potrzebowalem kasy na wakacje to posprzedawalem graty z piwnicy i okazalo sie ze ludzie sporo za to zaplacili. Trzeba ruszyc glowa, mozna sasiadowi chalupe posprzata psa wyprowadzic, pomalowac plot, podlac kwiaty, umyc auto, obiad ugotowac, dziecko odebrac z przedszkola (nie wiem czy wakacje czynne), zakupy zrobic... Jest wiele mozliwosci, bardzo wiele. Jak za ta kase kupisz wzmacniacz, to pewnie forum posklada sie na interkonekt, w druga strone raczej to nie zadziala. Pozdrawiam

>Denial,

A jakby tak poprzestawić szyk wyrazów to też ciekawe rzyczy wyjdą. Można więc też sąsiadowi: pomalować psa, ugotować dziecko, podlać chałupe, "sprzątnąć" auto ;-)

Tak mi sie jakoś skojarzyło ;-)

>Jak za ta kase kupisz wzmacniacz, to pewnie forum posklada sie na interkonekt, w druga strone

>raczej to nie zadziala.

Ja nie widze problemu - zamiast na tace w niedziele księdzu dać dyche to moge w tym tygodniu na jego konto przelać. Ksiądz jak raz nie dostanie to też nic mu nie będzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.