Skocz do zawartości
IGNORED

MIŁOŚĆ

chris77

Rekomendowane odpowiedzi

cóż lepszy onanizm niż gwałt lub asceza.

Trzeba przyznać że już dawno oddaliliśmy się o lata świetlne od tematu miłości.

Póki co sory, ale mamy tu paradę sfrustrowanych samców( pewno zaraz dostanę pomidorami, trudno)

pozdrawiam Was wszystkich i życzę wieczornego wypadu na piwo z jakąś żywiołową kobietką.

Uczucia powinny pojawiac sie naturalnie,

a nie dlatego, ze tak nalezy itd. itp.

Moim zdaniem zadne "okazywanie" uczuc nie jest konieczne.

Jesli druga strona ich nie wyczuwa, to znaczy ze na nie nie zasluguje.

Dla mnie "okazywanie" uczuc byloby (jest) czyms - zalosnym.

Vladziu!

Jeśli dla Ciebie gwałt jest przyjemnością,

to myślę, że masz problemy z okazywaniem uczuć i ich wyczuwaniem oraz nawiązywaniem prawdziwego kontaktu z drugim człowiekiem, pozostaje Ci zatem błaznowanie na tym forum,

Vlad bądź jednak bardziej oryginalnym błaznem( błaznuj do woli jeśli ma to ochronić kogoś przed ewentualnym gwałtem z twojej strony) pozdrawiam

gdzie się podziała miłość??????? Mimo tego burdelu który zrobił się w tym temacie wierzę, że jacyś panowie wiedzą coś o miłości ...

no chociażby miłośći do CD i sprzętu audio, opasłych kolumn, monobloków itd.

kalimorfa, przeżyc życie bez miłości to jak iść do wesołego miasteczka i nie przejechać sie na najwspanialszej karuzeli - to w opcji dla fanów wesołych miasteczek :)

Pozdrawiam

Za dużo o miłości nie wiem, a to co wiem - nie mam pojęcia jak napisać :)

...w kazdym razie nie jest to gumowa lala, onanizowanie się, gwałt i inne tego typu "środki wyrażania" uczuć.

co te teksty wogóle robią w wątku o miłości...tolne offtopy.

>kalimorfa

Nie powiedzialem, ze gwalt sprawia mi przyjemnosc.

Powiedzialem, ze czasem nie mozna inaczej.

(patrz Alfred Hitchcock - "Marnie").

Nie mam problemow z wyczuwaniem uczuc,

ani z nawiązywaniem PRAWDZIWEGO kontaktu z drugim człowiekiem.

Natomias jesli ktos "blaznuje", zachowuje sie sztucznie i zada "okazywanie uczuc",

to moze liczyc na "gwalt" z mojej strony, polegajacy na brutalnym zgwalceniu mitow

jakimi zyl do tej pory !

Mysle rowniez, ze to raczej mezczyzni "okazujacy" uczucia, maja problemy

natury emocjonalnej lub zbyt duzo kobiecych cech charakteru.

cóż miłość poprostu najlepiej okazywać ukochanej osobie,

a często jak się nie ma ukochanej lub ukochanego to można teoretyzować na tym forum.

Jak się kogoś kocha to świat jest boski a jeśli nie jest to wierzysz( do pewnego momentu), że miłością go zbawisz.......

...czasami ludzie wyrabiają sobie poglad na sprawe po obejrzeniu filmu.

Strach przed realnym doświadcznim zapewne.

Okazywanie uczuć jest tak samo normalne jak ich nieokazywanie...wszytsko zalezy od tego co kto lubi.

Uważam, ze kłopoty z okazywaniem uczuc mają mężczyxni z obawami.

Normalny facet nie ma kłopotów z okazywaniem uczuć...jednym słowem wszystkie pokazówki to lipa, atak samo jak jakies "hamulce" w momentach gdy naprawdę ma sie ochote zrobić coś zwariowanego.

Pozdrawiam

kalimorfa, facet jeżeli nie ma kompleksów, albo jakiegoś mormońskiego wychowania to okazuje uczucia - normalna sprawa....reszta facetów nie posiadajaca tej umiejętności tłumaczy sobie swój defekt na różne sposoby...w sumie to też jest urocze na swój sposób uważam :)

Pozdrawiam

>kalimorfa

Kalimorfa, jeśli facet okazuje uczucia, to... widocznie... nie jest facet !

Tacy "faceci" tłumaczą sobie swój defekt na różne sposoby...

...w sumie uważam , ze to też jest urocze (na swój sposób).

Sympatyczna lalunia z tego lancastera (choc z wygladu, prawie jak facet) !

...rozumiem, ze szukajac stron z gumowymi lalami natknąłeś sie na kaczora - podwójna podnieta :)

sex z gumowa lalą to faktycznie oznaka kompleksów moim zdaniem...albo jakiejś dewiacji przynajmniej...

Chodzi Ci o to, ze on w ten sposób okazuje uczucia ?:)

Nie, nie sądzę.... ale oczywiście mozesz mieć inne zdanie :)

Kalimorfa, widzisz masz przykład zakompleksinego Vlada :)

On po prostu nie ma opcji okazywania uczuć, bo wtedy w swojej imaginacji nie byłby facetem :)))

Nie wiem ile jeszcze faceta tam zostało, ale okazywanie badź nieokazywanie uczuc niczego w temacie bycia facetem nie zmieni :)

Pozdrawiam

Vlad, 25 Sie 2007, 18:51

>Owszem i to nawet z wiecej niz jedną kobietą na raz.

>Najwazniejsze jest prawdziwe uczucie, zrozumienie i dobra komunikacja.

Byłeś na pielgrzymce RM ???!!! :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.