Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

...za to narrator dopisuje i w ten sposób ojciec założyciel ma cichą nadzieje na rychłe przekroczenie magicznych 3000 wpisów:)

A co będzie później...drogi narratorze....może jakies streszczenie dla niecierpliwych ?;)

Pozdrawiam

Tymczasem w odległej Galaktyce...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...Lord Vader nie mial wcale zamiaru dopuscic do sukcesu Mega Konstruktora Senicza oraz jego Maranciunia !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzien otwarcia klubu niedlugo. Zastanawiam sie czy niezmienic nazwyna na Melodyjnego Audiofila Klub. A moze Klub Slyszacych Inaczej? no takich z dobrym sluchem a nie to co te pieniacze. Oczywiscie watek o klubie bedzie sponsorowany i niedostepny dla pieniaczy. I nic mnie tonie obchodzi ze oni chca. niech sie miedzy soba pianuja ze swoich sikawek. Klub musi byc objety ochrona przed piana bo piana lepka jest. A moze KLub Audiofila. Taka sloneczna nazwa. KA !!!!

Uczynilbym Klub jeszcze bardziej elitarnym !

Moja propozycja to : GO ! (Geniuses Only !)

(choć w tym wypadku, musielibyśmy się Włodku,

zadowolić wyłącznie - własnym towarzystwem)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W tym wypadku, dalibysmy chyba firmie LG (w kwestii sponsoringu) "propozycję nie do odrzucenia" !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ku...wa ludzie, ale o co chodzi?.....No o co chodzi, no? Ku...wa...Gdzie ja ku...wa jestem? Senicz ratuj! OOOOOO KUUUUU....WWWWAAAA kable mnie atakują!!!!! SSSSEEEEENNNNIIIICCCCCZZZZZ Ratuj!!!! Spadaaammmm!!!! Mistrzu ratuj! Ja zaraz zginę!!! Mistrzu! Rzuć hasło!!!! Miiiistrrrrzzzzuuuuu.......

A tam, dałem sobie radę! Tfu! A ubiłem ich wszystkich! Lancaster, co Ty tylko 6 orgazmów osiągasz? Mało!!!

Podaję receptę:

1) Nachlać się piwska

2) Będzie kac i zapotrzebowanie na więcej niż 6...

Belial, nie ja osiągam te 6 orgazmów...prosze Cię bardzo....co to za sztuka osiągnąc nawet 10 jeżeli partnerka nawet nie zauważy co Ty tam kombinujesz po tym piwsku :)

Pozdrawiam

lancaster

A nużci nic ni kombinujem, cha? A kto powiedziawszy przodem , że co pilim w ogóle, cha? A mówił kto, że to o takie chodzi , co niewiasta nie wyczuła, cha? Moje Ci tam nic nie udaje! Ni może....

lancaster

A nużci takową sobie sytuacyję wyobraźcie: Idziecie sobie pieried lasom a tam krasawica takowa leży se na kocyku i woła do Was : Podejdzieta tu i posmarujta mnie wszędzie na ciele, bom strasznie spagniona jest waszych dłoniów. A cyc jej jak stąd do Warszawu jest a i figura takowa, że moglibyście waść zastygnąć.... To co wówczas robicie? Odmawiata?

Belial, dawno miałem russkij jazyk, ale mam nadzieję ze krasawica to nie to samo co krasula :)

...poza tym żonaty jestem...wiec przechodzę obok i podziwiam jak ładną pogodę...bo choć żonaty to nie mormon :)

Pozdrawiam

lancaster

I jam żonatyj i jam jeszczio wiernyj jak ta krasule wiżu, alem jeszczio nie wmawiał ludziom, że cziorne jost biełyje i powrotnie. A Wy Seniczu raz obyczali i cały czas przy komputrze cześć mu oddajecie! A żona bidulka samopas tam siedzi i muża by chotieła uwidzieć! A zastanówta siem nad sobom! Bo Wy to chyba źonem z Seniczom trochę zdradzata?!

A zajec to kto?

Moj Doberman upolował już 4 zająców, 16 audiofilskich kotów, 1 sernę i 3 lisów. Ale fakt facet ma 3 szkolenia, wszystkie zakończone certyfikatem z wynikiem bdb. Wspaniałe psy....Nie to co Jamniki....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.