Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Wszelkie zachowanie wyczerpuje znamiona "przestępstwa" :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Music, 6 Gru 2007, 19:24

>Znalazlem w sieci nazwisko W.N. Senicz

>Czy to "N" to od Narcyz?

N to od Niezapoznany (Geniusz) ;-).

Jestem Europejczykiem.

>senicz, 6 Gru 2007, 12:03

>No i ma byc milo. Moze jakas panienke wezme?

Koniecznie weź! Może być z kurzą ślepotą. U panny to nie jest wada,

a czasem może być zaleta ;-).

Jestem Europejczykiem.

senicz! Miałeś stac przy oknie!

Rozumiem ze przezywasz stres przed zabiegiem, ale sam jestes sobie winien, trzeba było dbac o higiene.

Uspokoje cie troche, wiem z pierwszej reki ze najpierw w ruch pojdzie sprzet z fotki ponizej.

Dopiero pozniej w razie niepowodzenia pojedziecie z wieksza srednica.

I pomyslec ze od dwoch lat z powodu niedomytych uszu stukasz w klawisze. Biedaczysko... No ale teraz to się zmieni, jak już ci przefedruja te uszeta uslyszysz swiat na nowo, tym razem prawdziwie...

cdn...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Who's Afraid of Music?

Mój kolega, wiesz, ten prawdziwy konstruktor oblesnika, zajmuje się sciaganiem dlugow, elektronika to jego hobby, jest samoukiem, fajnie, no nie?

W robocie ma ksywe Egzekutor... jest okrutny i bezwzgledny, kiedy przychodzi po dlug za sciagniecie którego dostaje 50% jego wartosci ( super, no nie? ) nie zadowala się prowizja, bierze wszystko co zobaczy jak swoje.

W twoim przypadku tez tak będzie, zabierze ci nawet szelki a to już prawdziwa tragedia, no kim ty będziesz bez szelek? No.

Who's Afraid of Music?

senicz,

Pokoj jest calkiem OK. To co gra - bedzie gralo....

To co nie - nie bedzie..!!!

Zapomnialem.....

Jest tez subwoofer REL ( ten dobry - w zamknietej obudowie) wiec jak bedzie komus za malo basu to podlaczymy, popierdziawe....:)

Te glosniki, o ktorych kiedys pisalem, na jakis topowych vifach (dunskie - podobne do Audio Physic) tez sa....

One maja bas "klasyczny" czyli wata, jednostajnosc i boooooooo. Tam bas jest zawsze tylko nikt, za cholere nie wie co to w tym basie gra......:)

Mam nadzieje, ze Twoje kopulkowce nie sa z tej rodziny subwooferowej/popierdziawkowej czyli - bas jest caly czas taki, jakby pierdzialo stado sloni a nie jakby graly instrumenty....;-)

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

Od nowosci ciotki pierdzialy takim basem. Ale ostatnio wypchalem je sloma. I im przeszlo jak po espumisanie. Ja rozumiem ze papierzaki w ogole basu nie maja, potrzebuja suba?

senicz,

Nie te papierzaki ! - te graja bez suba

Do 20 Hz pewnie nie zejda, ale graja wystarczajaco.....:)

Zdziwisz sie, jak nisko moze grac papierzak......

...i jak czysto........

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

to jest paranoja wynalazcza, bardzo trudno sie leczy niestety, ale moze wsparcie duchowe partnera lancastera pomoze

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

To na zdjeciu ponizej nazywa się "szczotka do czyszczenia piecow", ale nic się nie martw, zastosowanie ma wszechstronne.

Podobno po zabiegu tym oto genialnym w swej prostocie wynalazkiem pewien niedoslyszacy kolo po raz pierwszy w zyciu uslyszal jak powinny brzmiec WOKALE.

A tego to ty przeciez nie wiesz, no nie?

Tak wiec bądź mily dla panow wykonujacych zabieg, jeśli ujmiesz ich swoim zachowaniem na pewno zrobia wszystko żeby przywrocic ci normalne funkcje narzadow sluchu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Who's Afraid of Music?

wernen, 7 Gru 2007, 19:22

>Może niech sie publicznie wykastruje w ramach protestu. Będzie widowisko.

Hmmmm..... to raczej niemozliwe. Jakby to w delikatny sposob wytlumaczyc...

Kiedys czytalem "humor z raportow" czy jakos tak... Byl tam zabawny tekst, mniej wiecej tak to bylo,

"Egzekucji nie wykonano z powodu braku wieznia w celi"...

Who's Afraid of Music?

Music w innym temacie

>No i nie bardzo wiem w jaki sposob to polaczyc.

No widzisz chlopcze nie wiecie. A ja wiem. No i macie nawet jeszcze inny zlom lampowy. SE. he he ale jaja czego to ludzie sluchaja.

To jeszcze tylko tydzien i dzien sadu sprzetowego nastanie. 15 bedziecie sie smiac baranim glosem. A moze oslim? ryk osla po kopulacji slychac w odleglosci 15km. No to jest kopulacja!!!!

senicz,

no i po co te przechwalki? I tak wszyscy już wiedza ze tez zlom jakim jest oblesnik zrobil kto inny.

Przy okazji rozmowy z moim kolega wyszla na jaw jeszcze jedna sprawa.

Przez twoje grzebanie oblesnik stracil swoje super parametry. Zanim wlozyles tam swoje chore konczyny thd wynosilo dokladnie:

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000,1

Natomiast pomiar df skonczyl się fiaskiem, nawet polaczenie sil obliczeniowych polowy komputerow na kuli ziemskiej nie dalo odpowiedzi jaka jest jego wielkosc.

Co wiecej, kilkaset procesorow zostalo przy tej probie przegrzanych, a systemy operacyjne które obslugiwaly zostaly bezpowrotnie zniszczone, a dane z twardych dyskow przepadly!

Mam nadzieje ze zachowales sobie na pamiatke chociaz wydmuszki...

Who's Afraid of Music?

No to jak pajacu, przygotowales juz sobie jakies sztandarowe przemowienie na okolicznosc ogloszenia sojego "zwyciestwa" 15, czy kiedy to tam ma byc?

Przeciez jestes jedynym ktory jest godny oglosic wyniki, ROTFL

Caly czas zastanawiam sie jak to sie dzieje ze zawsze znajdzie sie ktos kto probuje rozmawiac z toba jak z normalna osoba.

No i juz wiem o co chodzi, wystarczy cie odrobine podpuscic a ty juz sie wkrecasz jak dzieciak przy piaskownicy i nadymasz jak balon. Ok. pompuj sie dalej huk bedzie jeszcze wiekszy a zabawa dla nas jak nigdy dotad.

Ostrzegalem cie, popusc szelki bo sobie szkodzisz. Teraz biedaczysko brak nabialu nadrabiac musisz bebnieniem w klawisze.

Mimo wszystko zal mi cie...

Who's Afraid of Music?

senicz

Nie wiem skad ci przyszlo do glowy ze moglbym cie powaznie traktowac, daruj sobie.

Wybiegnijmy teraz troche w przyszlosc...

"Jest styczeń 2008, zboirka pieniedzy dzieki watkowi "zbiorka na ratowanie resztek zwojow nerwowych senicza" zakonczona sukcesem.

Pieniadze zebrane w ten sposób pozwolily zaimplantowac elektrdody stymulujace prace ukldu nerwowego wspomnianego.

Wszelkie proby zbudowania komputera sterujacego procesami myslowymi ( ROTFL ) w oparciu o polprzewodniki zakonczyly się niepowodzeniem.

W akcie desperacji zdecydowano się na zastosowanie lamp proznoiwych ktore okazaly się jedynym ratunkiem w tej ciezkiej sytuacji".

senicz! Będziesz teraz chodzil na lampach!

Jest tez pozytywny aspekt sprawy, będziesz o kilka cm wyzszy - zaleznie od typu zastosowanej lampy...

Who's Afraid of Music?

senicz, 8 Gru 2007, 17:58

>Moze zrobic jakas kolejna zbiorke pieniedzy na jakis szczytny cel?

Wiedzialem ze pomysl renowacji twojej osoby przy pomocy lamp spodoba ci sie.

No bo pomysl tylko, masz spotkanie z jakas laska, powiedzmy wzrostu braci kaczynskich.

Zakladasz na ta okazje jakas selekconowana lampke np ECC88 ( na specjalne okazje moze byc E88CC wersja goldpin ) i juz mozesz spojrzec jej prosto w oczy. Fajnie, no nie?

Ale zaraz, przeciez z laskami to wlasciwie nie masz po co sie umawiac, zapomnialem, sorry.

No tak, my sie tu rozmarzylismy, a jest jeszcze jedna, uwazam rownie dobra propozycja kolegi o nicku TomekL3.

Mysle ze powinnismy wziac ja jak najbardziej pod uwage.

Who's Afraid of Music?

A gdzie to sa moi wrogowie? qubric i inni. Lowcy nie ma he he zdebilowal calkiem? a moze sie sam zlapal? jesli Lukar ich wywalil to dziekuje za taki zabieg.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.