Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

>O kablach wszyscy wiedza ze to sa natrectwa z dziecinstwa i wspomnienie prg od sznura od zelazka ale czesto jest tak ze >sie kocha oprawce i teraz kocha sie sznury do kolumn i bielizniane itp.."

Włodek marnujesz się Hrabal ci powinien pozazdrościć pisarstwa :D

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Niezle... Ten schizofreniczny watek wciaz na szczycie - czy wy do cholery naprawde nie macie co robic tylko zajmowac sie konstruktorem od siedmiu bolesci?

Disco czytaj i ucz się to jest wzorcowy lobbing i nie wyskakuj z okna nawet jakbyś mieszkał w suterenie, nie daj się zmanipulować ponownie!!! każdy następny wpis świadczy o tym ze już zostałes zmanipulowany i przepadłeś z kretesem !!!

zapamiętaj w szaleństwie jest metoda

pogódż się z tym

Pozdrawiam

Rafael

Cześc Pawle i jak z odsłuchami dogadaliście się podobno nie masz czasu swojego "komputerowego Cd center" zaprezentowac

Pozdrawiam

Rafaell

wrocilem a watek nadal kwitnie bo inaczej byc nie moze. Zostalem nazwany przez Lowce debili klasycznym debilem, Senicz powinien wg. niektiorych trafic do wariatkowa itp itd. Coz nic nowego, a najlepsze jest to ze do niektorych nie dociera ze z nimi nie ma dyskusji ze prezentuja zbyt marny poziom, ba im sie nawet wydaje ze sa madrale ze cho cho i sobie powyzywali tez innych. I czuja sie teraz tak dobrze, a na zywo by nawet nie piskneli, ot tacy smieszni mali ludzie, bez woli dyskusji, za to z checia odwetu za nieprzychylny im los.

Malo tu cos o dzwieku, brzmieniu - najwiecej pisze o tym Senicz, a zdaje sie mialo byc odwrotnie bo Senicz przeciez z kosmosu jest.

Jest miejsce zeby krytykowac system Senicza , jego pokaz na AS ale pojete zostalo jako miejsce krytyki samego Senicza. Ciekawa sprawa.

Zeby bylo fair rozumiem Senicza ze nie chce jechac do Krakowa, tak jak i McGyvera ktoremu szkoda kasy na miezrenie sie z Seniczem. W sumie McGyverowi ewentualna porazka z Seniczem chluby by nie przyniosla, natomiast Seniczowowa porazka z w sumie nie naj naj hi-endem McGyvera tez porazka skonczyla by chyba forumowa kariere.

tak czy siak licze ze tym razem Senicz pokaze co ma najlepszego i nie bedzie sie spieszyl , zeby znow nie bylo ze sam zauwazy ze cos jest nie tak. Lepiej poczekac udoskonalic , bo chyba sam Wlodku wiesz ze nieprzychylnych Ci nie brak i litosci by nie bylo.

PS. Moi drodzy widze ze zabawiacie sie w opis osobowosci itp itd - postawicie mi horoskop ? Moze opiszecie jakim typem jestem - prosze, pomoze mi to a moze i mocno odmieni moje zycie.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rafaell>

>Cześc Pawle i jak z odsłuchami dogadaliście się podobno nie masz czasu swojego "komputerowego Cd

>center" zaprezentowac

Pecet chyba dopiero w grudniu.

Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Bawię się pluginem do Foobara do aktywnej zwrotnicy i sprawa jest co najmniej zachecająca. Może uda się na odsłuch w grudniu sklecic coś co dałoby się pokazać publicznie.

kopaczmopa, 17 Lis 2007, 00:47

>PS. Moi drodzy widze ze zabawiacie sie w opis osobowosci itp itd - postawicie mi horoskop ? Moze

>opiszecie jakim typem jestem - prosze, pomoze mi to a moze i mocno odmieni moje zycie.

Żartujes chyba kto ci za darmo postawi horoskop ;)

>w sumie McGyverowi ewentualna porazka z Seniczem chluby by nie

>przyniosla, natomiast Seniczowowa porazka z w sumie nie naj naj hi-endem McGyvera tez porazka

>skonczyla by chyba forumowa kariere.

E tam, sadzę ze byłby remis i to by wtedy był watek na 10'000 wpisów

co koledzy na to ?

rochu, 17 Lis 2007, 00:54

Było by fajnie,knuję coś podobnego ale na razie nie wiem czy wypali

Pozdrawiam

Rafael

Gustaw, 17 Lis 2007, 00:52

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

gustaw i ktory najlepszy? gdzie cie najlepiej traktowali?:))))))))

Ukryta Zawartość

>>Żartujes chyba kto ci za darmo postawi horoskop ;)

cholera po cichu na to liczylem a teraz to juz nici z tego ;P

>>E tam, sadzę ze byłby remis i to by wtedy był watek na 10'000 wpisów

>co koledzy na to ?

hehe - a do punktowania wzielibysmy Dode i Wodeckiego chociaz nie...bo oni muzycy, to Mroczkow :P

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rafaell>

Mam zepsutego Telefunkena z zielonymi Greenconami.

Pomimo tego że zepsute i zewnętrznie w zlym stanie, cholernie mi żal wyrywać głośniki z tego radia.

Ale w końcu chyba to zrobię.

intuos, 17 Lis 2007, 01:01

>gustaw i ktory najlepszy? gdzie cie najlepiej traktowali?:)))

Wpadnij do Tworek. Mają kondycjonery na sali z elektrowstrząsami.

Ubranka klubowe mają trochę zbyt długie rękawki ale dla Ciebie "jak ulał".

rochu, 17 Lis 2007, 01:04

Teraz w dobrym tonie jest mieć jakieś stare najlepiej przedwojenne. nie konieczne sprawne radio na pułeczce z bibelotami,może go daj jakiemuś konserwatorowi zabytków to go z zewnątrz odpicuje a do srodka dasz współczesny tunerek i bedzie miło skala bedzie robić za lampke nocną

>Gustaw, 17 Lis 2007, 01:05

>intuos, 17 Lis 2007, 01:01

>

>>gustaw i ktory najlepszy? gdzie cie najlepiej traktowali?:)))

>

>Wpadnij do Tworek. Mają kondycjonery na sali z elektrowstrząsami.

>Ubranka klubowe mają trochę zbyt długie rękawki ale dla Ciebie "jak ulał".

I co z tego jak pobyt tam nic ci nie dał? Czy robiłeś jeszcze tour po innych? Podziel się opiniami! :))

szwagiero, 17 Lis 2007, 01:15

O ! Widzę, że mamy jakiś zjazd Maskotek.

Pytanie do Maskotek.

Mam kolegę - perkusistę. Preferuje mocne brzmienie.

Podzielcie się doświadczeniami jaki sprzęt ma kupić. Tak do 600 zł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

szwagiero, 17 Lis 2007, 01:28

>A kolega z Tworek? Widać, że zaaplikowali mu sporą dawkę elektrowstrząsów!

Masz coś konkretnego do powiedzenia czy tylko tak chciałeś sobie pop...olić ?

Pisz na temat. Jaki system do 600 zł dla mojego kolegi ?

Ja doszedłem do wniosku że prezentacja Senicza na AS2007 była wielkim sukcesem-takiego ożywienia na z lekka umierającym forum to nie widziałem,ba nawet pojawili się ludzie o których myślałem że dawno umarli.Senicz-Chrystusem-DIY.

Dla uzupełnienia Senicz zamienia zwykłe części w wyborny Hi-End,a chodzenie po wodzie to na pewno tylko kwestia czasu...

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

Wilu tam była chyba literówka ?

o tej porze chodzi a raczej wraca się po wódzie do domu

>senicz, 16 Lis 2007, 19:38

>Ciekawe ze wiekszosc opisow dotyczacych Df jest i o tym ze nie wazny jest.

Ludzie, trzymajcie mnie!!!

Słuchaj senicz uważnie, bo nie będę powtarzał po raz n-ty. Za n+1 od razu wyzwę cię od

matołów!!!!

Pewien dość znany facet przedstawił tezę, że wzrost wartości df powyżej kilkudziesięciu

nie ma praktycznego znaczenia.

Udowodnił to przeprowadzając matematyczną analizę zjawiska (dostępna w necie).

Inni przeprowadzili eksperymenty potwierdzające ta tezę.

Obserwacje również potwierdziły tą tezę, ponieważ są wzmacniacze o df=kilkadziesiąt

powszechnie uznane za dobrze grające.

W tym momencie przestano sobie zawracać głowę tematem (no może za wyjątkiem kilku

skośnookich spin doctorów).

I nagle w dziwnym kraju objawił się jakiś nawiedzony nieuk-prorok który twierdzi, że jest inaczej.

Tyle, że:

-nie udowodnił tego teoretycznie

-nie przedstawił żadnych wyników badań

-zrobiony przez niego sprzęt o niby ( brak dowodów) oszałamiającym df gra dość archaicznie

(żeby nie powiedzieć - wsiowo) i di hi-endu mu daleko.

Wszyscy pseudorewelację olali, a gościu dalej głosi prawdę objawioną. No i co z takim zrobić?

Jestem Europejczykiem.

>wilu żubr, 17 Lis 2007, 01:36

>Senicz-Chrystusem-DIY.

Hasło roku!!!

>chodzenie po wodzie to na pewno tylko kwestia czasu...

Myślę, że ukradkiem to on już chodzi ;-)))

Co więcej, mam podejrzenie, że dla części sponsorów był prywatny pokaz.

Tylko to może wytłumaczyć bezkrytyczne uwielbienie Mistrza objawiane przez część z nich ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 17 Lis 2007, 01:42

Najpierw dać link do tych badań ja proszę w języku naszym i sobie matematyke i próby zweryfikujemy ,podobno słyszenie to też wykorzystanie matematycznej teorii Fouriera cokolwiek to jest, ale dla czego jedni słyszą lepiej a drudzy gorzej to sobie jeszcze wszystko nie wytłumaczono I n.p większość nie powinna słyszeć zniekształcen harmonicznych poniżej 0,1% ale okazuje że w świecie stereo i norm hi fi że tak fajnie nie jest

Jaro_747, 17 Lis 2007, 01:49

>Co więcej, mam podejrzenie, że dla części sponsorów był prywatny pokaz.

>Tylko to może wytłumaczyć bezkrytyczne uwielbienie Mistrza objawiane przez część z nich ;-).

Kurcze wszędzie prywata nawet ja ide teraz prywatnie spać

Dobranoc

Bardzo dziękuję adminowi za przeniesienie tego wątku z zakładki STEREO do zakładki STEREO.

P.S. Lukar jednak działa dość sprawnie. Reakcja natychmiastowa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.