Skocz do zawartości
IGNORED

Vladowa BLOKADA wprowadzona w życie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

I tę durnotę Vlad zaproponował !? !? ! ?

Przy okazji widzę wielkie możliwości wykorzystania tego instrumentu. Założe wątek np. pt. Dlaczego Vlad się onanizuje co rano - i zablokuje w nim mozliwość pisania wszystkim obrońcom Vlada oraz samemu zainteresowanemu najbardziej tematem :)))

Jak pieknie jest być redaktorem w portalu, który okazał się podlegać prawu prasowemu !!! :)))

>Qubric >Informacyjna wartość tego forum była do tej pory nikła...

Była nikła od ciebie, poza tą twoją "barwnością", tfu

Reszta Kolegów przyczyniała się każdym wpisem. Może warto zacytować twoje "wartości"?

Grzesz, 29 Sie 2007, 22:44

Grzesz - masz uczulenie - idź do dermatologa może przy okazji WR też coś wykaże.

Ale rozumiem bo ty ani barwny nie jesteś, ani nic nie wnosisz. O ciebie się tu nawet potknąć nie można. Tylko jadaczką kłapiesz - krokodylku :)

Lukar

Vlad niedawno odświerzył jakieś 20 wątków, wpisując do nich tylko jedno zdanie. Wywołało to nową wojnę...

Jak wytłumaczysz fakt że Vlad nie dostał za to bana ?

>Grzesz, 29 Sie 2007, 22:32

>jastrząb - o tym wspomniałem, przy okazji zarzutu o cenzurze. Może trzeba jakoś wytłumaczyć i

>zacytować te banowane wpisy. W sumie dość głupia sprawa, czy nie lepiej by Admin po prostu wyrzucał

>SAM ewidentnie wulgarne wpisy?

To oznacza, że musiał by wszystko czytać. To nie jest robota dla jednego i to dochodzącego admina. Był kiedyś pomysł wielu adminów, ale upadł z powodu protestów większości i strasznej awantury. No to teraz jest jak jest i trzeba się przyzwyczaić. Rozważnie używać IGNORA, nie karmić troli itp. Tak, to trudne, palce swędzą nie raz, nie dwa. Trudne tak, jak życie, gdy samemu tzreba sie wykazać klasą, zasadami, opanowaniem itp., a wdzięczności i uznania trudno się spodziewać. A gdyby admin zrobił porządek i ZA NAS pomyślał i zadziałał, to było by takie wygodne...

Reasumując: lepiej będzie wtedy, gdy sami będziemy lepsi :)

Qupo - to może sobie poczytamy - zacytujemy własne wpisy? Ja swoich o akustyce się nie wstydzę. A ty czym się pochwalisz? Barwnymi epitetemi. Jeśli się mylę, to zacytuj swoje najwartościowsze.

JFSebastian, 29 Sie 2007, 22:54

>Vlad niedawno odświerzył jakieś 20 wątków, wpisując do nich tylko jedno zdanie. Wywołało to nową wojnę...<

Taaaak ??? No i kto wygrał ?

PS. Hahaha – Grzesz zaczyna wyzywać... O akustyce, to masz pojecie jak świnia o niebie.

Qubric, 29 Sie 2007, 23:02

>JFSebastian, 29 Sie 2007, 22:54

>>Vlad niedawno odświerzył jakieś 20 wątków, wpisując do nich tylko jedno zdanie. Wywołało to nową

>wojnę...<

>Taaaak ??? No i kto wygrał ?

Wygląda na to że jak zwykle Vlad pokonał Lukara...

inżynier - święte słowa, bo palce raczej sięgają do spustu. Łatwiej, gdy się nie bierze czynnego udziału w rozmowie, a jeszcze łatwiej nie wchodzić wcale na to forum.

Jednak Lukar nie jest tylko cierpliwym sąsiadem - on tu pracuje. Tak! Płaci (?) podatek z tej działalności i ponosi prawną odpowiedzialność za to forum. Ten dopisek drobnym drukiem na samym dole jest tyle wart, co jego pobożne życzenia.

Nie wiem, czy to jemu trzeba współczuć. Może dopiero wtedy, gdy zacznie ktoś korzystać z obowiązującego prawa.

• Redaktorzy

JFSebastian

>Vlad niedawno odświerzył jakieś 20 wątków, wpisując do nich tylko jedno zdanie. Wywołało to nową

>wojnę...

>Jak wytłumaczysz fakt że Vlad nie dostał za to bana ?

a dlaczego miał dostać bana za to? nie ma ograniczeń co do odświeżania wątków, i to nie Vlad wywołał wojne odświeżeniem wątków ale inni użytkownicy ze świeżbiącymi łapkami nie mogący się opanować i zignorować to

Nie wiem czy to najlepszy pomysl..... Jesli na przyklad zaloze watek "Kolega X to oszust i klamca i naciagnal mnie na 1000000 zl" i zablokuje kolege X , to jest watek bez linii obrony... Zaraz zalozy kolega X nastepny watek, w ktorym zablokuje mnie itd....

Wbrew pozorom moze to stworzyc balagan, a nie porzadek....

>Qupa > PS. Hahaha - Grzesz zaczyna wyzywać... O akustyce, to masz pojecie jak świnia o niebie.

Zapraszam do dyskusji. Jeśli ja mam takie pojęcie jak mówisz, to ty masz takie o swoim pożywieniu, jak miliony much, które nie mogą się mylić.

Podasz mi konkretnie swoje merytoryczne wpisy?

No ale blokując go u siebie sam odcinasz go od tej obrony. Jakoś przepraszam ale nie widzę w tym sensu. Chyba, że gość zamiast sie bronić zaczyna bluzgać to wtedy- owszem blokujesz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja się dziwię, co trzeba mieć w głowie żeby czytać wpisy nielubianych użytkowników? Ja tam Vlada lubiem, ale nauczony jego przebiegłością w zakładaniu wątków często nie zwracam uwagi na kolejne wpisy. Każdy może pisać jak umie i jak lubi - no nie? (halo Grzesz – co Ty na to - świątobliwy???)

>LUKAR a dlaczego miał dostać bana za to?

TY NIE WIESZ DLACZEGO POWINIENEŚ DAĆ TAKIM TYPOMOM BANA?

ZNACZY, ŻE W SWOIM DOMU POSŁUGUJESZ SIĘ TAKIM WULGARNYM JĘZYKIEM! NO I WSZYSTKO JASNE!!!

Grzesz - przezywający dzieciaku - jest tu wyszukiwarka. Nawet Ty się nią potrafi posłużyć.

Poszukaj sobie.

... coraz bardziej gamoniowaci są ci nowi uzytkownicy...

Brawo Lukar, masz jeszcze jakies fantastyczne pomysly? Radze szybko to opatentowac! Kurde! Jeszcze inne fora to wprowadza!

A tak serio to widze, ze sie miotasz panie admin, oj miotasz... Dupa nie racjonalizacja...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

lancaster, 29 Sie 2007, 23:19

>Łukasz, chciałbym raz dziennie kogoś zbanować. W którym okienku jest ta opcja ?<

W takim razie musisz załozyc sobie wątek na tyle ciekawy żeby przynajmniej raz dziennie ktos sie chciał w nim wpisać :)

To nic trudnego... Załóz jakiś o tym, że najlepiej w Polsce rządzi PIS... Frekwencję masz murowaną! :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.