Skocz do zawartości
IGNORED

Vladowa BLOKADA wprowadzona w życie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

nowa blokada to według mnie bardzo zły pomysł. tym bardziej mnie dziwi, że pomysłodawcą był Vlad. są na forum inne mechanizmy, które powinny przeciwdziałac chamstwu. niestety za mało z nich korzystamy, sami ulegamy emocjom i na dodatek admin nie robi nic, by w jakikolwiek sposób kontrolować tresci chamskie, agresywne, personalne.

Bicie piany dla bicia piany, a także dla samej piany. NIKT NIKOMU NIE KAŻE KORZYSTAĆ Z NOWEJ FUNKCJI W WĄTKU. Proponuję wszystkim przeciwnikom tego pomysłu korzystać z forum jak dotychczas, i nie myśleć więcej o nowej funkcji. Przecież od razu będzie widać kto jaki jest gościnny i z takimi osobami na prawdę nie ma obowiązku rozmawiać. Czasami mam wrażenie, że niektórzy tutejsi pieniacze to typ tele-choleryków, czyli takich, którzy oglądają w telewizji wszelkie obrady i debaty, żeby komentować "co za debil, ale pier**li!, co za kretyni wybrali tych oszołomów, itd., itp.". Proponuję pozostać przy telewizorach, one na pewno nie będą z wami polemizować. Dla pozostałych forumowiczów praktycznie nic się nie zmieniło. Jeśli będę widział, że pewnych rzeczy gospodarz nie toleruję, pewnie też sam się wyniosę, co by nie stresować dłużej gospodarza i siebie.

Przestańcie wieszczyć kolejną apokalipsę z powodu zmian na forum, bo to jest po prostu śmieszne.

michelangelo:

"Ja na przykład będę czekał na wpis osoby, która została

>zablokowana, i tak sobie będę czekał. Jeśli taka lista nie będzie dostępna, w takim razie proszę

>P.T. Gospodarzy o zamieszczaniu w wątku informacji o zablokowaniu konkretnego forumowicza."

To za mało, taki wpis zginie po następnych wpisach. Osoby niedopuszczone do udziału w danym wątku MUSZĄ być wymienione na samej górze każdej ze stron danego wątku. Uważam, że jest to konieczne. Tym bardziej, że np. po pewnym czasie gdy przyjdzie refleksja a autor wątku i zabanowany wyjaśnią sobie sprawy na boku i podadzą ręce, zabanowany może zostać odbanowany.

Edward, zgadzam się, niech to się wyświetla u góry na każdej stronie wątku.

Molibden, popieram Twoją koandydaturę, zwłaszcza że chyba jesteś pierwszym, który zgłasza chęć moderacji.

>Lukar

Wyszedlem do Ciebie jak zawsze, z otwartym sercem i bez najmniejszej urazy,

proponujac Ci po przyjacielsku pomoc w uzdrowieniu tego Forum.

Z tego co piszesz, z Twojej strony byl to tylko chwyt i proba przechytrzenia mnie.

Jak zwykle Twoje intencje nie wydaja sie byc czyste, a wypowiedzi w stylu :

"Vlad tyle walczył o pełną wolność a teraz walczy o moderacje (poprzez taką blokadę)",

sa cyniczne i wredne i przypomnialy mi koncowa sekwencje filmu "Konformista",

w ktorej totalnie zeszmacony kolaborant, powszechnie "ujawnia" kolaboracje innych.

Tak, zawsze walczylem o PELNA wolnosc, ale na Twoim "socjalistycznym" forum,

zrealizowac ja mozna, wylacznie - etapami.

Czy TY chcesz takiej wolnosci ? Jesli tak, wprowadz ja - NATYCHMIAST.

Ty jak widze, wolisz, podpierajac sie najwiekszymi SKURWYSYNAMI i moralnymi szmatami

tego forum, dalej prowadzic jakies manipulanckie gierki, ktore tylko ta zgnilizne - poglebiaja.

Zbanowales glupkowatego i w sumie poczciwego jaccha, a prawdziwe sk***ysynstwo - zostawiles !

ZADAM natychmiastowego zbanowania : graafa oraz lancastera, znieslawiajacych moja Rodzine,

oraz mnie osobiscie , nikczemnymi insynuacjami.

Chyba, ze jestes piewca ABSOLUTNEJ WOLNOSCI, a wtedy mozesz liczyc na to, ze Twoje forum

zostanie blyskawicznie zapelnione po brzegi watkami takimi jak np. :

"Matka lancastera to PRAWDOPODOBNIE znana stara poznanska k**wa"

"Lancaster to pedofil gwalcacy swoja mala coreczke"

"Graaf wykorzystuje seksualnie swoje kilkuletnie dziecko"

"Ojciec graafa to stalinowski morderca, a jego matka to sowiecka frontowa szmata"

O Twoich zabawach Lukar na Paradzie Rownosci oraz o Twoich Rodzicach, tez bedzie sporo.

Jesli TAKIEJ wolnosci na forum nie chcesz, to :

1. NATYCHMIAST skasuj wszystkie wpisy szkalujace mnie i moja Rodzine.

2. NATYCHMIAST zbanuj graafa i lancastera - jedynych winnych tego skurwysynstwa.

Jestes teraz w pelni swiadomy co dzieje sie na forum.

Jesli tego nie zrobisz wykorzystam do samego konca

nowe mozliwosci prawne i odpowiadac bedziesz za

wspoludzial w szkalowaniu ludzi z pelna premedytacja !

Pozdrawiam

Edward, 30 Sie 2007, 16:02

>Lukar,

>

>Dodałem jeszcze koncepcję odnośnie punktów zaufania w wątku o wyborach 2008. Rozważ to proszę.

Popieram - to bardzo dobry pomysł.

Who's Afraid of Music?

Vlad a znasz adres Lukara ?

bo jak nie to co napiszesz w swym pozwie

Kolejny manifest typu ile jeszcze mozna przygrzac?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Vlad, 30 Sie 2007, 16:19

>To ZADEN problem zdobyc adres : Lukara, graafa i lancastera.

No i znowu wyłazi ta prymitywna donosicielska mentalność Vladeczka. Biegnij do prokuratora, biegnij. Już kiedyś podawałem ci linka.

revolpl ŚMIECIU - ta blokada jest właśnie po to, żebyś ty z twoimi ohydnymi plwocinami mógły się taplać w miłej ci kloace twoich pobratymców.

GDZIE INDZIEJ ŚMIECIU CIĘ PO PROSTU NIE BĘDZIE - CIEBIE JUŻ NIE MA!

Grzesz,

to chyba właściwe miejsce i czas, abym wyjawił, że lplover założył swojego klona pisanego od tyłu tylko po to, aby wiedząc, że od miesięcy go ignoruję zebrać wszystkie śmieci, jakie wystosował pod moim adresem i przysłać mi strasznie długą wiadomość na PW. Niewiarygodne, ale to prawda. Po przysłaniu tej nie używał nowego nicka przez 2 tygodnie, stąd wnioskuję jaki był powód powołania klona.

Dlatego zdecydowanie popieram dzisiejsze zmiany na forum i po Twoim ostatnim wpisie widzę, że mamy podobny pogląd na sprawę.

Pozdrawiam

Ed, nie było to trudne, w końcu styl ten sam.

Ta blokada ma swoje minusy, ale w końcu to decyzja autora wątku. Jeśli pochopnie kogoś dopisał, to można zapytać o powody, poprosić o przykłady wpisów jego zdaniem niestosownych. To właśnie autorowi będzie najtrudniej, bo blokując kogoś sam się przez to poddaje pod ocenę. Mam na myśli tylko oceny od poważnych ludzi, a nie tej hołoty.

Ja w swoim wątku o tubach zrobiłem już porządek. Zostawiłem jednego kolegę, który walnie się przyczynił do zaśmiecania poprzez podtrzymywanie wymiany "uprzejmości" i wszystko niby w obronie wątku. Uznałem, że każdy może mieć swoje gorsze dni.

Jeśli LUKAR zechce pomyśleć nad moją prośbą: Proszę o automatyczne usunięcie wszystkich wpisów blokowanych osób z danego tematu. To byłoby dokończenie robienia porządków, chyba zrozumiałe. Zwłaszcza, kiedy są to wpisy wulgarne i nie mające związku z tematem.

Pozdrawiam.

>To właśnie autorowi będzie najtrudniej, bo blokując kogoś sam się przez to poddaje pod ocenę.

Dokładnie, to będzie świadczyć również o autorze wątku. Może więc lepiej aby inni użytkownicy sami mogli ocenić czy blokada nastąpiła słusznie czy nie, a w taki razie może jednak lepiej ich nie usuwać?

Ed, mnie dokładnie wisi co o tym mogą pomyśleć blokowane indywidua. Zależeć może mi tylko na zdaniu normalnych forumowiczów. Będziesz się przejmować opinią hołoty typu Vlad, lplover itp?

Ed, sorry, nie zrozumiałem. Faktycznie pozostawienie tych śmierdzących wpisów miało by pewną "wartość". Ale czy chciałbyś mieć to to w swoim, ważnym dla Ciebie wątku?

>Ale czy chciałbyś mieć to to w swoim, ważnym dla Ciebie wątku?

Nie chciałbym. Jeśli więc to będą wulgarne obelgi, zgłosimy do moderacji i zostaną wycięte. Z drugiej strony zostanie możliwość pozostawienia wpisu, który spowodował bana i gospodarz będzie miał możliwość ustosunkowania się do tego. Mam wrażenie, że to wystarczy, że dmuchamy na zimno, bo głęboko wierzę w to, że ludzie się po prostu opamiętają.

Edward, 30 Sie 2007, 17:37

Dokładnie, to będzie świadczyć również o autorze wątku. Może więc lepiej aby inni użytkownicy sami

mogli ocenić czy blokada nastąpiła słusznie czy nie, a w taki razie może jednak lepiej ich nie

usuwać?

racja

lancaster

Pewnie ziemniaki w warzywniaku mu zgnily i chlopina odreagowuje strate...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Wypowiedzi wyproszonego z wątku forumowicza muszą zostać jako świadectwo do oceny tejże osoby, a także decyzji gospodarza. Jeśli będą to wypowiedzi niezgodne z regulaminem, pozostaje raport do moderatora, ale nie powinno się tego łączyć. W ogóle coraz bardziej podoba mi się ten pomysł z wykluczaniem dyskutantów. Już nie raz miałem okazję np. w pracy zobaczyć, kto zacz, kiedy tylko poczuł odrobinę władzy. Inne przykłady do obejżenia czasem w telewizji, w różnych programach.

Leczysz Lukar objawy zamiast przyczyny, a blokada to jak amputacja nogi bo palec boli.

Tylko moderacja moze uzdrowic te forum, bany dla notorycznej holoty i utrudnienia w zakladaniu kont, jakas karencja nim bedzie mozma pisac i ograniczenia zakladania watkow dla wszystkich internetowych grafomanow (nie mylic z graffem ;-)).

Obawiam sie tylko ze to mogloby Ci ograniczyc ruch i przychod z forum...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.