Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzicie o Donaldzie Tusku?

dragon66

Rekomendowane odpowiedzi

sukces to bedzie jak ty zaczniesz mysleć.A wtedy to sobie głosuj nawet na Sld. Stanowią oni mniejsze zagrozenie dla polski i CIEBIE niż ty z ta twoją PIS.Ale horst nie męcz mnie już.Ja ciebie rozumu nie nauczę.Do rozumu się dochodzi.Nie ma to nic wspólnego z chodzeniem -gdybyś nagle zapragnął dochodzić.

Kaczyńscy są amatorami pierwszej klasy.

Dwaj bracia u sterów władzy i porażka.

Pierwszy błąd PiS to układ z buraczanym chamem Lepperem, i na wyższym poziomie intelektualnym LPR.

Próby przekupstwa Beger, nieudolność organów w temacie ekstradycji Mazura , żenujące podejście do spraw Euro 2012. Dobór personelu w najbliższym otoczeniu ,czyli dealer w pałacu prezydenckim itp. oraz ośmieszanie Polski w świecie przez panią Fotygę [ Joanina - umarliśmy i to bez honoru ] , oraz starego Giertycha.

Głupkowate zachowanie Kurskiego niema co komentować.

Musiało się tak skończyć.

Zwalanie całej winy na PO jest dowodem na głupotę PiS.

TUSK

Szkoda że brak jemu zębów , jest trochę za delikatny.

Wolę Tuska od nawiedzonego jednego czy drugiego Kaczyńskiego.

W sumie i tak jesteśmy wszyscy od małpy.

>muls, aby zacząć myśleć trzeba tego chcieć. Aby mieć dobry samochód, też trzeba chcieć. A by mieć mieszkanie też najpierw trzeba chcieć.

Dla tej pisdrakowej części nie ma takiego 'chcenia'. Im jest dobrze jak jest - oni chcą jedynie, aby te 'chcecnie' zabrać innym, którym sie coś jeszcze w życiu chce. A zacząć od zabrania samochodów, mieszkań i kasy...

jar>>>to już nazwano.Człowiek radziecki.Niektórym się wydawało że to tylko w rosji i w komunizmie.A on nawet jest w stanach zjednoczonych.Oczywiscie- tylko proporcje inne.

dogo>>jak widzisz po przykładach historycznych ,tylko amatorzy maja szanse z ludzmi nazwijmy to umownie Wykształconymi.Bo chamstwo na KRóTKA mętę zawsze popłaca.A nawet sie masom podoba.Tacy amatorzy jdą na skróty bo innej drogi nie znają.A wszyscy myslą, że tylko oni tak potrafią.Az trafia na większego CHAMA. Obecne czay to krótko mówic-PRYMITYWIZM.A kto glosuje.Ludzie Prosci i niewykształceni.Albo niedokształceni.

dogon, 9 Wrz 2007, 11:01

>TUSK

>Szkoda że brak jemu zębów , jest trochę za delikatny.

dlatego też na lidera PO damy Romana Giertycha, który ma barrrdzdzo mocną końską szczekę,

w niej pewnie mocarne kły, no i świetnie realizuje obecnie program PO ("precz z PIS, precz z PIS itd itd x 10001..")

I tu jest pies pogrzebany ....PO-dla ludzi światłych i inteligentnych , PIS -dla prostych ...problem w tym jest tylko jeden ...jaka partia ma pogodzić bezinteresownie interesy jednych i drugich ?!

Przypominam , że szeroko pojmowana inteligencja nie może szmaćić i odrzucać prostaczków i w dupie mieć ich interesy ...bo o ile wiem to oni zapieprzają w syfie i pocie czoła na szanowną inteligencję , która nie potrafi nawet kibla wytrzeć po sobie !

Niestety to dzięki takim ludkom szanowna inteligencja ma pieniążki i dobra tego świata ...bez nich jedno wielkie g....!

Więc nie PIS nie PO to kto?

Widzę Kaczorów to widzę powrót do zaśćianka zdekomunizowanego poprzez pseudobolszewicką propagandę , widzę PO to żle mi się robi na to co mowią i żygac mi się chce ...ci ludzie wyniszczą ten kraj i jego strukturę ?

WIEC KTO POSPRZATA TEN BURDEL W POLSCE ...stworzony przez kłamców, gniotów i wampów wysysających z POLSKI

ostatnią krew, sprzedając ziemie , niszcząc lud i gospodarkę?!!

JESTEM 3X TAK ZA WYPIEPRZENIEM CAłEJ TEJ POLITYCZNEJ I ZAKłAMANEJ CHOłOTY I ZA OBSADZENIEM KOBIET NA STANOWISKACH ...może one zrobią pożądek , skoro faceci nie mają jaj i zachowują się jak ciotki !!

>dragon66

Uprawiasz straszną demagogię w stylu towarzysza Wiesława(jeśli Ci to coś mowi).To dzielenie społeczeństwa na lud pracujący i inteligencję to w stylu PZPR!Co Zrobił PIS przez te 2 lata dla tzw. prostych ludzi?Nic poza obiecankami.Jestem inteligentem,pracuję i płacę podatki(nie takie małe) i nikt na mnie nie "zapieprza".

Mało tego,to ja ze swoich podatków dopłacam do np. rolników( którzy najwięcej skorzystali z wejścia do Unii),bezrobotnych,rencistów,emerytów i polityków.To ja utrzymuję to państwo,które miało być tanie,przyjazne i sprawne,a jakie jest każdy widzi.

Co takiego mówi PO,że wywołuje u Ciebie Wymioty?

Skąd to przekonanie "ci ludzie wyniszczą ten kraj"?

Czy mówiąc o kobietach na stanowiskach masz na myśli np. min. Fotygę.Kalatę itp?

Przestań bredzić!

wojciech>>>nie mogę sobie przypomnieć.Ale chyba jesteś nie długo.Miałem taka sama reakcję jak ty.A patrz jak ładnie napisałem.Rzecz w tym ze twoje zdenerwowanie tylko żle tobie robi.A to jest bez sensu.Nie?

wojciech>>no to dobrze.Zacznijmy od tego żę partia PO to są złodzieje i sprzedawczyki.Idąca na pasku żydów i obcych sił.Balcerowicz to był złodziej i sprzedawczyk na pasku amerykanskich sił, usiłujący zniszczyc gospodarke polską.Donald nie miał dziadka z wyboru.......Prywatyzacja była ogólnonarodowym hańbiacym złodziejstwem.Lepiej jest wszystko oddać za darmo no np mieszkania.Itd.Zacznijmy od tych tez na początku ,bo takie tu zostały juz wysuniete.Rózne światłe nicki z forum może zaraz ci wyjasnia jeszcze raz, że tak naprawdę jest.A ja znowu bedę miał ubaw.Ale weżmy to za wyzwanie. dla lancasterów ,dudusiów,nowych,starych,horstów.Aha dodajmy jescze sprzedawczyków michników ,kuroniów,karskich ,edelmanów,jeziorańskich,wałęsów.Już samo to wyliczanie dusi mnie ze smiechu ale ......

>muls

Na bocznicy jestem od niedawna,głównie udzielam się w dziale muzyka i film.Tam dyskusje są ciekawsze.

Dyskusje polityczne w gruncie rzeczy są jałowe.

A te głosy,które przytoczyłeś to w znacznej mierze prowokacja i przekomarzanie sie.

wojciech iwaszczukiewicz

Piszesz tak jakby nigdy wcześniej nie mieli takiej szansy. Urwali się z choinki?

Gdzieś ty był w latach 90-tych.

To, że w PO są ludzie jak najbardziej zacni to jeszcze nie oznacza sukcesu dla Polski - obawiam się, że poczynania "PO" przez ostatnie 2 lata niezbyt dobrze wróżą na przyszłośc. Tylko tyle i aż tyle.

Skoro jesteś przeciwny rządom "PIS", to Zastanów się dlaczego "PO" robi wszystko,aby PIS rządził w sumie 6 lat?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Moim zdaniem bilans lat 90 wypada zdecydowanie pozytywnie.

Nie jestem bezkrytycznym fanem PO,zdaję sobie sprawę,że jest mało skuteczna.Ale nie ma alternatywy.

Jeżeli ja znacie to słucham.

Spokojnie.

Będzie kumpelstwo PO z PSL, może czasem z LiD.

PiS jest zbyt nawiedzoną partią aby cokolwiek solidnego dokonać poza destrukcją.

Wolę PO od innych.

Normalnych formacji doczekają się nasze prawnuki.

My i tak mamy w plecy.

dogon>>>nie doceniasz zdeterminowania ludzi którzy juz tyle nabroili żę mogą miec procesy sądowe.Jednoczesnie kochający władze.Mający w swych rękach WSZYSTKO co potrzebne jest do utrzymania władzy.I posuną sie do wszystkiego bo mielismy juz tego przedsmak.

Wojciech właśnie problem w tym że to my jesteśmy zależni od pospolitego ludu : zbudujesz dom?, posprzątasz ulice? , a kto za***rdala w fabrykach za marne grosze aby taki pedały co mają ludzi w d... chodzili na imprezki , wyjeżdzali za granice i stukali drogie panienki ...ropieprzając się drogimi brykami ?

Uważasz że szlachta polska pobrudzi sobie rączki uprawiając pola , hodując świnki ...aby takie cwaniaczki miały co żreć?

A co do Emerytur ,,, to kużwa my też będziemy starzy kiedyś i nieprzyjemnie będzie jak nas zleją .....zobacz jak żyją Emeryci np. w Szwecji !

Szkoła oki , oki wykształcenie ale w polu i z łopatą to też trzeba zapier...., kto to zrobi?

Bo nie Po !!!

W Niemczech lekarze zabiegają o klientów i są mili , a w Polsce ...lekarz to szlachcic któremu trzeba w pas się kłaniać aby czasami pomógł !

I jeszcze traktują klienta jak jakieś powietrze , moja mama ma guza ... musiała na badania czekać długo jak cholera a jak chciała wcześniej to kazali jej kasę wyłożyc -wtedy szybko się zrobiło ,,,taka ta pier**lona polityka Szlachty i klasy niby wykształconej !!!

Ja mam kasę i wykształcenie ale k**wa...boli mnie jak sie ludzi w dupe kopie ...czy to złe ?

Po i PiS są siebie warci !!!

Podział nie dotyczy bgaty-biedny, wykształcony- niewykształcony. Podział dotyczy charakterów i postaw ludzkich.

W końcu nasz premier i prezydent szczycą się rónież inteligenckim pochodzeniem.

>dragon66

A ja mogę Ci powiedzieć,że w Niemczech lekarz traktowany jest z szacunkiem,a u nas jak niewolnik,który może pracować od rana do wieczora i każdy moze mu naubliżać,byle pijak. W Niemczech,Irlandii czy Anglii na wizytę u specjalisty czeka się kilka miesięcy,a u nas po poł godzinie jest już awantura.Od pół roku lekarze walczą z administracją o 1000zł podwyżki, a np. p.Urbańskiemu z TVN nie chce się przyjść do pracy za 120tys. miesięcznie!

I co do tego ma jakaś tam szlachta,która w większości nie różniła się za bardzo od chłopów.

Podział społeczeństwa w Polsce przebiega między tymi,którzy skorzystali na przemianach po 89r (a tych wbrew obiegowym opiniom jest zdecydowana większość-patrz chłopi) a tymi którym nie wyszło(nierzadko z własnej winy).Na tych,którzy chcą gonić Europę i na tych którzy się tego boją(ogłupiani przez propagandę PISowską i kościelną.)Nie czuję się zalezny od jakiegoś mitycznego ludu( to chyba jakaś chłopomania) to lud jak jest chory przychodzi do mnie.Taki jest podział pracy,a za wiedzę,odpowiedzialność i wysiłek umysłowy trzeba płacić więcej niż za machanie łopatą.Tak jest na całym świecie,no może z wyjatkiem Kuby i Korei Płn.

A tak w ogóle to polska inteligencja jest w większości w pierwszym lub drugim pokoleniu pochodzenia chłopskiego,a nie szlacheckiego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.