Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzicie o Donaldzie Tusku?

dragon66

Rekomendowane odpowiedzi

myślę, że ani to ani to,

facet troche żałosny jak większość polityków, za władzę dużo by dal więc gada od rzeczy jak większość polityków,

absolutnie nie liczyłbym, że zrobi coś lepiej niż inni,

poza tym przed wyborami bardzo optowali za nim Niece i Ruskie jak wyczuli, że Kaczory moga wygrac, no i Olek Kwas go poparł,

niedżwiedzia przysługa,

ale tak naprawdę Donald ma jedną przypadłość - nie ma jaj,

to taki lepiel wygadany Waldek Pawlak

Uważam że to impotent polityczny.

Nieudacznik.

Jak bardzo nie podzielam poglądów Millera, to np. potrafię zauważyć że z niego prawdziwy mężczyzna (polityczny).

Z tym że już martwy, zgon nastąpił z przyczyn naturalnych - ze starości.

A Tusk wciąż żyje, bo relatywnie młody, z tym że nie wiadomo po co.

Kto odłączy mu rurkę?

to fakt - po nigdy nie wygra z tuskiem w postaci swojej maski (twarzy)... już ta rakieta była zdecydowanie bardziej wyrazista.

po raz kolejny nie pójdę do urny z braku kogokolwiek zasługującego na to abym się tam fatygował...

a może pis wcale nie jest taki zły?

głosowałem na pis, bo upr nie ma szans... innej możliwości nie ma.

chyba że:

;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tusk to facet bez jaj i bez charyzmy.

Zauważcie, że on tylko reaguje na wydarzenia, a prawdziwy przywódca potrafi je stworzyć.

Nieszczęściem PO jest właśnie brak prawdziwego przywódcy za którym poszliby ludzie.

Tusk jest wystarczająco sprawny by wyciąć partyjną konkurencję, ale to maksimum jego

możliwości. Nawet Kaczor ze swoją kurduplowatą posturą i bełkotliwą mową jest bardziej

przekonujący i wiarygodny od Tuska. Pod jego przywództwem PO skazana jest na dryfowanie.

Podejrzewam, że tak naprawdę w PO wszyscy to widzą, ale nie ma nikogo kto byłby w stanie

go zastąpić.

Jestem Europejczykiem.

sądzę że graserujący Donald jest podobnym zjawiskiem jak Giertych DZIŚ, tylko temu nagłaśniany i ładnie pokazywany, że dopiernicza kaczorom

poza tym jest dużo cieńszy od Giertycha, Romek ma jednak te dwa fakultety, tradycje rodzinną i podbudowę w postaci wielotomowego dorobku Dmowskiego (który rozumiem nie wszystkim musi się podobać)

nawet przyjaciele doradzali Tuniowi aby się z kaczorkiem nie wdawał w debaty słownotelewiziorskie, bo kaczorek go zpalcemwd zadziobie intelektualnie

Tusk obawiam się w nic nie wierzy i "program" traktuje tylko jako nienajważniejszy dodatek do walki wyborczej, w gruncie rzeczy to typ aparatczyka tego samego bezbarwnego sortu co Napieralski czy Kwasek

co mi się wydaje u Tuska mocne, charakterystyczne- zauważalne:

a) graseruje

b) że wisiał na sznurku koło komina (ale i tak to nie on był)

no i dwa moje ulubione cytaty z Tunia:

głosowanie sejmowe, Tunio peroruje- "PIS wygra WULGARNĄ większością głosów"

niedawne.. "po wyborach 2005r żądaliśmy resortów siłowych, bo kiedy spojrzałem tym PISpanom w oczy, to zobaczyłem w nich coś takiego, że wiedziałem że to my musimy mieć te resorty"

fajny facet, być może, ale dupa i sprzedawczyk (nocna zmiana), Pawlak jednak lepszy, znaczy cwańszy ściśle mówiąc

"Czy Tusk to lekarstwo na uzdrowienie polityki i sytuacji w kraju ?

Czy zwykły ściemniacz?"

- Tak Tusk to lekarstwo na uzdrowienie polityki i sytuacji w kraju po myśli kolesiów i szemranego towarzystwa biznesowego, dla obecnych i czatujących na dalsze "wielkie zarcie" w kraju nad Wisłą.

- Raczej karierowicz z niskimi pobudkami, "polityk" zawistny, bez "twarzy', polotu, pomysłu tak jak i duza część PO.

Przpomina panienki z głupim uśmiechem prowadzące telegry.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Acha, jeszcze jedno ewentualna wygrana Tuska i PO to będzie tylko przyprawianie makijażu, pudrowanie by na wierzchu było kolorowo i zbytnio nie smierdziało.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax, 1 Wrz 2007, 08:48

>"Czy Tusk to lekarstwo na uzdrowienie polityki i sytuacji w kraju ?

> Czy zwykły ściemniacz?"

>

> - Tak Tusk to lekarstwo na uzdrowienie polityki i sytuacji w kraju po myśli kolesiów i szemranego

>towarzystwa biznesowego, dla obecnych i czatujących na dalsze "wielkie zarcie" w kraju nad Wisłą.

>

> - Raczej karierowicz z niskimi pobudkami, "polityk" zawistny, bez "twarzy', polotu, pomysłu tak jak

>i duza część PO.

>

> Przpomina panienki z głupim uśmiechem prowadzące telegry.

Lubię krótkie i treściwe opisy

:-)))

moja jest tylko racja,moja jest mojsza niż twojsza,

moja racja jest najmojsza

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.