Skocz do zawartości
IGNORED

Agnieszka - Brawo !

Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę,że nie utrzyma.Dzisiaj po prostu Agnieszka grała koszmarnie słabo i tyle :).

Czy grala slabo? To jest wlasnie roznica miedzy turniejami 'wielkoszlemowymi' a normalnymi. Najlepsi wlasnie wtedy dokrecaja srube i wrzucaja 5 'bieg'.

Czy grala slabo? To jest wlasnie roznica miedzy turniejami 'wielkoszlemowymi' a normalnymi. Najlepsi wlasnie wtedy dokrecaja srube i wrzucaja 5 'bieg'.

To są kobiety,mają swoje słabsze dni,dzisiaj taki miała Agnieszka.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

moim zdaniem tu troszkę poszedł splot negatywnych czynników, presja co oczywiste, przeforsowanie po W widać że mniej kondycyjnie koncentracyjne agresywni i pomysłowo grała, zabrakło też troszkę farta było kilka ciekawych piłek R ale minimalnie za linią,, brak przełamania K i faktyczna wysoka skuteczność trafień K gdzie u W było praktycznie idealnie na korzyść R, mi troszkę u R zabrakło jednak większej woli walki zagrała biernie,, praktycznie większość kart rozdawała K ,, ale i tak lubię grę R :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

....

Kubot dostaje łomot :)

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

moim zdaniem tu troszkę poszedł splot negatywnych czynników, presja co oczywiste, przeforsowanie po W widać że mniej kondycyjnie koncentracyjne agresywni i pomysłowo grała, zabrakło też troszkę farta było kilka ciekawych piłek R ale minimalnie za linią,, brak przełamania K i faktyczna wysoka skuteczność trafień K gdzie u W było praktycznie idealnie na korzyść R, mi troszkę u R zabrakło jednak większej woli walki zagrała biernie,, praktycznie większość kart rozdawała K ,, ale i tak lubię grę R :)

Ukryta Zawartość

....

Kubot dostaje łomot :)

Problem w tym ze 'RG' to jest ostatnie miejsce gdzie mozna by sie spodziewac wygranej Radwanskiej.

Z tym serwisem i na tak wolnej nawierzchni nie ma szans. Kazdy ja bedzie gonil poprawnym returnem i to ustawia gre.

Ukryta Zawartość

prawda :)

sporo naszych gra-- sorki grało :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

...miejsce WTA nie odzwierciedla poziomu gry Radwanskiej tak naprawde jest ona zawodniczka ok pozycji 7 i tyko dzieki slabej dyspozycji siostr williams( ktorych z reszta nie lubie) jest tam gdzie jest. Jest jeszcze kilka innych zawodniczek ktore sa klasyfikowane nizej a ktore z latwoscia sprawia jej lanie np. Kuzniecowa.

Grand Slam poza zasiegiem nie tylko na RG tylko dzieki zbiegowi wyjatkowych okolcznosci moze sie udac....

A ja tam lubie Kubota staromodny serve-volley....niestety chyba przed maczem musial sie zainfekowac od radwanskiej zeby przegrac teoretycznie wygrany mecz....jeszcze niedawno Radwanska tez to miala prowadzic 5:0 i przegrac...

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Ukryta Zawartość

:)

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

No cóż - dali sobie w kość. Ciekawe czy i jak obsługa sprzątnęła pawia. Za to Dimitrow powinien chyba zatrudnić jakiegoś dietetyka żeby mu elektrolity ustawił.

A co do AR - ona ma jakąś blokadę na grę o najwyższe stawki z przeciwnikami którzy w Wielkim Szlemie coś ugrali. Z Kuzniecową nie istniała, a ta przegrała potem z Errani, którą z kolei w mniejszym turnieju AR zdemolowała, kończąc jej długą serię wygranych na cegle na dodatek.

No cóż - dali sobie w kość. Ciekawe czy i jak obsługa sprzątnęła pawia. Za to Dimitrow powinien chyba zatrudnić jakiegoś dietetyka żeby mu elektrolity ustawił.

A co do AR - ona ma jakąś blokadę na grę o najwyższe stawki z przeciwnikami którzy w Wielkim Szlemie coś ugrali. Z Kuzniecową nie istniała, a ta przegrała potem z Errani, którą z kolei w mniejszym turnieju AR zdemolowała, kończąc jej długą serię wygranych na cegle na dodatek.

Agnieszka zawsze przegrywa,gdy ktoś jeszcze dodatkowo jej "oczyści" drabinkę :).

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

• 4 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

a gdzie kibicowanie ? to wielki turniej! :) narodowa korba koko nie działa?

...to jest tenis... kibicuje sie w ciszy ..robiac na drutach

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Ukryta Zawartość

Radwańska ładnie gra dziś :)

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Ukryta Zawartość

Radwańska ładnie gra dziś :)

Agnieszka już w finale !!!!

Ukryta Zawartość

...gratulacje ! wielkie osiagniecie, obym sie mylil ale na Williams moze byc malo...

wiele elementow gry poprawila, zwlascza psychike, wie kiedy przycisnac , wie kiedy odpusicic, kontroluje gre...ale na Williams musi zaorac ten kort i zabronowac...Azarenka orala i gryzla trawe ale nie zabronowala...

once again, great achivement !

No cóż - rozwój wydarzeń najlepszy z możliwych. Nie trafiła na żadną zawodniczkę z poważniejszym dorobkiem w WS i choćby w resztkowej formie. Do tego więcej do ugrania niż z VA i raczej większe szanse na zwycięstwo. Z Azarenką trudno byłoby liczyć na taki numer jak zrobiła SW w finale ubiegłorocznego US Open, zwłaszcza wobec historii tegorocznych spotkań. W tenisie serie typu 14-0 między dwoma zawodnikami się jak najbardziej zdarzają. W sobotę AR faworytką nie będzie, ale dziś też u buków miała do tyłu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.