Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś wie kto śpiewa - mp3 z Radia

pantralalinski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Słuchałem ostatnio w radiu Bis muzyki, która bardzo mi się spodobała, niestety czekając aż prowadzący audycje powie kto jest wykonawcą, doczekałem się serwisu informacyjnego. Poniżej podaję link do koszmarnej jakości mp3 nagranego przenośnym mp3 playerem (nie dość, że tuner słabo odbierał częstotliwość Biski, w playerze ustawia się poziom wysterowania o czym dowiedziałęm się odsłuchując nagranie). Mam jednak nadzieję, że jakość nie zniechęci pomocnych forumowiczów i razem dojdziemy do tego kto stworzył tą muzykę!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli masz nowy telefon SE, problem rozwiązany, tam jest preinstalowana taka aplikacja - TrackID, która po fragmencie utworu z radia lub innego źródła podaje tytuł i nazwę wykonawcy.

Pragnę zauważyć, że od emisji audycji minęło trochę czasu. Roland, może w Twoim telefonie z SE albo czymś takim masz też archiwum? Jeśli tak to z ogromną przyjemnością przyjmę info...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.