Skocz do zawartości
IGNORED

Fofumowe zamówienie AC!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

>Dobrze jest:):)

>Miło, fajnie ale...... .

>To wszystko nie na temat

no ponad 86 wpisów nie na temat - może jednak zablokuj wszystkich piszących dotychczas - to po to ta opcja służy, żeby nie zaśmiecać wątków przekomarzaniem się nie wiadomo o co.

Zydelek, 10 Wrz 2007, 02:43

>To wszystko nie na temat a ja na poważnie:)

No przecierz my tez! O Twoim podnoszeniu mydla i o tym zlodzieju...

Nie krepuj sie, takie wyznania pomagaja, jestem tolerancyjny tak jak wiekszosc forumowiczow :)

Who's Afraid of Music?

zaśmiecono już tak wiele że zablokowanie w tym momencie nie ma już sensu.

Kto będzie miał chęć i tak się zgłosi a nie bedzie czytał pierdół :)

Ale masz świętą rację że nie zareagowałem od razu!

>>Zydelek

weź mi logicznie wytłumacz dlaczego tak chętnie robisz zamówienia różnych kabli po "atrakcyjnych" cenach? Dlaczego Tobie akurat Paul daje największą zniżkę a resztę zlewa? Piliście razem, czy co? Wreszcie skąd tak daleko idący dobry uczynek dla wszystkich forumowiczy, że nie muszą dzielić kosztów (wcale niemałych) przelewu kasy na konto w USA?

Niezła zagwozdka a czuję tutaj niezły smród...

//////////////////////////////////////////////////

Zydelek

marketing i sporo jego zasad odrzuca większosc kupujacych bo czuja sie robieni w konia przez odpowiednie manipulacje sprzedawcy--- wiec max dyskrecji przy tych zagrywkach--- jesli rzeczywiscie chcesz kręcic tym rynkiem

Za kazdym razem gdy zaczynasz swoje robisz to w zbyt prowokujacy sposob,to forum pasjonatow a nie owiec do popychania

dlaczego nie potrafisz nic zrobic bez tego swojego marketingu czyli podac dokładne warunki bez niedomówien ,bez pisania o tajemnicach ktorych nie ujawnisz/jesli je masz to choc nie pisz o tym ewentualnym nabywcom/ bez wywyzszania sie nad klientem i wykazac swoja bezinteresownosc wtedy moze to akurat tutaj chwyci

więcej elastycznosci życze konczac hasłem --forumowicz trudny klient jest

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

PRAWDIZWE INTENCJE NIECH ODKRYJE TEN WATEK.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

MOJĄ JEDYNĄ WINĄ BYŁO ZAKUPIENIE Z POMINIĘCIEM ZYDELKA ANTICABLI BEZPOŚREDNIO U PRODUCENTA I ZAKONFEKCJONOWANYCH PRZEZ PRODUCENTA - W USA.

NIE DAJCIE SOBIE WMÓWIĆ, ŻE POTRZEBUJECIE JEGO POŚREDNICTWA ABY GDZIEKOLWIEK NA ŚWIECIE ROBIĆ ZAKUPY. PRZEPRASZAM ZA DUŻE LITERY:) CHCIAŁEM SIĘ WYRÓŻNIĆ W WĄTKU zydelka SKORO I ON MNIE WYRÓŻNIA SZKALUJĄC NA STRONIE GŁÓWNEJ.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ROZSĄDNYCH I CZYTAJĄCYCH ZE ZROZUMIENIEM:)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Seba - spokojnie, te kable przecież zwiększą swoją wartosć "kilkukrotnie", zakup "na interes" jeszcze ze trzy pary u Zydelka jak Pan Bóg przykazał i może wykasuje tamten wątek... Przecież on chce zakopywać topory wojenne...

pozdrawiam

Seba78, 10 Wrz 2007, 08:52

ŁŻESZ!!!!!!!!!111

Niczego nie kupiłeś i usiłujesz mnie zdyskredytować!

Jeśli masz do wyboru: zakup np. za 150$ + 29 + transfer a 150$ i dostać coś do domu to którą opcje wybierzesz?

No proszę

Zydelek oprócz wszystkich forumowych przywar, posiada zdolności paranormalne-czyta w myślach i czynach:-D!

Jak on to robi,że WIE, że Seba nie zamówił AC.

Po co zadelek szykanujesz nas swoją osobą,skoro możesz przewidzeć numery w lotto i żyć ponad stan ,bez chandlowania AC.

nie mam żadnych doświadczeń w kontaktach z zydelkiem (nic nie zamawiałem, kupowałem, sprzedawałem etc.)

ale NA PEWNO NIC NIE KUPIĘ kiedy ktoś zachowuje się tak jak zydel, na forum - wystawia sobie rewelacyjną laurkę...

Apropo cen...cholera juz merdam ogonem i nie moge sie doczekac wzrostu cen AC...cholera ale bedzie presja miedzynarodowa... bo chyba producent tez bedzie musial podniesc ceny prawda? Bo jesli nie to cos bedziemy musieli zrobic z tymi bydlakami co sami sobie bezposrednio kupuja!!!!

Cześć Seba. Otóż to ,Pan Zydel w myślach wyczyta i na forum zacytuje-na pewno będzie nie najlepsza,bo przecież AC nie kupione u NIEGO-jak to możliwe!!!TYTANic Zydel idzie tam ,gdzie jego miejsce :-D

Jarek, gadałeś już z tym gościem w sprawie tej ramy? daj mi znac do 16 - bo jak coś to spróbuję dzisiaj podjechac do hurtowni i tam załatwiać materiał i zespawanie tego.

W jeleniej niestety nic nie znalazłem - porażka. Acha, nie wiem, może dzisiaj albo jutro będzie młot to wykuję już dziury pod te rury. Pozdro.

powinienes zacząc tylko od suchych faktów

cena i rozdział kosztow sprowadzenia i dystybucji w kraju/wsrod/ forumowiczów

plus zapytanie kto wchodzi?

jesli to wyjdzie to masz darmowa reklame na forum a unikasz atakow o mataczenie i mozesz jechac dalej przynajmniej na forum bo w prasie bez włozonej kasy i tak nie pojedziesz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

>Zydelek

nie bardzo rozumiem po co się tak produkujesz, na twoim miejscu olałbym ich z góry - nie chcą? nikt nie zmusza.

Ci którzy kupili, pewnie są zadowoleni (choć pewnie kilku niezadowolonych się znajdzie). Napsują Ci nerwów, próbujesz wyjaśniać, a i tak Ci nie uwierzą.

Z pewnością chętnych na zamówienie będziesz miał, także o zamówienie byłbym spokojny :))

pozdrówka jodel

Zydelek, to skutek metanolu? niektórzy traca wzrok, ty wszedzie Darkula widzisz? a może to przez to, że my tu czasami Drakuli słuchamy?:)

Arek... to doskonały wątek aby równie dobrze miedzy lecącym mięsem powymieniac informacje... wątek po prostu o wszystkim i o niczym:)

Seba78, 10 Wrz 2007, 11:22

>Arek... to doskonały wątek aby równie dobrze miedzy lecącym mięsem powymieniac informacje... wątek

>po prostu o wszystkim i o niczym:)

Aha.. to zeby nie zasmiecac...Bedziesz w Sudetach ? Sam czy z Darkulem?

jodel, proszę przeanalizuj wpisy. W co mamy uwierzyć? no powiedz w co? U zydelka nie kupię dlatego, że traktuje to forum i ludzi z góry jak swój folwark - gdyby miał szacunek dla innych i prowadził działalność w sposób normalny - np jak AA, Argos i wielu innych to słowem bym się nie odezwał i nie bawił się w ściąganie kabli ze Stanów. Niestety Zydelek permanentnie uwłacza wszystkim dookoła, uczestniczy w dziwnych układach, szkaluje ludzi, stosuje praktyki monopolistyczne - typu wymuszanie na swoim kontrahencie w Stanach przekazywanie poufnych informacji a ja sobie nie życzę ujawniania tych informacji na forum publicznym - dotyczącym moich zakupów czy osoby danych personalnych osoby która kable z moim imieniu zamówiła. To już jest poważne przewinienie i z pewnością napiszę informację do producenta o tym co się tu dzieje - może stanie się wręcz odwrotnie i odmówi sprzedaży zydelkowi.

Proszę przeanalizuj wątek w którym zydelek zarzuca mi łgarstwo - powiedz czym sobie zasłużyłem? tym, że kupiłem z pominięciem zydelka, w dodatku na atrakcyjnych warunkach? nie uważasz, że to chore, chamskie, zawistne i że jest to powód aby na trwałe usunąć taką osobę jak zydelek z tego forum za permanentne łamanie zasad?

proszę porównaj wyżej wymienionych przeze mnie producentów kolumn z zydelkiem i zastanów się co ich odróżnia. Ja uważam, że to przepaść jeśli chodzi o kulturę, pomysł na biznes, podejście do klienta, w końcu same wypowiedzi... W różny sposób mówi się np o kolumnach Pana Michała z AA ale nikt nie zarzucił mu nigdy braku kultury, kombinatorstwa, nachalności, nieuczciwości itd. Wręcz przeciwnie. I jestem przekonany, że gdyby zydelek od początku swój biznes tak prowadził to nie nadążał by teraz z realizacjami zamówień a anticable mogły by stać się najpopularniejszymi kablami w Polsce za rzekomo świetny stosunek jakości do ceny.

Pozdrawiam.

Sebastian Gil (aby nie było wątpliwości, nie nazywam się Darek Kulesza – czy jak tam forumowicz Darku się nazywa)

posłuchaj, wpadniemy ale tylko na chwilę z qmanem - ja niestety teraz w każdy wekend pracuję i mam problem aby się wyrobić ze wszystkim. Miejsca więc nikomu zabierać nie będziemy:)

wogóle to czekam na was u mnie - mogli byście kiedyś wpaść - warunki niebawem będą sympatyczne do odsłuchu - właśnie robie kominek - a w zasadzie "darkul" mi robi - bo jest spec w tej branży jak się okazało:)

no i wogóle system też już prawie kompletny - jedynie cd jeszcze do wymiany - no ale mogli byście przywieść ze soba jakieś inne:) to by mi pomogło w wyborze:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.