Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

roro-szu,

Mogę zapytać czy ty te kolumny napędzasz tym ADS-em czy to tylko do subwoofera ?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

witam dostalem duzo na WP obrazliwych i byly tez zyczliwe wiadomosci a co Ty k...wa masz pochwal sie itd,w o mnie skasowalem jaki posiadam sprzet bo tu jest duzo zazdrosci ze ktos ma cos lepszego , akurat jestem na etapie odsluchu wyzszego modelu MF i porownanie pokarze czy bedzie zamiana na klocki z wyzszej polki ten sprzet ktory mam obecnie mnie zadawala slucham glownie jazzu ( napisze tak ? na kiepskim sprzecie jazz to poraszka ) a do jezzu trzeba nie tylko dorosnac ale i miec dobry sprzet aby sprawiala muzyka przyjemnosc wklejam jeszcze raz swoje zdjecie ustroju , nie uwazam ze jest wysokich lotow , jest to sprzet tani ale najwazniejsze ze dobrze gra.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

slaw123, 2 Sty 2010, 14:56

>admOSX mlody jestes i pewnie gluchy :) Twoj sprzet nigdzie nie zagra dobrze

Inni jak widać byli o tyle kulturalni że swoje złośliwe uwagi na temat osłuchania i sprzętu wysłali na priv, a nie obrażali innych tak jak ty publicznie na forum na forum.

gluchy czy slepy to jest ulomnosc czlowieka ale ty Ku...wo, h...u , pe...le to jest kultura Pewnie Twoja nie rozrozniasz tu niczego pozdrawiam

slaw123, 3 Sty 2010, 11:53

>gluchy czy slepy to jest ulomnosc czlowieka ale ty Ku...wo, h...u , pe...le to jest kultura Pewnie

>Twoja nie rozrozniasz tu niczego pozdrawiam

Cytuję treść swojego priva do Ciebie:

"Może pochwal się swoim sprzętem, lub zamieść jego fotkę na forum zanim zaczniesz obrażać innych, ja się swojego nie wstydzę."

Nie widzę tam żadnego Ku...wo i h...u, a jeśli masz jakieś problemy z innymi forumowiczami to kieruj swoje chamskie uwagi do nich.

widze zes (glupi) przepraszam za slowo napisane, nie do Ciebie mam pretensje !!!Ty mnie tak nie obrazales ale wiele tu TROLI - ktorzy podburzaja atmosfere i pisza do mnie? pisz do mnie na WP bo inni beda czuc ze smiecimy tu pozdrawiam

rafik_fafik... witam na poczatku zdejmowalem je, wisialy na gwozdziach, a potem zona stwierdzila ze sie przyzwyczaila i niech juz zostana oczywiscie, moja w tym tez byla zasluga trzeba bylo kobiete udobruchac a sposobow jest wiele pozdrawiam

popatrz na sufit , byla o tym juz buzliwa dyskusja koszta tych kasetonow 180zl na caly sufit a czy daja poprawe w dzwieku ...ja twierdze ze tak i bardzo poprawia akustyke pomieszczenia :)

konfidenta ze mnie robisz, po twoim wpisie juz sie boja( czyt. ciesza) a ja ??? co wy o mnie pomyslicie ..mam swoje zasady:) przeciez tym Trolom o to wlasciwie chodzi!!! pozdrawiam

Konfidentem jest ten który donosi w celach albo zarobkowych,poczucia nienawiści bądz z chęci donoszenia,a nie bagatelne znaczenie ma kwestia na kogo donosi.Jeśli donosi na grzecznego i ułożonego człowieka który nie czyni złego,to w pełni zasługuje na miano KONFIDENTA.

Zatem skrywajmy potocznie zwanych ludzi''ścierwem'',niech pod płaszczykiem dobrych,grzecznych i życzliwych trwają w społeczeństwie.

Podejście że hejjjj!

Dziękuję Kolegom i za ciekawe wypowiedzi co do podstawy pod gramofon. To też w końcu tytułowe "ustroje", tyle że nie akustyczne.

Pozdro,

Yul

Od roku 2000-ego męczę się i procesuję o kwestie mojego prywatnego życia z trzema konfidentami z bloku!!!

Niesamowite jak starzy ludzie z braku istotnych powodów potrafią burzyć spokojne radosne i w miarę dostatnie życie sąsiada,oraz jakież to niesamowite że po tylu latach bycia konfidentami partyjnymi ciągle jak''komputery zaprogramowane na wybraną czynność''potrafią dalej świetnie ową czynność wykonywać.Szkoda tylko że ukierunkowują ją na zupełnie niewinną osobę.

a te drzwi za kolumną to atrapa?

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

Hehe, najpierw kable grubości Boy Dusiciela pod balkonem, teraz kolumna przed drzwiami... Niedługo panowie zastawicie swoje drzwi wejściowe od domu wzmacniaczami.

Pewnie odsuwa jedną kolumnę bliżej Tv, u mnie by to na dłuższą metę nie przeszło, ale być może tu daję radę, lub jest jakiś inny sposób. ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Być może te monitorki na podstawkach zostały ustawione zgodnie do wymogów obowiązujących na forum, a po zdjęciu stoją w innych miejscach tak, żeby drzwi można otwierać czy po pokoju chodzić... .

HM69, 3 Sty 2010, 15:05

>Być może te monitorki na podstawkach zostały ustawione zgodnie do wymogów obowiązujących na forum,

>a po zdjęciu stoją w innych miejscach tak, żeby drzwi można otwierać czy po pokoju chodzić... .

Bez złośliwości, ale sugerowałaby to ich nierówna odległość od TV... Ale nie ma się co naśmiewać - wszak nie każdy ma możliwość adaptacji pomieszczenia pod sprzęt, czy nawet nei każdy dysponuje jakimiś super warunkami lokalowymi.

Powrót po dłuższej przerwie...

Witam forumowiczów.

Tutaj mój ustrój. Niestety w wynajętym mieszkaniu, toteż nie inwestuję w elementy wytłumiające.

Choć muszę przyznać, że dzięki szafom bibliotecznym i wielu obrazom akustycznie nie jest wcale źle.

Pozdr

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi