Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

jaculek63, 20 Lis 2009, 23:17

>xniwax

>Ładne Zollerki,sam lakierowałeś czy takie nabyłeś.

Lakier oryginalny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tu trochę lepiej widać lakier

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

--->xniwax

A ja gratuluje płytoteki! Większość to albo jakiś klaser z cdr albo hdd z piratami z sieci lub w ogóle brak płyt a u Ciebie piekna ściana z kompakcikami - rzadki widok w tym wątku...

Ale utrzymac w czystosci ten lakier nie jest chyba latwo. Mnie denerwoje jak wyjdzie w lato piekne slonce, a na nim widac kazdy skrawek kurzu i delikatne ryski nawet, ktore robia sie od mikrofibry, tak samo na LCD. Ladnie to wylada jak jest ciemno przy cieplutkim, zlotym swietle ale w promieniach slonca jest srednio :/

?👈

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

nie widać prawej ściany, ale w końcu chyba jakaś symetria! :)

fajnie by było jeszcze troszkę wyjechać kolumnami do przodu, ale pewnie się nie da :/

no i norma z "unholy Altarem" :)

P.s. Piękna okleina kolumn - coś jak opuski z (uwaga trudne słowo:) - wharfedali

Przy prawej niestety wejście ale odległośc od ścian bocznych ponad metr,od tylnej 30cm(kompromis niestety),a kolumny to mission.pzdr.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>P.s. Piękna okleina kolumn - coś jak opuski z (uwaga trudne słowo:) - wharfedali

No co ty nie widzisz ze to missiony!? Ja nie wiem :P

Wez lepiej idz powygrzewac jakies kable :D

?👈

Te Mission wyglądałyby może OK, gdyby nie fakt, że są zerżnięte z Wilson Benesch A.C.T. Takie trochę Porsche dla ubogich. Bardzo czegoś takiego nie lubię.

kiedys misson pieknie graly z cyrusem

ciekawe jak obecnie ma sie sprawa ?

czy nadal to synergiczne polaczenie , czy dzwiek obu firm sie mocno rozjechal ?

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

heh ano nie wiedziałem :) jedyne mission jakie znam to elegante E83 :/

ale kto by tam wszystkie klocki widział czy słyszał!! ?

a co tu do wygrzewania kabli jak ja dziś 3ci dzień w skrajnej ciszy ledwo już koczuję :(((

Sądzę że to bardziej zubożona konstrukcja Pilastro,a nie Wilsona(nie kazdego stac na Pilastro za 80kzł.)ale każdy może mieć swoje zdanie,w końcu mamy demokracje.pzdr.

Najwyższe serie Missiona to właśnie seria "E" i "7" jeśli chodzi o przyziemne kwoty, nie każdego stać na topowego Pilastro. Co ciekawe te dwie serie mają o niebo lepsze brzmienie niż seria "M", do tego dochodzi niebanalny wygląd i bardzo dobre i staranne wykonanie w UK.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

to mój obecny system zmian cd-player i kolumn obecnie szukam lepszego stolika i może jakaś przeprowadzka

Ukryta Zawartość

post-20756-100009751 1258904601_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

Powiedział bym że Classowo ;)

Tylko te kable jak rura z odkurzacza to nie mój gust, ale jak gra to się nie czepiam :P

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

:)

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

synergia pomiędzy wykładzina a elektronika i kolumnami jest niesamowita zwłaszcza ten kolor wykładziny wpływa pozytywnie na dźwięk tworzy się trójwymiarowa scena inne kolory już tak nie działają hehhe :P

>Sądzę że to bardziej zubożona konstrukcja Pilastro,a nie Wilsona(nie kazdego stac na Pilastro za

>80kzł.)ale każdy może mieć swoje zdanie,w końcu mamy demokracje.pzdr.

A ja "sądze" że ACT stworzono wiele lat wcześniej niż te mission'y. Sprawa jasna koto zrzynał od kogo. Jeśli chodzi o Pilastro to równie obrzydliwie nawiązuje do Chimer Wilsona Benesch, również znacznie wcześniej wprowadzonego na rynek.

heheheheh

to prawda ja na szczescie w kiblu mam płytki hehe

Jeśli można się wtrącić...

Ja też należę do zwolenników wykładzin dywanowych. Nie dzierżę z kolei tak modnych ostatnio paneli są: zimne , śliskie (dla biegających dzieci), głośne i nie miłe w kontakcie z stopą (uczucie chłodu). Do tego łatwo je uszkodzić. O akustyce już nie wspomnę... :)

W moim przyszłym domu w większości będą wykładziny.

A na drobnoustroje są odkurzacze... :)

Pozdrawiam

=>admOSX, 20 Lis 2009, 23:42

>>Z oknem nad głową uporałem się montując tam tekstylną roletę i doskonale sprawdza się to

>rozwiązanie, faktycznie jest znacznie lepiej gdy kanapa pójdzie do przodu jednak stylistykę szlak

>trafia więc musi być zachowany jakiś kompromis.

Jest na to inny sposób wystarczy skręcić mocniej kolumny do srodka, tak żeby ich oś przecinała się do 50cm przed Tobą. Trochę to będzie może monitorowo, bez wychodzenia przestrzeni przed głośniki (jak przy ich rozsunięciu na zewnątrz)ale za to lokalizacja pozornych źródeł się sporo poprawi.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

wojtas, 22 Lis 2009, 17:58

A na drobnoustroje są odkurzacze... :)

A na szkodliwe odchody roztoczy niestety nie :) i zostaje fajne ale kosztowne w inwestycji centralne odkurzanie z wydmuchem powietrza na zewnątrz.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi