Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

>Wspomniany wyzej wzmak, ktorego sprzedalem po 1 dniu. No i CD inne. Zestaw drozszy 3 razy od

>terazniejszego i tyle razy gorzej brzmiacy.

Dlatego ja boję się ruszać swojego ampli od Denona. Po prostu świetnie współgra z kolumnami ALR Jordan

No dlatego j tez moze pomimo tego ze zakupie jakis wzmak to ten amp napewno i tak zostanie. Juz raz go sprzedalem, ale na szczescie trafilem akurat ze stal taki sam na allegro za 350zl.

?👈

kaszanka7, 8 Lut 2010, 11:49

>Co do sprzetu ok., ale co do pomiaru swiatla to bardziej powinien byc ustawiony na zabawki ktore sa

>ciemne niz na sciany :) Ciemno jak...

Wiecej juz z tego kompakta nie wyciagne:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

?👈

no cóż. Wygląda na to, ze wątek został zagarnięty przez jednego kolesia, który już 6 raz publikuje swoje zdjęcia, chociaż nic się nie zmienia. nie wiem czy oczekuje oklasków? a jak nie publikuje swoich zdjęć to troluje tutaj wklejając jakieś badziewia i swoje bzdurne opinie. Oczywiście mój post pewnie nie pozwoli na wzrost tej samooceny i znowu będzie miał potrzebę uzewnętrznienia się - ale może pójdzie do zakładki kino domowe - tam też jest wątek...

Rafał, to co, wklej jeszcze raz i daj żyć, co?;)

fajny wątek a przez twoje wpisy trzeba się ciągle przedzierać. Znalezienie czegoś w nim przez takie pieprzenie trwa strasznie długo. Już Ci to kiedyś sugerowałem.

Dla rozluznienia atmosfery, moje przyszle ustroje ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

witam,

jak gra metal na tym zestawie?. Potrzebuję zmian w swoim zestawie do tego rodzaju muzyki i nie wiem w jakim kierunku iść.

Pozdrawiam

mztv, 10 Lut 2010, 05:39

>no ten zestawik z tego co widzę nie jest taki super

Przeciez tobie nie musi sie podobac.

No gdzie sa terac ci wszechobecni obroncu uciemiezonych? Koles mnie krytykuje. Zrobcie cos z nim, rozpetajcie jakis dym jak ostatnio po moim wpisie.

?👈

Seba78, 10 Lut 2010, 08:24

>no cóż. Wygląda na to, ze wątek został zagarnięty przez jednego kolesia, który już 6 raz publikuje

>swoje zdjęcia, chociaż nic się nie zmienia. nie wiem czy oczekuje oklasków? a jak nie publikuje

>swoich zdjęć to troluje tutaj wklejając jakieś badziewia i swoje bzdurne opinie. Oczywiście mój post

>pewnie nie pozwoli na wzrost tej samooceny i znowu będzie miał potrzebę uzewnętrznienia się - ale

>fajny wątek a przez twoje wpisy trzeba się ciągle przedzierać. Znalezienie czegoś w nim przez takie

>pieprzenie trwa strasznie długo. Już Ci to kiedyś sugerowałem.

Pokaz swoje inteligentne wpisy bucu. Takie wlasnie tak te? Teraz wlasnie przez twoj post trzeba sie przedzierac. Jesli chodzi o moje wpisy to odpowiadalem na wpisy poprzednie, wiec wyluzuj.

A teraz troche "piepszenia" jak twoje:

Zaseguruj cos sobie wkoncu, a nie innym. Badziewie to ty masz, ale w glowie i to niezle. A moze raczej pusteke? A troll to twoje drugie imie wiec nie z ta mowa do mnie cieciu.

?👈

Mr Magic, 10 Lut 2010, 03:04

>Wlepiles juz tyle zdjec swojego super zestawu ze juz chyba wstarczy :D Masz problemy z samoocena

>czy co?

Mam proiblemy z niejakim magikiem. Znasz goscia?

?👈

Seba78, 10 Lut 2010, 08:24

>no cóż. Wygląda na to, ze wątek został zagarnięty przez jednego kolesia, który już 6 raz publikuje

>swoje zdjęcia, chociaż nic się nie zmienia.

Aha i jeszcze w roli sprostowania, dla takich niewidomych jak ty.

pierwszy raz wklejalem zdjecia na samym poczatku jak zestaw wyladowal w tym pokoju, drugim razem po zmianie kolumn, Cdeka i wzmacniacza. Trzeci raz gdy siana sie zapelnila obrazem i gdy ja pomalowalem. A teraz wkljeilem wlasnie dla takich bucow jak ty w roli rewanzu za slowa jak to nazwaliscie "krytyki" wobec zestawu goscia z 2 stron wstecz. I jak widac udalo mi sie to z nawiazka. Wiec pytam po raz kolejny. Gdzie sa ci wybawiciele uciemiezonych i gnebionych na forum? Juz ich nie widac? Dziwne, bo po mojej "krytyce" myslalem ze mnie zjecie.

Same absurdy.

?👈

Reszta skrzynek schnie, bardziej sie nadaje do tematu w DIY niz "Wasze ustroje". Fotki reszty pokoju sa w tym watku. OT beda to te kolumny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w takim wykonczeniu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) taki jest przynajmmniej plan.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tylko nie wklejaj zdjec jak juz robisz kolumny bo seba napisze ze to te same co na fotce strone wczesniej. Wiec uwazaj...

?👈

A kogo pytales? Mnie?

Metalu nie slucham choc czasami jakis Rammstein poleci. Mi sie podoba, ale niektorzy moga tym kolumnom zarzucic ze brak im konkretnej stopy i czasami agresywnego uderzenia wiec moga nie podejsc co do metalu i innych agresywnych brzmien.

?👈

A to mój pokaz jak nie należy kompletować sprzętu HI-FI.

-szafka: Zwykły karton z Tesco kupiony w Ikei pokryty imitacją drewna, niemiłosiernie przenosi wibracje na wzmacniacz i CD zdecydowanie pogarszając jego i tak słabe parametry techniczne.

-kolumny: Fatalnie rozmieszczony badziew, za niemiłosiernie duże pieniądze jak za taką jakość dźwięku, zero stereofonii. Na nich styropianowa imitacja granitu, w znaczny sposób pogarszająca dźwięk (niektórzy twierdzą że nie ma to wpływu na nic, [ja wiem swoje]).Na niby granicie stały kwiatki ale od temperatury pieca się zmarniały. Postawiła żona więc tanie figurki ze sklepu "wszystko po 4,50"

-piec kaflowy: Słyszałem że jak sprzęt jest nagrzany,a kable (u mnie najniższej jakości) się wygrzewa to lepiej gra. Więc hajcuję w nim niemiłosiernie, że się obudowa wzmacniacza od temperatury topi.

-TV: Porażka firmy LG.Kupiony w sklepie nie dla idiotów na wyprzedaży bubli. Miał być powieszony na ścianie ale nie jest, bo za słaba ściana.

-konsola: To tylko atrapa z allegro, co by kumple zazdrościli.

-wykładzina: Bardzo stara, dostałem z opieki społecznej. Nie ma wpływu na dźwięk. Nawet go nie pogarsza.

-płyty cd: Same piraty, zresztą tylko MP3 bo w nich tkwi potencjał.

-firanki: Nie posiadam, zabrakło pieniędzy, opieka społeczna nie miała.

-stolik do kawy: Służy tylko do piwa.

-ogólna akustyka pomieszczenia: Bardzo słabiutko, oj bardzo słabiutko u mnie z akustyką, po prostu nie da się słuchać, zresztą to i tak nie ma najmniejszego znaczenia. WYŁĄCZYLI MI PRĄD ZA NIE ZAPŁACONE RACHUNKI.

Zapraszam na odsłuch...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi