Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

Te drugie to jakiś przewymiarowany biustonosz czy co...

a pod biustonoszem można trzymać po 4 pary butów na dodatek! Lewy kanał - letnie, prawy kanał - zimowe. Cuś pinknego i niedrogo!

Edytowane przez Yul

To robota "Krecika".

szkoda że ten duet z krecikiem nie współpracował :) ,pewnie by coś fajnego wyszło :)

Pozdrawiam

Tomasz

szkoda że ten duet z krecikiem nie współpracował :) ,pewnie by coś fajnego wyszło :)

No, jak patrzę na zdjęcia które wklejasz, to myślę że współpracował i to owocnie, hehe.

Te drugie to jakiś przewymiarowany biustonosz czy co...

a pod biustonoszem można trzymać po 4 pary butów na dodatek! Lewy kanał - letnie, prawy kanał - zimowe. Cuś pinknego i niedrogo!

spostrzeżenia i wyobrażni koledze nie brakuje ..!!! :))

mało co nie popuściłem ...HE HE

Pozdrawiam

Tomasz

To nieładnie wyśmiewać się z czyjegoś gustu. Podobno :)

Sory, nie wyśmiewam się.Zapewne nigdy w życiu nie będę miał tak dobrego dziwięku jaki mają te zestawy.

Tylko wygląd skojażył mi się , nie wiem czemu z kopcami Krecika, a że wszyscy trochę wyluzowali to .....Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

..panowie , z drugiego zdjęcia to nie ma co żartować , popatrzcie na zaplecze.....niezła sprawa....

to coś z zaplecza, sam bym coś takiego u siebie chciał ...

Pozdrawiam

Tomasz

A co to? Bo chyba nie podświetlone od spodu LEDami, imitacje lamp :-)

"Krecik Hi-end" w google raczej nie daje jednoznacznych wyników...

• 2 tygodnie później...

A ja nad "solniczkami" powiesiłem "pieprzniczkę" :)

Żeby nie było, że to na zdjęciu to nie ustrój, dodam zdjęcie z ustrojem w postaci wzmacniacza.

Ze zmian jakie jeszcze zaszły u mnie to takie, ze ustrój kolumnowy ma nowe zwrotnice 2,5 Way. Niestety na zdjęciu tego nie widać :(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-11945-0-18953900-1357899796_thumb.jpg

post-11945-0-45495600-1357900631_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Imacman

......niczym ustrój pochłaniająco-embrionalny.......fajnie....pozdr.

Ta ruda ze ściany jest bardziej rozpraszaczem wzroku niż pochłaniaczem dźwięku :)

Edytowane przez Imacman

Ładna ta Złota : ) ...a jak gra lampka? Bo chyba jakaś zmiana zaszła w tym zakresie, o ile się nie mylę. Ostatni raz widziałem fotki Twojej świątyni audio jakiś czas temu gdzieś i coś inaczej to teraz wygląda ...i to nie tylko przez Złotko : )

Ostatni raz widziałem fotki Twojej świątyni audio jakiś czas temu gdzieś i coś inaczej to teraz wygląda ...i to nie tylko przez Złotko : )

Witaj, zaszły duże zmiany estetyczne, zdobyłem się na wysiłek i upakowałem te wszystkie dyfuzory w zgrabne ubranka z płyty meblowej i wywaliłem z sufitu łóżko :). Jest coraz przytulniej i poprawiły się parametry samego odsłuchu. Parę osób już było i na własne uszy przekonało się jak to działa.

Staram się tu nie "wrzucać" zdjęć swojego pokoju, bo wywołuję kontrowersje. Niestety ten bardzo fajny wątek, trochę pod umiera, więc postanowiłem coś jednak wkleić.

wywaliłem z sufitu łóżko :)

...to gdzie teraz śpisz? : ) Zupełnie poważnie, wygląda wszystko tak, że musi grać i wątpię, aby mogło nie grać!

i wywaliłem z sufitu łóżko :).

Ja swoje z sufitu dałem na okno :) Wprawdzie teraz mniej widzę, ale to nic. Słuchać łacniej.

Mała zmiana z Grundig Box 850a Prof (zostają u mnie na pewno) na prowizorycznych na razie standach Audiorama 8000.

Standy oryginalne zamówione na ebayu dopiero co przychodzą, dlatego jeszcze aż tak nie są odsunięte od ściany.

Zmiana na plus słuchając winylów kuschelrock, czy taśm szpulowych JMJ bardziej szczegółowe bardziej neutaralne specyficzne brzmienie, lecz nie są już tak uniwersalne jak boxy, że mogą zagrać od jazzu po trance.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Allen

...to gdzie teraz śpisz?

Przeważnie w sypialni :)

Mała zmiana z Grundig Box 850a Prof (zostają u mnie na pewno) na prowizorycznych na razie standach Audiorama 8000.

Standy oryginalne zamówione na ebayu dopiero co przychodzą, dlatego jeszcze aż tak nie są odsunięte od ściany.

Zmiana na plus słuchając winylów kuschelrock, czy taśm szpulowych JMJ bardziej szczegółowe bardziej neutaralne specyficzne brzmienie, lecz nie są już tak uniwersalne jak boxy, że mogą zagrać od jazzu po trance.

Wygląda super fajnie. Jednak vintage ma coś w sobie.

Grundig Box 850a Prof (zostają u mnie na pewno)

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

:) miołech nadzeja że puścisz dalej kolegom coby to cudo posłuchać :)

a szacun za wytrwałą zajawke na vintydż!

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Allen,fajne klocki. Audio ze ''złotej epoki'' tworzy niepowtarzalny klimat,brawo.

Koniec cukru,teraz krytycznie.

Oryginalne standy niczego nie zmienią bo...z tego co na zdjęciu wynika że najgłośniej i tak gra tv- ściana wraz z podłogą. Straszą golizną. Gdybyś ocieplił trochę wnętrze-gruby dywan,obrazy,bibeloty,książki,taki misz-masz pochłaniająco-rozpraszający,z pewnością poprawiłbyś wszystkie aspekty brzmienia swojego systemu. pozdr.

Dziękuje za miłe słowa i za słowa krytyki zawsze się przydadzą.

Co do akustyki, w poniedziałek wejdą nowe panele + nowy duży dywan już powoli przygotowuje pokój do małego remontu pod panele również wchodzi korek. Nowy dywan wchodzi prawie pod szafkę, teraz jest tylko w miejscu gdzie stół w pokoju, więc na pewno będzie różnica z tym co teraz jest.

Ogólnie boczne ściany są w obrazach i tylnia ściana jest dodatkowo położona w korku.

Jak przyjdą standy to chcę zostawić tylko środkową część szafki pod TV gdzie stoi sprzęt. Gdzie teraz są szafki zrobić małe półki do wysokości szaf (nie ma na zdjęciach) i obłożyć je książkami, płytami również wysunąć audioramy bliżej środka, żeby miały większy "oddech".

Tak na marginesie, zamiast sufitowego łóżka, jest szafka na solniczki :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

standy w toku produkcji, to na zdjęciach to coś tam:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No nareszcie zdjęcie,a nie jakieś pierdoły tylko dajcie tego więcej :)

Mój nowy sprzęcior kuchenny :) też grający.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Czeskie ustroje, Hi -End ,Pana Jana Dvořák.

Gramofon wygląda obiecująco ...

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi