Skocz do zawartości
IGNORED

Anti-Cables od Zydelka

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

Zydelek:

>Nie pleć bzdur koleś!!!

"Kolesiami" także nie jesteśmy. I też nie będziemy.

Póki co, lekturę rozporządzenia ministra sportu z dnia 9 czerwca 2006 (z późniejszymi zmianami) w sprawie uprawiania żeglarstwa uniżenie polecam.

Serio-serio, przeczytaj. Łatwiej ci będzie zmyślać.

-> Zydelek

Ustosunkuj się proszę do zdania z pierwszego postu tego wątku:

"...also, the price this "Zydelek" is selling it for is lower then the best price I have ever given to any representative at any quantity, so...

He is NOT selling my Anti-Cable wire. I don't know who he is or what he is selling."

Z czego wynika różnica grubości sprzedawanego drutu (12 gauge vs. 10)?

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Zydelek, 16 Wrz 2007, 19:05

...Dopiero co wróciłem do domu po przejechaniu 1250km. Szum w uszach i zmęczenie daje znać o sobie.

Zapewniam że rozwieję Wasze wątpliwości...

Ja wciąż czekam !!!

Ja tak troszkę w temacie a trochę nie. Nie zamierzam Zydelka oceniać, choć po waszych wypowiedziach nie wygląda to dla niego korzystnie ale prawdy nie znam więc nie zabieram głosu za którąkolwiek ze stron.

Czy mógłbym prosić o specyfikację Zydelkowego zestawu ( tak z ciekawości ) oczywiście z mały opisem pomieszczenia odsłuchowego.

Skibus, 17 Wrz 2007, 10:35

>Czy mógłbym prosić o specyfikację Zydelkowego zestawu ( tak z ciekawości ) oczywiście z małym opisem

>pomieszczenia odsłuchowego.

Są slady w wątku 33114 ( Vibrapody :D ) tam kilkakrotnie kopiowałem Zydelkowy opis "o mnie" lecz szkoda że, nie cały bo było baaardzo ciekawie, jego część:

...pomieszczenie idealne pod względem wizualnym i odsłuchowym a po zastosowaniu VIBRAPODÓW na 99% oryginalnym...

potem jakoś tych bredni już nie było :) no ale tak to jest jak się przemysli parę rzeczy.

Takie tam moje... przemyslenie od dłuższego czasu

...Po bojach w wątku z Vibrapodami, a wyglądło mi to na historię podobną do tego wątku czyli " zareklamuje przedam zarobie "była długa cisza nie udzielał się w wątkach burzliwych po to aby wzbudzić w sobie zaufanie forumowiczów, raz za czasu strzelając w wątkach o anty kablach czyli "małe kroki reklamowe" i przygotowanie do akcji HANDEL ! właśnie na tych wyśmiewanych przez niego gówniarzach forumowych bo tam przecież najlepiej wcisnąć " tanią zmianę brzmienia"

a jednak drzemie jakaś siła w tych Anty-Kablach, taka że aż nawet potrafią wątek "zniknąć", ho ho...!

był sobie na bocznicy wątek założony przez Zeda, który już w tytule miał postawioną tezę, iż rzekomo Seba78 łże ws. AntiCabli i... znikł w nocy! nie Seba78, tylko wątek jest "zniknięty"... Seba78 wczoraj pogroził Zedowi policją i sądem, jeśli nie znajdą się dowody na jego rzekome łgarstwa ws. AC's i od razu "prawo fatima - był wątek i ni ma"... czyżby Zed obawiał się czegoś? kogoś? dzielnicowego się boi? taki ważny "vip" z Whitestocku?!

ja tylko pytam, bo dla mnie to dziwne... ;-) ale nie o tym chciałem napisać...

więc Zed, wracamy z dalekiej wycieczki na bocznicę...

skoro Paul Speltz pisze, że o Tobie i Twoich drutach "I don't know who he is or what he is selling", to co Ty sprzedajesz i z czego wynika np. różnica w grubości AntiCable's Paula Speltza (12 gauge) i AntyKabli Jacka Okułowicza (10 gauge)? proste pytanie - prosta odpowiedź. i wszystko będzie jasne.

tylko - proszę - już tym razem nie bez wykrętów w stylu "oczekuję na pilną międzymiastową z Białorusi, czy spóźnionego maila z Ułan-Bator i wam odpowiem". taki rzadki kit, to wstawiaj swoim klientom od trumniaków i pepegów.

x.

owszem - ale mimo kilu próśb wątek nie znikał przez wiele dni - chociaż nie wnosił kompletnie nic - został tylko przeniesiony na bocznicę. Nie jestem za cenzurowaniem czegokolwiek - ale w tym przypadku celem wątku było jedynie szkalowanie mojej osoby ponieważ rzucilem rękawicę i kupiłem sobie ORGINALNE KABLE w stanach, konfekcjonowane przez Anticables. Wczoraj byłem juz naprawde zdeterminowany i gotowy na wizytę na policji w celu ustalenia danych personalnych a następnie na złożenie pozwu - bo można sobie igrać, można drwić - ale jest pewna granica i uważam, że została właśnie przekroczona przez Jacka O.

A tak na marginesie to więcej osób mogło by pomyślec nad procesem - w końcu rzekomo Zydelek ma kase od każdego kupionego przez nas kabla - nawet bez pośrednictwa - namawiam więc na odebranie sobie tego na sali sądowej (dotyczy osób obrażanych);))))))

Co do wątpliwości na temat kabli - niebawem wiele osób wejdzie w posiadanie orgianałów. Można porownac z tym co wczesniej zostało kupione u Zydelka - sprawa będzie jasna. Nie ma co gdybać - ja swoje obiecałem udostępnić w formie przysługi koleżeńksiej kolegom z trójmiasta na kilka dni - wiem, że gdzieś tam przewineły się kabelki zydelkowe. Niech zaopiniują jeśli mają ochotę.

Ja kończę wątek, nie mam już nic do dodania w kwesti "anticabli" na dzień dzisiejszy ani osoby Jacka O.

mam nadzieję, że poraz ostatni poniosło go w stosunku do mojej osoby.

Pozdrawiam wszystkich a szczególnie zmęczonych tematem Zydelka i jego kramu z gałganami.

Seba78,

Jeśli masz oryginalne Antikable, głośnikowe, chętnie ich spróbuję i porównam (jestem z Gdańska).

Wróciłem w piątek z urlopu i zajrzałem w sobotę na forum i ZNIESMACZONY JESTEM. Miałem od Zydelka kable, był z nim bardzo miły i konkretny kontakt. I teraz nie wiem co myśleć. Czy Panowie sugerujecie, że kable, które miałem do sprawdzenia, to nie były oryginalne Antikable??? Muszę przyznać, że skala waszych zarzutów pod adresem Zydelka jest dosyć poważna. Mam nadzieję, że wątpliwości się wyjaśnią.

Pozostając w audiofilskim zwątpieniu. Pozdrawiam.

kupiłem sobie tylko dwa komplety IC - głośnikowych nie! ale zastanawiam się - może dopisze się jeszcze do zamówienia które po kolezeńsku organizuje Cludior i Piotr i wezmę dodatkowo parę metrów do kolumn do środka - bo kwoty są dosyć atrakcyjne.

jar1, 17 Wrz 2007, 13:12

>>xanax, trochę wyluzuj, bo zbyt szybko zaczynasz wysnuwać wnioski... O wykasowanie wątku prosił

>Lukara sam Seba. ;-)

jar1,

ja jestem wyluzowany i nie wysnuwam za szybko wniosków ;-) po prostu tak tylko spekuluję sobie... wszak fakt, że w nocy zniknął wątek w którym Zed oskarżał Sebę78 o łgarstwa na temat "zydelkowych" AC's może świadczyć np. o tym, że to Seba pisze prawdę, a Zed łże jak pies... można takie założenie przyjąć za prawdziwe, czy nie można? może też być hipotetycznie taka sytuacja, że np. Zed wystraszył się wizyty dzielnicowego, skarbówki czy innych tam chłopaków z abecadłem na kurtkach u siebie w chacie albo np. cywilnego pozwu sądowego któregoś z forumowiczów, obrażonego przez niego publicznie na forum i sam - jako autor kompromitującego wątku - poprosił Lukara o jego wykasowanie. jar1, no powiedz, czy mogło też tak być, czy nie mogło...? ;-)

Zydelku - korzystając z okazji - jeszcze dwa słowa do Ciebie...

powiedz mi, czy dostanę paragon albo fakturę VAT na te Twoje kabelki? czy pokątnym ciągnięciem druta ot, tak tylko sobie dorabiasz do kieszonkowego?

to kolejne konkretne pytanie, obok pytań m.in. o wypowiedź Paula Speltza nt. kabli, jakie sprzedajesz oraz Twojej osoby i nt. różnicy w średnicy kabli sprzedawanych prze Palula i przez Ciebie... więc są już co najmniej trzy konkretne pytania i powinny się znaleźć w tym wątku trzy Twoje konkretne na nie odpowiedzi...

dostałeś już tego opóźnionego maila z Ułan Bator? i porozmawiałeś z Mińskiem? tak? no to świetnie...! więc mam nadzieję, że w końcu znajdziesz chwilę i odpowiesz na powyższe pytania. pa! ;-)

x.

_WILU_

>Zydelkowy opis "o mnie"

>...pomieszczenie idealne pod względem wizualnym i odsłuchowym

>potem jakoś tych bredni już nie było :) no ale tak to jest jak się przemysli parę rzeczy.

A po co wierzyć radosnym opisom, skoro można zdjęcia obejrzeć, obrazujące ten "ideał pod względem wizualnym i odsłuchowym"? Wątek 17302, wpis z 24 Paź 2006, 19:35.

-> Edward

"Która osoba ze zdjęcia jest bohaterem tego wątku?"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Napisałem w skrócie Paul'owi Speltz'owi co się pisze w tym wątku. Oto jego komentarz .

"1) I have no record of any email correspondence with "Zydelek" Jacek

Okulowicz.

2) I do not offer any exclusive sales areas for any dealers or distributors.

3) I will sell directly to any customer in the world.

Please let your Polish friends know this.

Thanks!

Paul"

Paul & Judy Speltz

2325 Wallingford Lane

Woodbury MN 55125

651-735-0534 tu pisze w tym wątku. Otoo odpowiedź.

1) I have no record of any email correspondence with "Zydelek" Jacek

Okulowicz

2) I do not offer any exclusive sales areas for any dealers or distributors.

3) I will sell directly to any customer in the world.

Please let your Polish friends know this.

Thanks!

"Zydelek"

:-)))

Spoko, pewnie wróci ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.