Skocz do zawartości
IGNORED

Anti-Cables od Zydelka

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

stachu7012, 20 Wrz 2007, 09:40

>Czy nie sądzicie Panowie, że kilku Forumowiczów z tego wątku powinno jednak zastanowić się na

>przeproszeniem Zydelka.

Za to, ze uzywa tego forum jako swojego billboardu? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

tu sami dorosli ,a ty bawisz się w pouczanie na poziomie rozmów z panią wychowawczynią w szkole podstawowej i jak widze wszystkich bardzo szybko osądziłes.

Całe to pitolenie bo tak nazwe to dosadnie odbywa sie na zasadzie- ktos zadzwonił ,dostał mejla,przemycił drut w paczce lub bagazu lotniczym

Powiem krótko jaki marketing taki wątek i cały ten handelek więc oszczędz sobie tekstów o dobrym wychowaniu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Frank

Nic z tego ! nic nie dadzą twoje zaczepki nie wywołasz ze mną "bójki" widać o to Ci chodzi kolego ZYDLA, z Białegostku... co ? wypłakał Ci się do ramienia ?? że w każdym wątku postanowiłeś mnie zaczepić ? zrób Zydlowi dobrze i pociąg mu "druta" może to wam obu pomoże :P

A dla Zydla dobra rada niech wkońcu zacznie zakładać wątki sponsorowane, bedzie miał święty spokój.

stachu7012, 20 Wrz 2007, 09:40

>Czy nie sądzicie Panowie, że kilku Forumowiczów z tego wątku powinno jednak zastanowić się na

>przeproszeniem Zydelka.

Przepraszam Stachu, ale chyba nie czytałeś wątków, w których udzielał się Zydelek.

Panowie, czy naprawdę nie interesuje Was wyjaśnienie różnicy grubości kabelka producenta i kabelków Zydelka? Jakim cudem kabelek na drodze od producenta do klienta ZMIENIA GRUBOŚĆ? Nie podpada Wam to?

Do Edwarda gwoli formalności - Paul Speltz nie jest producentem drutu który sprzedaje jako Anticables.

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

> Edward, 20 Wrz 2007, 10:36

>Panowie, czy naprawdę nie interesuje Was wyjaśnienie różnicy grubości kabelka producenta i kabelków

>Zydelka?

sądzę, że spośród użytkowników naszego forum najwięcej doświadczeń z antykabelkami ma Marduk (był też prawdopodobnie pierwszym, który je sobie sprowadził), który w sąsiednim wątku ostatnio pisał m.in.:

"Marduk, 19 Wrz 2007, 08:37

(...)

Przekroje Anti są różne

2,0mm

1,8mm

1,5mm

1,1mm

0,9mm

0,8mm

0,5mm

0,3mm"

oczywiście wersja oferowana na stronach Paula jako standard ma zapewne ustaloną grubość i zamówienie czegoś innego wymaga odpowiedniej specyfikacji.

Zydelek napisał mi na PW:

"Karbidoczaszka-> ogólnie naswietlił problem. Paul & Judi nie są producentami red wires który w celach handlowych nazwali Anti Cables. Nie prowadzą firmy AC a sa wyłącznie zwykłymi DIY jak wielu tu na forum. To jest powodem, że do czasu kiedy nie zarejestrują firmy w USA w obawie przed tamtejszym fiskusem jest zwłoka w podpisaniu umowy dilerskiej pomiędzy Nimi a spólką w której skład wchodziłbym i ja. KUMASZ ???

Do tej pory odsprzedając a nie jak sądzisz handlując AC miałem zadanie rozsmakować ludzi do tego druta a nie zarabiać. Zaręczam że w przypadku kiedy dojedzie do porozumienia i istaniała oficjalna firma wątków sponsorowanych nie zabraknie.

Natomiast co do watpliwości ad. grubości jak dojdzie do mnie przesyłka to wyślę Ci próbkę 10 gauge druta a koledzy z Poznania wyślą swoją. Porównasz i będziesz wiedział. Niby jesteś stateczny człowiek a szukasz sensacji której nie znajdziesz jak dzieciak.

Pozdr."

A teraz ja piszę do Zydelka:

Nie jestem zainteresowany prywatnym kontaktem z Tobą, ani Twoimi kablami, jeśli masz coś do wyjaśnienia, to pisz w wątku, a nie do mnie prywatnie. Śledzę wątek, bo mnie interesuje. Wychwyciłem (zresztą nie tylko ja) ciekawą rozbieżność grubości kabli to zadałem (nie tylko ja) proste pytanie. Proste pytanie czeka na prostą odpowiedź. Nie wysyłaj mi żadnych kabli. I nie pisz do mnie więcej na PW.

Pozdrawiam

ED

Nie zamierzam niczego wyjaśniać i nie mam się z czego tłumaczyć. Każdy mógł (może) sobie sprowadzić sam. Jednak prócz mnie nikt nie był uprzejmy jakoś za własne pieniądze udostępnić ich kolegom do odsłuchu.

Natomiast co do ujawnienia PW w moich oczach prócz idioty widzę chłoptasia SZMATĘ!!!

Żegnam.

Wilu dałem "polizać" łyżeczkę miodu z mego słoiczka. Jeśli posmakował niech każdy szuka sobie tswojego słoiczka tylko aby nektar był zbierany z tych samych płatków :)

I żegnam to nie fajnych normalnych forumowiczów a wyłącznie tych którym zamiast pasji jest słuchanie muzyki sensacje i prowokowanie do awantur.

Zydelek, 20 Wrz 2007, 12:13

>Natomiast co do ujawnienia PW w moich oczach prócz idioty widzę chłoptasia SZMATĘ!!!

Powstrzymaj swój niewyparzony język za zębami i naucz się norm obowiązujących w kontakcie między dorosłymi ludźmi. Przyjmij też za pewnik, że skopiuję tutaj każdy Twój PW do mnie jeśli zdecydujesz się do mnie napisać.

>miałem zadanie rozsmakować ludzi do tego druta

sorry, rozpierdolilo mnie to.... juz raz rozsmakowales ludzi do darkula........ Ż E N A D A !!!!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ja sobie zamówiłem Antykable bezpośrednio u Speltzów. Rozważałem od Zydelka, ale teraz widzę, że dobrze zrobiłem tak jak zrobiłem.

Kable kupuję z czysto snobistycznych powodów dla jego marki, bo nie słyszę różnicy w dzwięku, a jedynie dlatego żeby do w miarę dobrego sprzetu komponował się wizualnie jakiś fajny kabel za w miarę rozsądną cene.

Z tego co widzę Anti kabel od Zydelka jest jak Wranglery od pani Tereski na stadionie dziesięciolecia, która ma dojście do materiału i nici w fabryce Wranglera i przecież w sumie robi to samo.

Anti to jest już brand, marka. W ogłoszeniach Zydelek przegiął bo jak je czytałem to miałem jednoznaczne wrażenie, że kupuję kabel w całości zrobiony u Speltzów od A do Z po prostu ORYGINALNY Anti. Nie kabel skonfekcjonowany przez Zydelka z druta kupionego u Speltzów (a tak do końca to nie wiadomo czy u Speltzów), bo to już nie jest Anti cabel tylko zwykłe piractwo brandu. Tak jak Wranglery ze stadionu.

>Z tego co widzę Anti kabel od Zydelka jest jak Wranglery od pani Tereski na stadionie

>dziesięciolecia, która ma dojście do materiału i nici w fabryce Wranglera i przecież w sumie robi to

>samo.

Wrangler jako marka supermarketowa na stadion pasuje jak ulal, nawet jesli oryginal to made in PRC:)

JarlBjorn,

Mi akturat Wranglery na tyłku najlepiej leżą, zwłaszcza ten wzór bootcut. W PRC lub niekoniecznie w PRC, kupiłem też robione w Angli, ale przynajmniej jest to na metce napisane gdzie robione, w wała nie lecą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...i wy mi coś mówicie???

:):):)

Ukryta Zawartość

martens, 20 Wrz 2007, 12:42

Kable kupuję z czysto snobistycznych powodów dla jego marki, bo nie słyszę różnicy w dzwięku, a

jedynie dlatego żeby do w miarę dobrego sprzetu komponował się wizualnie jakiś fajny kabel za w

miarę rozsądną cene.

No nie ! Kurde bardzo mądre słowa, bardzo przyjemnie się czyta takie szczere wypowiedzi, na które mało kto się decyduje, ten sam powód podejrzewam tyczy się audiofilskich gniazdek 220V. Ale to już było klepane na forum

Witam serdecznie na mojej aukcji.

Mam do sprzedania interkonekt projektu Paul'a Speltz'a, o długości 1m zakończonego wtykami RCA Neutrik.

Kabelek jest nowy rozpakowany w celu sprawdzenia.

Tel. 0 509 698 698

Czyli projektu ale nie wykonania ?:):)

tak poza tematem

jestem po wstępnym uzytkowaniu produkcji z Chin-- /nie audio ktorą niektorzy straszne chwalą/

Towar rozprowadzany przez poważnych dystrybutorów

są to skomplikowane elementy urządzen w ktorych pracują jako częsci mechaniczne /skomplikowanie polega na zastosowanych materiałach i super precyzyjnej obróbce/

Panowie to kilkunastokrotnie szybciej od oryginałow dosłownie się rozsypuje,skrajna rozpacz

Wniosek 1-wszystkie atesty i certyfikaty załączone do produktu to jedna lipa

Wniosek 2-nigdy więcej przez następne klika lat

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

sprzedam kable sygnałowe (interkonekty) KAZ Anti IC 1m RCA-NEUTRIK

Sprzedam interkonekt Anti IC » 430 10.09.2007 17:18

A tu nastepny qurwa kozak uczciwy przeliczający $$$$ po 4.30 za szt. :):)

to i tak taniej niż u ZYDELKA...

Ceny Antykabli w polsce zamieniłbym na: CENY ANTYKABLI DLA POLAKÓW ! ale lepiej zabrzmiało by DLA FORUMOWICZÓW.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jesli to ten sam kabel o którym ja też myśle Tary Labs, to go również kiedyś kupiłem od kogoś na allegro coś około 500, (notabene gościu twierdził że u polskiego dystrybutora kosztował go lat temu coś koło 1000)

Wystawiłem go na sprzedaż bo po nowych ustawieniach kolumn był za krótki.

Kupujący dokładnie sprawdził ile może kupić nowy ten kabel z metra bez konfekcji w Warszawie i z tą konfekcją którą miałem po odsłuchach i drobnych negocjacjach był usatysfakcjonowany ceną i kupił. Żadnej ściemy nie było.

hehehe..... Zydelek.... sio! sio! :D tam 450zl, ale sam chciales gnac za 700zl a teraz sie pyszczysz? :D sio! sio! ta obrona to Ż E N A D A....

Zydelek, jesli to nie Ty to przepraszam.. ale jesli to jednak Ty i to wyjdzie masz przekichane :D i wiesz czego mozesz sie spodziewac :D

Zydelek, 20 Wrz 2007, 13:17

>Witam serdecznie na mojej aukcji.

>

>Mam do sprzedania interkonekt projektu Paul'a Speltz'a, o długości 1m zakończonego wtykami RCA

>Neutrik.

>

>Kabelek jest nowy rozpakowany w celu sprawdzenia.

>

>Tel. 0 509 698 698

>

>Czyli projektu ale nie wykonania ?:):)

Ukryta Zawartość

A nie to nie ja, nie handluje sprzętem audio, niczym. Pod allegro występuje jako martens777, jako zwykły konsument.

Ale wydzisz Zydelek akurat ten gościu uczciwie pisze kabel projektu Paula Speltz'a, choć też wg mnie w tytule nadużywa marki Anti IC, w tekście trzeba się doczytać że robi to sam.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.