Skocz do zawartości
IGNORED

Jak ja mam ją odnależć...

Raczo\'s

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ma telefon i wiesz w jakim woj. mieszka, zadzwoń do telekomunikacji. Albo uruchom znajomości w policji lub urzędzie miasta, niesetety, jeśli ma popularną konfigurację imienia i nazwiska, czeka Cię długa noc z przeglądaniem tysięcy rekordów.

Na to wygląda niestety :(

Zacznij od operatorów sieci komórkowych, bo to akurat prawie nic nie kosztuje.

Nie znam szczegółów, ale istnieją dziecinnie proste sposoby na ustalenie przynajmniej numeru telefonu komórkowego. Jedyny warunek jest taki, że osoba poszukiwana musi mieć telefon na abonament, a całą resztę załatwia jakiś programik komputerowy, który powinien mieć pod reką każdy fachman od ściągania simlocków i takich tam różnych bajerów z komórkami.

Istnieje jeszcze opcja jeżdżenia po Urzędach Miejskich w całym kraju, ale tutaj juz musisz się liczyć z powaznymi kosztami nie tylko na paliwo czy pociągi, ale również na "prezenty" dla pań urzędniczek, które oficjalnie takich rzeczy robić nie mogą z tego co wiem, a wiem, bo kiedyś osobiście ścigałem spryciarzy, którym uleciało z pamięci płacenie rat za sprzęt u mnie kupiony, ale to już zupełnie inna historia ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Jeśliby ci na niej bardzo zależy, to teraz trzeba samemu błysnąć sprytem. Na drugi raz działaj bardziej otwarcie. Wystarczy wymienić się numerami komórek i jak cię najdzie - to SMS.

A jeśli chodzi o rewindykację lub takie inne rzeczy, to działaj profesjonalnie. :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.