Skocz do zawartości
IGNORED

D.Q PROJEKT proszę o pomoc

dd32

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Prosze o pomoc w ustaleniu producenta(kontakt),dane techniczne etc.

Pozdrawiam

DD32

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-293-100004170 1190645885_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/36377-dq-projekt-prosz%C4%99-o-pomoc/

Zgodnie z obetnicą. Bardzo muzykalny i fajny wzmacniacz. Coś w stylu cyrusa wysokiich modeli. Dzwięk bez problemu odrywa się od głosnika. Lepiej gra od GAINCLONE z tego co pamiętam był to full wypas robiony dla mojego znajomego przez Bartka. Nie znam nick z audiostereo. Gra na poziomie klocków 3500-4000zł. Myśle że przyszły nabywca będzie bardzo zadowolony. Za małe pieniądze będzie miał wzmacniacz na bardzo dobrym poziomie hifi.

Pozdrawiam

DD32

robix:

Żadna zemsta, tylko zwrócenie uwagi na obowiązujące zasady. A co do CR, to chwaliłem go lata wcześniej, niż pojawiły się jakiekolwiek oferty na allegro. Łatwo sprawdzić

Rozumiem jednak, że sprawdzanie takich rzeczy cię nie interesuje, bo chcesz tylko poprzypieprzać się bez powodu? A może dziewczynę sobie znajdź, albo co?

Po chwili refleksji (wspartej Arią oraz Wariacjami 1-16 z BWV 988 w wykonaniu Celine Frisch ;)) przepraszam za ostatnie zdanie mojego poprzedniego wpisu. Nie powinienem był schodzić na poziom zaczepiającego mnie "robiksa" – tego typu "dyskusje" dobrze podsumowuje znane powiedzonko o "sprowadzaniu do swojego poziomu i pokonywaniu doświadczeniem"…

Ponownie więc:

- wpis dd32 uważam za reklamę w niewłaściwym miejscu. Oczywiście, nie ma nic z złego w zachwalaniu posiadanych urządzeń, jednak informacja, że zachwalający oferuje dane urządzenie na sprzedaż, powinna znaleźć się w ogłoszeniach - a nie tutaj. Prócz tego, pozytywna relacja połączona z ogłoszeniem o sprzedaży automatycznie traci na wiarygodności (o ile w przypadku dd32, handlarza o dość marnej reputacji, można w ogóle mówić o wiarygodności).

- zarzuty, jakobym sam próbował „pomagać bratu w sprzedaży wzmacniacza”, uprzejmie sobie wypraszam. Odniosłem się do nich w wątku o CR, i nie widzę powodu, by się powtarzać. Kto chce, może zajrzeć. A kto nie zajrzy, ale rzucać będzie nieuzasadnione oskarżenia, tego uważać będę za gnojka niewartego uwagi.

Teo >>> O jakim ty poziomie mowisz nazywasz mnie ,,gnojkiem,, dd32 ,,marnym handlarzem,, kazesz mi szukac dziewczyny chlopie oprzytomnij przeczytaj moje o mnie.

Znam osobiscie dd32 robilem kilka razy z nim udany interes bez stresu i nerwow w milej atmosferze wiec twij zarzut jest wyssany z palca (znasz czlowieka ze go obrazasz) zdajesz sie byc bardziej swiety niz Matka Teresa z Kalkuty-zegnam ozieble z domieszka ironii!

Ps. A zaczepny byles ty odsylajac dd32 do ogloszen (masz w tym jakis interes ?).

robix

teo->

Jezeli wykazał byś odrobine woli to przeczytał byś całą zakładkę. zapytałem o klocek którego nie zanm a telefon podany jest nie aktualny. Nikt nie jest alfą i omegą. chyba że mu się wydaje tak. Proszono mnie o ocenienie sprzętu wiec opisałem. Czy widzisz gdzieś w ogłoszeniach ten klocek. Nie powiem ci jak pewien polityk redaktorowi. Jeżeli nie masz nic sensownego do powiedzenia opuść tą zakładkę i odpuść sobie.

>>robix

sam powiedziałeś, że dd32 jest handlarzem ;)) (zresztą od dawien dawna to wiemy). To, że Tobie interesy się powiodły nie oznacza wcale, że innym także - patrz komentarze na Allegro. Teo ma rację - TU jest miejsce gdzie można swoje kloce pokazać, opisać brzmienie, ale nie reklamować a już tym bardziej podawać cenę "ile za to chcę" - od tego jest dział OGŁOSZENIA. Zaraz każdy taki mądry będzie zakładał wątki, żeby opisać jak cudowny ma sprzęcik, 2 posty niżej podać cenę.

Trochę więcej zrozumienia.

Pozdro

Wzmacniacz jest ciekawostą a ja lubie ciekawostki. Na razie nie bedzie na sprzedaż tymbardziej że jest nie drogi wzmacniacz i do tego gra na bardzo przyzwoitym poziomie.

Pozdrawiam i dzięki za informacje

DD32

Obiecane fotki.

Pozdrawiam,

DD32

Ukryta Zawartość

post-293-100003646 1191185571_thumb.jpg

post-293-100003647 1191185571_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 lata później...

Czy ktoś z szanownych forumowiczów w ciągu ostatnich 12miesięcy od Darka Kuleszy kupił podobne wyglądający wzmacniacz?? Istnieje duże prawdopodobieństwo że kupił ok 10letnią używkę jako nowy sprzęt. Bardzo proszę o PW w tej sprawie.

Ten wzmacniacz nadawałby się do "audiofilskiego powietrza" ;)

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.