Skocz do zawartości
IGNORED

alkoholizm Kwaśniewskiego

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

>muls, 25 Wrz 2007, 21:39

>

>kwach był prezydentem wszystkich polaków arbuz w wiekszym stopniu niz niejaki kavczyncki.który jest

>prezydentem jednej partii.

muls,

ty czerwony peerelowski-aparatczyku.

kwach był "prezydentem" li tylko i wyłącznie twoim i tobie podobnym.

No to chlup "ty mordko moja"

>arbuzMC, 25 Wrz 2007, 23:36

>Zbig, 25 Wrz 2007, 23:29

>

>>zapytaj co sądzą o audiofiliźmie

>

>Matko Boska, a co to takiego?!

Matki Boskiej bym o to nie pytał, aczkolwiek nie wiem na czym słucha. Ile wydałeś na sprzęt?

>Zbig, 25 Wrz 2007, 23:36

>A Tobie dartman od czego się w głowie popier...? Czyżbyś odniósł sukces? W której RP?

Mi to się popier.... od takich tekstów jak twoje...

Czy odniosłem sukces, hmm, to z pewnością ocenią następne pokolenia i moi synowie.

Jeszcze chcesz o coś zapytać?

Qubric, 25 Wrz 2007, 21:28

>Natomiast idiotyzm twojego wodza

Ja bardzo przepraszam ale to nigdy nie był i nie jest mój wódz. Wymyślił taki wariant ś.p. Jazz ale teraz to jest bardzo odgrzewany kotlet.

Wszystko za to wskazuje że to (współ)wódz twojego pobratymca - mulsa!

>I przenosi się na Ciebie, o czym świadczy insynuowanie, że na Ukrainie Kwaśniewski pełnił obowiazki

>państwowe...

Napisałem, zdaje się, o pełnieniu obowiązków i wykładach aby rozróżnić dwa przypadki ale pewnie ty wiesz lepiej.

Wiesz pewnie nawet w której nogawce zwykłem nosić to, co noszę, że tak Millerem polecę.

>Kwaśniewski nawet napierdolony jak ruski pershing przemawia składniej i sensowniej niż Giertych na

>trzeźwo w parlamencie UE.

Oczywiście:

„Przyjdzie taki dzień, kiedy Rosja też będzie w NATO. Patrzeć w oczy kobietom absolutnie można. Ostrożnym być także. Pytanie w tym, że czas idzie szybciej, niż myślimy. Powiem teraz po francusku >>savoir vivre

dartaman>>>no to łeb boli -co?.Nie bierz przykładów z wrogów, bo mogą byc lepsi.No to buzia dupcia, za prezydenta wszystkich polaków niejakiego,nijakiego, blizej niewidocznego kaczynckiego !!!Dobrze że te studia skończyłeś, bo kto by cie wziął do pracy ,nieboże?Ale jestes dobrym człowiekiem.

dartman>>.pomyslałem jednak z uwagi na to że jednak jesteś dobrym człowiekem,że nalezy ci się trochę wyjaśnień.Bo inaczej ten supeł zostanie w twojej głowie na stałe.Nie byłem nigdy wyborcą kwasniewskiego i mysle że lepiej by było ,gdyby jednak swoje wykłady prowadził w lepszym stylu.Ale jak to mówią ,jego prywatna sprawa i jego partii/Nie sadze żeby przestał pic, jak ty wyslesz mu list z takimi żądaniami.Z trzeciej strony jednakowóż mysle że w sytuacji zagrozenia......No wyobraz sobie dartmanik-Wojnę(mozesz?).Okopy, wszedzie lataja kawałki arbuzów.trzeba iśc do ataku,zołnierze przerazeni,lataja faxy i kopiarki i jakieś lancastery.Trzeba iśc do boju,WYGRAC.!!!!Unia śle tysiące faksów zapraszajacych do BITWY.Stawką jest niepodległośc i oczyszczalnia szamba w podlaskim.Ważą sie losy nicei i smierci rokity.Zołnierze patrza na ciebie i czekaja na rozkaz ATAKU.A ty dostajesz na widok przelatującego faxu............... SRACZKI.To myslę że lepszy pijak który zatknie bagnet na broń i skoczy na przedpole .Cooooo dartmanik ?I który krzyknie po angielsku,rosyjsku do nieprzyjaciela -pocałujcie mnie w dupe.A nie grzebiąc się na przedpolu, ryjąc malutkimi nóżkami- pooooczeeeeeekajcie na mnie--zaraz mi przejdzie. Co dartmanik????

Zdrowie Kwacha mam nadzieje ,żę nadal będzie w taki sposób szerzył dobre imię Polaka teraz np z Beniem w Watykanie dać w sobie w szyjkę ponieważ na trzeźwo nie da się patrzeć na ten kraj pełen durni , idiotów ,nazidudivanów, arbuzo-żydów, dartfuckerów a przede wszystkim śmiesznych kurdupli kaczorów poczwarek ala gosiu wszyscy jak ze związków kazirodczych , ale jazda dlatego zdrowie Kwacha !!!

Podejdź, no... podejdź, Cieciu Nocny!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Prezydent wszystkich... pijaków?!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jar>>>oczywiście że jest to mozliwe.Chodzi tylko o to jak znależć dobre wytłumaczenie takiej volty.Bo przecież to że głupi naród to kupi ,to nie ma watpliwości.A co za róznica czy samoobrona czy Sld?.Panowie z PZPR z PISu powitają skłonem głowy dyskretnie panów z SLD.A senicz dalej będzie Marzył....

dudivan, 26 Wrz 2007, 00:38

>A teraz wytłumacz Cibruk, co poeta miał na myśli.

>Możesz zacząć od tego że matoł pomylił savoir vivre z c'est la vie.

Nie calkiem- ja dokladnie wiem, co 'poeta' mial na mysli. Oto przeklad:

>"Przyjdzie taki dzień, kiedy Rosja też będzie w NATO.

'Zbliza sie III wojna swiatowa, ktora Rosja przegra.'

>'Patrzeć w oczy kobietom absolutnie można.

'Kanclerz Merkel jest latwa kobieta'

> 'Ostrożnym być także.

'Ale o HIV i prezerwatywach nigdy nie trzeba zapominac'

>Pytanie w tym, że czas idzie szybciej, niż myślimy.

'III wojna swiatowa wisi na wlosku'

> Powiem teraz po francusku

'Znam milosc francuska'

>>savoir vivre'Nieważne".

'Chyba za wiele wygadalem - ups.'

W wolnym przekladzie:

Kurna, jestem lekko urzniety. Kocham swiat i kobiety, szczegolnie wschodnieuropejskie studentki. Kocham pokoj i tak naprawde w srodku jestem hippisem. Troche boje sie zlapac syfa ale niewazne. Po jednym czy 10 kieliszkach czuje bluesa. Kochajcie mnie poki swiat sie kreci! Jutro jest niewazne. Kocham was! Jestem swojak! Jestem fajny i lubie siebie! Znam jezyki i potrafie zaimponowac, Pokoj z wami!! Kocham Was! Dziekuje!!

pzdrw

soso

Przecież to oczywiste jak drut. PiS zakłada koalicje w celu wykończenia głównego konkurenta politycznego. To jego główny i jedyny cel działalności - reszta spraw kraju jest bez znaczenia. Dlatego nie interesują ich na razie gospodarka, służba zdrowia, szkolnictwo itd. Do takich rozgrywek im potrzebne sa resorty siłowe i media, I tego nie odpuszczają. Niby dlaczego po ostatnich wyborach skumali się z SO i LPR? I nie miało żadnego znaczenia, że przed wyborami mówili, że NIGDY tego nie zrobią.

Teraz, przy rozdaniu PiS, PO i LiD, ten ostatni staje sie takim kąskiem do wykorzystania w rozprawie z PO.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.