Skocz do zawartości
IGNORED

PIS i PO – argumenty za i przeciw

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

>aruus, 19 Paź 2007, 22:07

>bo nie wiem czy jest sens na dalszą polemikę

Gdzie ty tu chłopie polemikę widzisz? Wiesz, co to polemika?

Jestem Europejczykiem.

aruus, 19 Paź 2007, 22:20

>no fakt, za wami nie ma sensu polemika, z resztą i tak zbędna bo i tak WYGRA PIS!!!

już ostatnio sprawiłeś, że stałem się senny... ognia! człowieku - jeszcze nie idziemy spać

noooo, widzę że prawie cały komplet naganiaczy i propagandzistów na miejscu, warta cało dobowa hahaha, ciekawe ile wam płacą, ale po co ta wasza fatyga i służba i tak WYGRA PIS!!!

to juz jest arus ustalone i nie wiem czemu sie tak miotasz.PIC nie PIC, my swoje i tak zrobimy.Teraz tu jestesmy dla PO, ale gdzie indziej Dla PIC.Dwa razy.A lud to kupi..... arus.

Muls ja juz chyba jestem zmęczony tą kampanią i tą polityką, juz wystarczy i chyba inni też się wypalili, a to całe przkonywanie do swoich poglądów , nawet jeśli sa poparte faktami i tak nic nie da. Nie mniej mam nadzieję że niktórzy coś tam przemyśleli i zagłosują na PIS,

Wierzę że WYGA PIS

Tak sobie wczoraj oglądałem propagande na TVP1 , i przyszło mi do głowy.

Za czyje pieniądzą J. Kaczyński latał samolotem, jeździł rządową limuzyną na wiece PISu np. ten w zakopcu.

Za pieniądze , które PIS przeznaczył na kampanie , czy za moje , wasze czyli te które powinny zostać wydane na np. służbe zdrowia, policje, oświate itd....

m3T-POlska

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.