Skocz do zawartości
IGNORED

PIS i PO – argumenty za i przeciw

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

Kapeli ciemny to ty jesteś i proponuję trochę lektury niezależnych badań co do tej pory zafundowali nam liberały i poskomuchy, a potem się wypowiadaj, a nie wypisujesz swoje wypociny podyktowaną wciskaną ci propagandą.

nowy2:

zaproś tego pana na potańcówkę, skoro tak ci się podoba

to jak komuchy? przekonujecie kogoś czy jedynie innych o własnej impotencji umysłowej?

a te swoje gołe oko masz tępe do potęgi entej połączone z mózgiem pełnym watoliny, bo gdyby w twoim mózgu były jakieś zwoje to potrafiłbyś analizować to co twoje gołe OKO widzi

aruus, to moj pierwszy i ostatni wpis do ciebie

po pierwsze, to nie umiesz czytać.

po drugie, na prawdziwy i pozbawiony agresji tekst atakujesz mnie stekiem wyzwisk, bo na wiecej cie nie stać.

to jest właśnie elektorat pisu. zapluć, obrazić i zeszmacić innych.

>to jest właśnie elektorat pisu. zapluć, obrazić i zeszmacić innych.

z jedną małą uwagą:

elektorat ten nie jest w stanie nikogo zapluć, obrazić i zeszmacić - chyba, że ktoś jest tak wrażliwy na "inwektywy" pana zajmującego się profesjonalnie poszukiwaniem puszek, butelek i haków w śmietniku

No dobra, ale czyz to n9ie jest piękne?

MK:

"...Już po pierwszym kęsie obiadu, duma narodowa z brodawką poczuła wiercenie w jelitach i zakomunikowała, że on z bratem i tym pierwiastkiem to tak trochę żartowali, ludzie dajcie spokój ja chce żyć, jam ma żonę, dziecko mi wychodzi za mąż za SLD, dajcie spokój może być Nicea. Wtedy oni może być Nicea na parę lat i możemy dać Joaninę na gębę. Wtedy on, przepraszam ja muszę wysłać SMS do brata, nie chciałbym sobie narobić jakiś kłopotów Z CBA. I wysłał SMS i dostał odpowiedź: `cieszę się, że żyjesz brachu, bierz co dają i wracaj do kraju, Adam i Michał już kują sukces'. Tak odnieśliśmy największy dyplomatyczny sukces jadać z żądaniami, przywieźliśmy co nam dano, a właściwie to co Buzek i Miller wywalczył onegdaj. Pytał o szczegóły tego sukcesu jeden z PiS, ale zerwano z nim znajomości, za samo pytanie. Od tego czasu cała Polska żyła długo, dumnie i szczęśliwie..."

Wiesz co? nie chce mi się z tobą spierać, jak byś był inteligentny to byś nie dawał się tak manipulować tą papką serwowaną przez opozycję i niektóre media, a za to wykazał się odrobiną inicjatywy i poczytał o tym co zrobił do tej pory ten rząd, a co zrobili do tej pory inni politycy w poprzednich rządach i co tak naprawdę z tego wszystkiego jest korzystne dla twojego kraju. A jeśli chodzi o pierwiastek, to ten sposób liczenia był korzystny dla polski i prawie cały parlament go poparł, no oprócz komuchów. Wrócili bez pierwiastka, ale za to z czymś lepszym, czyli z niceą, fakt, tylko na dziesięć lat, a raczej aż na dziesięć lat, a po tych dziesięciu latach sytuacja polityczna w europie zmieni się na tyle, np. Turcja wejdzie do EU i nasz pierwiastek będzie pożądany, bo system podwójnej większości z pewnością pójdzie do szuflady, bo jak by miał mieć prawo bytu to europą zaczeła by rządzić Turcja.

>jar1, 19 Paź 2007, 00:03

>No dobra, ale czyz to n9ie jest piękne?

>

>MK:

>"...Już po pierwszym kęsie obiadu, duma narodowa z brodawką poczuła wiercenie w jelitach i

>zakomunikowała, że on z bratem i tym pierwiastkiem to tak trochę żartowali, ludzie dajcie spokój ja

>chce żyć, jam ma żonę, dziecko mi wychodzi za mąż za SLD, dajcie spokój może być Nicea. Wtedy oni

>może być Nicea na parę lat i możemy dać Joaninę na gębę. Wtedy on, przepraszam ja muszę wysłać SMS

>do brata, nie chciałbym sobie narobić jakiś kłopotów Z CBA. I wysłał SMS i dostał odpowiedź: `cieszę

>się, że żyjesz brachu, bierz co dają i wracaj do kraju, Adam i Michał już kują sukces'. Tak

>odnieśliśmy największy dyplomatyczny sukces jadać z żądaniami, przywieźliśmy co nam dano, a

>właściwie to co Buzek i Miller wywalczył onegdaj. Pytał o szczegóły tego sukcesu jeden z PiS, ale

>zerwano z nim znajomości, za samo pytanie. Od tego czasu cała Polska żyła długo, dumnie i

>szczęśliwie..."

nie no ty jesteś jednak idiotą do kwadratu - specjalisto od wibratorów i copy&paste.

czekałem, czekałem no i proszę - wreeeeeeszcie baaaaaardzooooo powoli żółwik dał głos :

"Mazowiecki: jeśli wybory wygra PiS, powstanie władza absolutna"

oczywiście idiotonet.pl

chyba rzeczywiście PiS ma szansę wygrać :-)

camle,

tym razem bez błędu.

tu nie ma żadnej piany na pysku. Tu jest tylko piana od specjalisty od wibratorów i copy&paste

matoł jest nieprawdopodobny i raczej się nim nie podpieraj.

dartman:

może nie jest to zbyt logiczne dla ciebie, ale nie mam potrzeby się nikim podpierać - zdanie mam własne.

także takie - że piany jest tu BAAARDZO dużo - ale oczywiście dyskusja na ten temat nie ma najmniejszego sensu - żyjemy w zupełnie różnych punktach widzenia :)

aruus:

jakiego typu człowiekiem jestem?

bartas, myśle ze to typ człowieka w odóznieniu do ssaków niekoniecznie naczelnych...raczej mulsokształynych z elektoratu i zatządu plat-formy :)

właśnie kolejny raz - kolejny fanatyk utwierdził mnie, że jego "zarzuty" są wyssane z jego własnych kompleksów i podświadomie w ramach zadośćuczynienia swojemu samopoczuciu nałożone na wszystkich naokoło ;)

dobranoc - Gołotowie ;)

camle:

Co ty bredzisz jednozwojowcu? Ty kompletnie nie masz wiedzy merytorycznej i cały twój twórczy warsztat opiera się na kabaretowych wstawkach bez jakich kolwiek argumentów. Ty faktycznie idź spać bo pora ci łęb pada, może ci się jakieś skecze prześnią

aruus, bardzo możliwe. Jezeli odebrałeś to jakoś personalnie to przepraszam....

... bardzo mi sie podoba postawa kolego camle...wie swoje...nawet jeżeli wpis jest tylko żartem i z tym idzie spać. Dobranoc camle :)

aruus, ne nie...camlemu nie przyśnia się skecze tylko antypisdractwo...skecze nie są trendy....przynajmniej nikt o tym w GW czy CKM nie napisał...skad camle ma takie rzeczy wiedziec ?

>Piotr Ryka, 18 Paź 2007, 15:01

>Wzmocnili PIS-owcy armię i policję? Wzmocnili.

Policję szczerze wątpię. Niby w jaki sposób?

Armię? To już totalna bzdura! Kontyngent Afgański miał być wyposażony

w sprzęt taki, jaki maja Amerykanie. Tymczasem dostaliśmy najstarsze

HMMV z cieniutkim pancerzem i kompletnie nieopancerzone od spodu.

Jedynym sensownym sprzętem nagle okazał się Rosomak, tak wściekle

zwalczany przez PiSiorów. A sprzedanie za bezcen WSK Mielec w przededniu

przetargu na śmigłowce dla armii? Przeciąganie programów Krab i Loara?

Mógłbym jeszcze długo, ale pewnie i tak nie wiesz, o czym piszę ;-).

Jak tak jest z innymi twoimi przykładami, to serdecznie dziękujemy kolejnemu

oficerowi politycznemu z ramienia PiS!

Jestem Europejczykiem.

>lancaster, 19 Paź 2007, 01:04

I cóżeś tu mądrego napisał? Co to ma do PO?

Ja piszę o tym, co "dobrego" zrobił PiS dla armii. Jak masz coś do powiedzenia na ten temat,

to zapraszam!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.