Skocz do zawartości
IGNORED

To forum tandetnych konstruktorów?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 4 Paź 2007, 09:26

>O, następny Genialny Konstruktor ;-)

i taki legendarny...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Senicz, obiecałeś, że tu nie będzie o maranciuniu :-)

Ale jak chciałeś to masz:

Ja słuchałem odrobię tego maranciunia. Grał ciekawie. Jestem przekonany, że gra lepiej od większości oferowanych przez tuningowców oraz 'majsterkowanych' samodzielnie tu CD łącznie z ruskimi olejakami używanymi jako dopalacze.

Ale, już, k... dość !:-)

Piotrek608, 4 Paź 2007, 11:00

>Lukar na bocznicę prosze !!!

panie legendarny, watek w oczka kole?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jaro:

"Czy ktoś mógłby w dwóch zdaniach wyjaśnić o co chodzi w tym wątku?

Bo po wpisach jakoś nie mogę się zorientować :-("

Chodzi o to, ze jar rozwalił sie na kozetce w poprzek i nikogo nie chce wpuścić, tylko na okrągło nawija !:)

To tak jednym zdaniem.

Pozdrawiam

legendarny piotrek prosi: Na bocznicę!!!!!!!!!!!!!!!

w sumie mi ten watek nie przeszkadza i tak go zlewam ,,pisze sobie ot,tak aby sobie popisac..i popatrzec na reakcje innych i w duchu sie ponabijac ...uchachacha

Hiend jako synonim meskosci zalewany jest przez impotentow zwanych potocznie tandeciarze. Oni za wszelka cene chca sie zaliczac do hiendu czy elity............... ale nie dla psa kielbasa. Do hiendu to trzeba miec jaja a nie velumy!!

a nie macie czegos lepszego? jak przegra ten danon 2700 to wiadomo - stary grat itd............... moze cos z hiendu z pierwszych stron gazet, tych kolorowych dla glupoli?

Senicz wierz mi , ze jakbym mógł na dłuzej przyjechać na AS to wziałbym swojego DCD2700 i moglibysmy sobie posłuchac na zmiane z Maranciuniem..i nawet jakby poległ to i tak kocham tego klocka więc go nikomu nie oddam a niech sobie co chca gadają(ze stary lipny etc)choc watpie uważam,że TDA1541 to inna szkoła a PCM1702PK to tez zupełnie inna szkoła nawet przy podobnej aplikacji zagraja inaczej..ale któren gorzej??

..gorzej raczej inaczej moze ciekawiej.

Piotrek608 napisz mi na prv skąd wziąłeś pcm1702PK? Też szukam.

Pozdrawiam

P.S. Senicz, nie próbuj nawet porównywać maranciunia do 2700 bo wylecisz z nim przez okno i nabawisz się kompleksów...

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.