Skocz do zawartości
IGNORED

To forum tandetnych konstruktorów?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 3 Paź 2007, 22:21

>No cóż, Macgee, z pokora przyjmuję tę sromotną krytykę. Będę miał szansę na poprawkie?

A po co? Jak "spoprawniejesz" to nie będę miał tyle ubawu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

McGyver, 3 Paź 2007, 22:19

>Jar1, jesteś jak polski polityk. Nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, więc wynajdujesz co

>trochę jakiś temat zastępczy

To w sumie podobnie jak nasz nowy megakonstruktor brakuje tylko megalomanii, ale nic straconego.

jar, tym razem sie z Tobą zgodzę ...

Po pierwsze wątek powinien wylecieć na bocznicę, lub na kozetkę psychoanalityka...a po drugie to jezeli chciałbyś poprawić coś jeszcze w Ugodzie wystarczy to zrobić w zakładce DIY.

...i radzę żebys to zrobił zawczasu, bo Qubric już sie bierze za tuning ;)

Pozdrawiam

Pytanie na początku było źle zadane.

A poważnie powinno zabrzmieć tak:

ILU KONSTRUKTORÓW JEST POTRZEBNYCH NA TYM FORUM DO ODKRĘCENIA ŻARÓWKI?

Słucham tylko muzyki.

lancaster, 3 Paź 2007, 22:33

>jar, tym razem sie z Tobą zgodzę ...

>Po pierwsze wątek powinien wylecieć na bocznicę, lub na kozetkę psychoanalityka

To ja tez sie z Tobą zgodzę.

Ino na tej kozetce sam powinieneś trochę poleżeć, bo ostatnio tak trajlujesz, jak pamiętam z dzieciństwa - ciotka Mańka przed okresem :-)

panowie odwalcie od Senicza. ja chce tylko poprawiac na max dzwiek a wy co? tylko do pyskowania sie nadajecie? ja mam w swoich wpisach jakis cel. Jaki? no narazie nie wiem jaki ale sie dowiem. A swoja droga dobrze by poddac jakims abadaniom te wpisy na moj temat. To co sie wyprawia to jakis absurd!! ja samouk nie moge sobie pozwolic na taka krytyke. Co z moim dobrym imieniem? jak ja ludziom spojrze w oczy? zauwazcie ze jak moje wyroby trafia w koncu do sterofajla to jak ja bede wygladal z tymi wszystkimi wpisami krytyki i z tymi karykaturami? czy to ktos kupi? nie oszmieszajcie mnie juz bardziej!!

jest zasadnicza roznica miedzy nami. ja wystepuje pod nazwiskiem a wy? chcecie pod pseudo ukrywac swoje fobie i leki? troche w tym racji. Bo kto by podal reke jarowi gdyby wiedzial kto to jest naprawde? jak by sie zachowali jego koledzy gdyby wiedzieli co wypisuje a r....................? kilku innych panow tez moglo by miec klopoty w pracy i w domu. I miedzy innymi w tym jest roznica miedzy nami. Ale tez i przepasc intelektualna.

Wstapilem tu na chwile nie zdajac sobie sprawy ze to watek nie dla mnie a dla tandeciarzy. A ja takim nie jestem. Przepraszam za zaklocenie spokoju tandeciarzom w ich watku, juz znikam.

Czy ktoś mógłby w dwóch zdaniach wyjaśnić o co chodzi w tym wątku?

Bo po wpisach jakoś nie mogę się zorientować :-(

Jestem Europejczykiem.

McGyver - A może się zemścimy, i podobnie zaczniemy zaśmiecać Jar'owe forum KAIM?

A co ty chciałbyś zaśmiecać ?

Praktycznie zupełnie martwe forum , a szkoda bo fajnie zaczynało.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.