Skocz do zawartości
IGNORED

Apel o pomoc dla kolegi senicza

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Wasza Wysokość (jesli można od dzisiaj), a moze tak bez swiatków w pustym pokoju bez swiatła...i stanie się CUD.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bez urazy ale Krol nigdzie nie jezdzi. A juz napewno Krol niczym nie handluje. Krol panuje!!

Zapraszam na moja krolewska wystawe w sobotni wieczor. Obecnosci jak i stroje nieobowiazkowe.

Jeśli dobrze zrozumiałem intencje stefanaB, chodziło mu o doprowadzenie do konfrontacji mitycznego marancunia z innymi cedekami. Pomysł prosty, dobry.....Zaczęła powstawać lista, ktoś oferuje 500 pln, ktoś inny przytarganie swojego sprzętu. No ale zaczynają się schody. Senicz jak nakręcony opowiada: kto stanie do boju!!

To chyba rzeczywiscie nie ma sensu, nawet gdyby powstala lista konkurentów, godziny i miejsca pojedynku i tak usłyszymy: " gdzie jesteście cieniasy? gdzie wasze legendarne cedeki? marancunio zwyciężył!!" (gdzie , z kim i kiedy nie ważne)

Dlatego wzorem pastwy wystawiam do pojedynku swoją Mantę Prince, jest ona zepsuta ale brzmi lepiej od każdego urządzenia na świecie. Senicz udowodnij mi, ze moja zepsuta manta jest gorsza od marancunia!! Nie masz szans, ona jest lepsza.....

>senicz

...ala moj wpis nie byl w temacie "krol" tylko w temacie "sptkania audiofilskie przy lampce wina"...:)

Moje glosniki sa duze dlatego proponuje spotkanie raczej u mnie. Zapewniam doskonala atmosfere.

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

Zapach marychy, przypalonych bebeszków maranciunia, naleśnika, przepoconych skarpetek i o dziwo dobrej whisky, a do tego w tle dźwięki "The End".

To będzie niewątpliwy przełom w prezentacjach na AS

te rehdeko nawet mnie interesuja ale nie ze wzgledu na dzwiek a tajemnice jaka sie za tym kryje. Bo wiadomo ze tak duze membrany musza sie dzielic i silnie podbarwiac muze. I byc moze w tym podbiarwianiu kryje sie sila tych kolumn i ogolnie tego brzmienia. ja natomiast ide droga neutralnosci. Tak elektorniki i glosnikow. Narazie mam staruhy Mrantz ale na as2008 zbuduje super zestaw mfb. Zaprosze do konfronracji najwieksze firmy swiata. Oczywiscie oglosze to na diyaudio. Ciekawe co sie stanie?

Swiat poznal sie na moim talencie. Jak wpiszesz motional feedback to moja strona jest na 1 w googlach. Oczywiscie ze nie przyjada bo kto by sie odwazyl? nikt na swiecie przeciez rozumiecie? ale slawa moja wzrosnie niepomiernie bede tym co rzuca rekawice a wszyscy sperniczaja!!!

>Że wystarczy pare najprostszych chwytów erystycznych, determinacja i wystarczająco wyrażnie

>artykułowana pogarda dla zwyczajowych norm zachowań, by ludzie kulturalni, wychowani przez dom i

>szkołe w szacunku dla drugiej osoby z jej strefą prywatności i poglądami, stawali sie bezradni.

>Dostrzegam analogie do naszego zycia publicznego. Tam też grasuje niejeden "oryginał" z naszego

>przyzwolenia. A może bardziej lenistwa? Przecież tak łatwo ich zbanować...

O, nie do końca pozostają bezradni. Założyłem niedawno wątek poświęcony takim praktykom - "Dlaczego kochamy tandetę" - i co sie stało? Tylu tu było jej 'miłosników', że wątek wylądował na Bocznicy.

Wniosek jest jeden: TO FORUM JEST FORUM DLA TANDETY. Czyli tandeta rulez.

>WILU

kolejna specjalizacja :)

>senicz

jesteś jak Kaczyński, Tusk, Kwaśniewski w jednym.

będzie debata, nie będzie, będzie ale pod warunkiem, nie będzie .... będzie w piątek, poniedziałek, ojej nie będzie a może będzie - do piaskownicy, chyba, że was dzieciaki wyrzucą.

o co chodzi?

przyjdziemy, posłuchamy, oddamy pokłon :), przygotuj tron i koronę

"...ale slawa moja wzrosnie niepomiernie bede tym co rzuca rekawice a wszyscy sperniczaja!!!"

Na pewno TYM by sie uśmiał.

>Bez urazy ale Krol nigdzie nie jezdzi. A juz napewno Krol niczym nie handluje. Krol panuje!!

>Zapraszam na moja krolewska wystawe w sobotni wieczor. Obecnosci jak i stroje nieobowiazkowe.

Ilu jeszcze znajdzie sie chetnych na zrzutkę dla króla?

Jaki król taki i dwór :-)

senicz myslisz że światowe koncerny będą zainteresowane takim siuśkiem ? już w tym momencie wystawiasz się na pośmiewisko ! tzn chciałem powiedzieć kontynuujesz z siebie pośmiewisko !

>senicz

Tak czy inaczej - masz do mnie zaproszenie....:)

...i wcale nie musimy robic zadnej konfrontacji tylko mozemy posluchac muzy i podyskutowac......:)

Zapewniam Cie, ze czas nie bedzie stracony dla zadnej strony.

Mam pare fajnych rzeczy w domu (takich, ktore graja prawdziwa muzyke) wiec tez bedziesz mogl posluchac czegos nowego.....

PS Z wygladu membran niestety nie wywnioskujesz jak graja Rehdeko........;)

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

senicz, 9 Paź 2007, 11:08

Bo wiadomo ze tak duze membrany musza sie dzielic i silnie podbarwiac

senicz 3 Cze 2007, 17:05

Nadszedl czas robienia systemu na AS2007. Basowce to wiadomo stx 42cm po 2 szt na kolumne. he he ale bedzie bas!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Oj senicz senicz.

Mialem to zrobic na as2007 ale smierc matki ..................... tak wiec bedzie na 2008.

Ja tam jestem pewny swojego systemu. Zbyt dlugo siedze w audio zeby nie wiedziec co i jak. A wiara w firmy to plonna wiara.

Co do zaproszenia od Vectora serdeczne dzieki. Ale kiedy? najszybciej na wystawie posluchamy mojego zestawu. Niewiele rzeczy mnie zaciekawi z audio bo i lampe robie najlepsza tak otl jak i Trafoniczna. Wiec co moze jeszcze mnie zaskoczyc?

No i co cwaniaki! znowu w d. dostali! chcecie sie wyreczyc kims aby mnie pograzyc. A sami to nie laska cos zrobic super. Tyle sch w necie a ja czerpie calymi bajtami i mam a wy nawet tego nie potraficie!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.