Skocz do zawartości
IGNORED

Apel o pomoc dla kolegi senicza

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

>>muls, zostaw niespodziankę na Audio Show.

Za dużo ostatnio powstaje wątków o charakterze proroczym. Poczekajmy jeszcze ten miesiąc, bo na razie nie ma o czym pisać. Dogadajcie się co kto ma przynieść i dalszy ciąg komentarzy będzie po Audio Show. Co do wniosków płynących z wizyty senicza w KAiM to i tak widzę, że każdy ma swoje zdanie na temat wyniku odsłuchów. Prawdę znają tylko Ci, którzy tam byli, a wszelkie relacje trzeba brać z co najmniej lekkim dystansem. Jedyne rozwiązanie to iść na Audio Show posłuchać kilku sprzętów. Niestety obawiam się, że i tu niekorzystne dla kogoś obserwacje będą później uzasadniane na miliony sposobów. A to, że nie ma synergii z Naleśnikiem albo Maranciuniem, a to że kable nie takie, a sala nie do takich głośników, a w ogóle to dużo ludzi przyszło, a ja musiałem siedzieć z boku i taki odsłuch to bez sensu, w ogóle to źle spałem i nie miałem dnia na słuchanie muzyki, itd. itp.

michel......odsłuch ten ,jak kazdy inny spowoduje rwetes częsci za, i reszty przeciw.Tak jest od zarania AS i tak bedzie do końca.Gdyby istniał absolut to by juz powstał.Na szczescie nikomu nie jest potrzebny.Nie spotkałem wyrobu który wszyscy by okrzykneli absolutem.Pod jednym wszak warunkiem-nie moga znac ceny.

600zl koszt uzyskania. kazdy kto skrytykuje ten dzwiek moze byc juz nazwany glupcem, slepakiem sluchowym itp. jesli myslicie ze to zagra jak wiele dobrej klasy sprzetu to sie mylicie. To zagra wspaniale. Cudownie i slicznie. Przygotujcie sie na uczte muzyczna. Choc musze przyznac ze mam klopoty z doborem repertuaru. Dobrac dobrej jakosc a nawet trudne muzy technicznie z dobra strona muzyczna jest trudno. Moze do Maranciunia dorobic druga kieszen?

senicz zamiast dorabiać drugą kieszeń kup jakąś zmieniarkę na 200 CD za 150zł i przerób to na hiend. Chyba potrafisz co? Tylko nie mów ze nie umiesz, bo jak nie umiesz to cienias jesteś. Kazdy to potrafi, Ty chyba sprostasz wyzwaniu co?

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Moze za rok was zaskocze musze tylko kupic tokarke i frezarke i nauczyc sie robic na nich no i szlifierke wrzecionowa i pare innych maszynek. Dlatego wynosze sie na wioche. Proby sa super, gra to cudownie.

No a co z cd? zagadujecie mnie w celu odwrocenia uwagi. Czy juz wam przeszlo? czyli poddanstwo calkowite. Moge was znaczyc jako poddanych?

senicz >>>> Ciebie powinno sie odizolowac a juz napewno zabronic dostepu do netu !

opteron >>> Widze ze juz zakumales ,,proze,, seniczowa na tyle zeby nia samemu odpisywac hahahah niezle respekt.

Teraz to tylko mozna wspolczuc tym 30 osobom ktore zasponsorowaly chorego czlowieka i musza sie za niego wstydzic bo to co wypisuje senicz z calym szacunkiem dla niego jest ........belkotem !!!!!

Szykuje tresci na wystawe. Zgrywam z plyt muze. Zeby sie dobrze sluchalo. Ale malo jest ladnej muzy i dobrze nagranej. Nie bedzie rocka gdyz nagrany jest raczej oszczednie.

Na wystawie bede przyjmowal wasze dyplomy. jesli nie potraficie zrobic nic dobrego to niestety musicie oddac swoje dyplomy jako niegodni ich posiadania. narazie pozostana pod kluczem i oddam je wtedy gdy bedziecie mogli udowodnic ze macie jaja i lby i potraficie cos splodzic.

senicz, moze troche bardziej lakonicznie na forum pisz o tym o czym wszyscy wiedzą, a bardziej wylewny badx na temat newsów itp.

... podczas zbiórki kasy miałeś wiecej wyczucia a teraz zaczynasz płynąć...nie wiem po co ?

a może jest seniczów dwóch?

Jeden to przeuroczy starszy Pan, genialny konstruktor, podejmujący intelektualną pogawędkę w 4 oczy na wystawie.

A drugi to młodszy kolega zajmujący się marketingiem forumowym :)

abudzik >>> Nie to ze jest ich dwoch .

Jest tylko schizofrenia paranoidalna bez przyjmowania lekow grozna i nieuleczalna.

Na innych forach nie chca juz z seniczem gadac to meczy kreta na tym tutaj (wolnych sluchaczy nie brakuje ).

Masz racje Marek ale nerwy mi juz nie wytrzymuja. Po co mnie ciagle atakuja? wlasciwie to wylaczam sie na ten czas az do wystwy. Musze przygotowac material muzyczny i musze poprawic Slawka aby mial lepszy dzwiek. Jesli kogos urazilem to przepraszam. Choc napewno tym wpisem przypomnailem kolegom ze uczyc i majstrowac trzeba caly czas.

abudzik>>> zrobimy to hehe juz kiedys razem zalamalismy paru wystawcow.

senicz >>> Juz lepiej i tak trzymaj nie piernicz kocopolow bierz sie za strategie prezentacji dopracuj szczegoly jakas skladna wypowiedz sklec sobie na karteczce i moze wstydu nie bedzie.

Tylko na litosc boska przestan ze sie juz wychwalac bo to niesmaczne juz jest to tyle i do zobaczenia.

Włodek, tak już lepiej. Dźwięk powie więcej niż 1000 wpisów ... koledzy myśle ze sie przekonają.

Myślę ze wszyscy zyczą Ci dobrze, tylko już nikogo nie wyzywaj...

"Nie dowalajcie a nie będziecie mieć dowalane" ;)

robix, senicz z głowy mówi do rzeczy....no ale na tak rozreklamowany show też bym pewnie miał tremę...powinnismy kolege z forum wesprzeć uważam, pomimo tego ze czasami zdenerwowany.

Pozdrawiam

Senicz jesteś wielkim wynalazcą, konstruktorem i wspaniale gotujesz. Na pewno znakomicie sobie ze wszystkim poradzisz i opuścisz AS w glorii chwały, mnóstwem kontraktów w garści, otoczony przez wianuszek ślicznych słowiańskich białogłów (może nawet będą bliźniaczki). Maranciunio i Naleśnik odniosą spektakularny sukces otwierając tym samym nowy rozdział w historii rozwoju światowego audio. Z pewnością swoją prezentacją zdołasz zawstydzić wielu uznanych renomowanych producentów. Tak trzymać!!!

Życzę powodzenia i pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.