Skocz do zawartości
IGNORED

Do kogo chcielibyście się przytulić?

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

A zdjęcie w dowodzie widziałeś czy tylko optymistycznie zakładasz, że to kobieta ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

w tym forum z 1 kobieta to genialne pytanie...

Rolandos a co ze mna????

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No właśnie dlatego pytam, bo... a zresztą czasami pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ja chcialbym sie przytulic do radia Maryja w ktorym to Tusk zapewni, ze cena welnianych kamaszy przez nastepny rok bedzie stabiln a Cola czy Pepsi Durex podskoczy tylko o 2%. Potem zastanowie sie raz jeszcze gdzie lezy Polska zeby jak zbicza odpowieziec dlaczego zwolennicy Pis obrazaja innych. Jasne ze Golota powroci i pomoze mi w wielkim stylu odpowiedzic na draczace pytanie JAKI TO FILM....problem tylko co wyslac na lotnisko po Golote Saaba czy Vovo???? Na manipulacje spoleczne czyli...."Byc innym przez 1 dzien"...wypowiem sie nastepnym razem.

@ camle

No widzisz, bo to jest tak uduchowieone forum, że najważniejsze są ceny żarcia.

Ale ja mam koncepcję na przebicie hitu lancia:

ceny piwa...

Za to ja mam wrażenie, że niektórym kolegom już zaćma na mózg i oczy padła, bo dla mnie akurat to było jasne i oczywiste od samego początku (już w wątku z naszymi zdjęciami...) i dlatego pytałem o zdjęcie w dowodzie, bo jak ktoś tu słusznie zauważył, kobiety to ja wyczuwam nawet przez internet ;)

przykro ze doszlismy do takiego odlotu ze panow nie odroznia sie od pan to wrozy 3 wojne swiatowa

gratuluje

dobrze ze kobiety nie dostaja w Polsce karabinu do reki...

kalimorfa = Vlad ???

Nieeee....

No, ale jeśli to prawda, to jeśli ktoś z nią (nim) na privie amory wywijał, a teraz okaże się, że to Vlad, no to nie chciałbym być na miejscu Vlada.

a dzis przytulę się:

a. do ducha łążącego po polu kapusty

b. do misia panda

d.do biurka w pracy

kto zgadnie do kogo? do czego?

w obecnych warunkach polecam szerokie ramiona absurdu

wszyscy się w nich zmieścimy....

.

Rolandsinger, 9 Paź 2007, 01:31

>kalimorfa = Vlad ???

>

>Nieeee....

Nie? Proponuję użyć wyszukiwarki i odrobiny logiki w kojarzeniu faktów ;)

ja tam wiem, kogo mocno, oj mocno chcialby przyp... tj. przytulic McGyver ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.