Skocz do zawartości
IGNORED

czy forum to szpital psychiatryczny?

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

raczej zlot ekscentryków ja jestem ekscentryczna i mam charyzmę

nie interesują mnie sprawy techniczne kondensatory itp ale kocham muzykę i kino tyż>>>>!!!! i wpadałam w nałóg pisania dziwnych rzeczy na bocznicy

Rolansinger odczep się od człowieka! To ja Wam powinnam nie darować za to że chcecie mnie utożsamić z kimś innym niż jestem!!!

A właśnie czytałeś moje pytanie do Ciebie panie psycholog?

ps. :Mam wrażenie że jesteś najbardziej męskim szowinistą na tym forum

Nie będę z Tobą pił na AS kawy, jak to ustaalałem z Kalimorfą, chyba że przeistoczysz się w jakąś miłą niunię do 25 lat, a libido pozostanie jak u Vlada. Wtedy pomyślimy.

Jeśli natomiast pozostaniesz Vladem, możemy napić się co najwyżej piwa bez kontynuacji w pokoju hotelowym.

kochani szokujące jest jak łatwo Was sprowokować. Założyłam kilka dni temu dwa wątki ten i degeneracja i upadek facetów. Ostatni z nich jest prowokacją z grubej rury i faktycznie obraża facetów.

Ten kto ma poczucie własnej wartości i godności nie powinien zniżać się do poziomu osoby tak prymitywnie prowokującej. Celowo wycofałam się z dyskusji by obserwować , co się stanie- prowadzić swego rodzaju eksperyment psychologiczny .... no i proszę

1. ten watek ma już ok 300 postów

2.wątek Kolekcjonera równie oraźliwy i absurdalny pt kobiety to suki zanika bo nikt nie traktuje go serio

3.nagle w wątku o męskiej degeneracji objawia się Karen która rozpaczliwie dyskutuje z panami i na siłe chce ich do czegoś przekonać.

Wnioski są takie

Panowie macie potworne kompleksy, brak poszanowania własnej wartości jako ludzi i mężczyzn

bardzo łatwo Was wkręćić w coś z gruntu idiotycznego. Gdybyście Wy nie postrzegali siebie jako tych gorszych nikt by o Was tak nie pomyślał. Bo w istocie mężczyźni jak wszyscy ludzie są po prostu i trywialnie różni i nie ma reguł. O facetach mogę się wypowiadać na podstawie mojego lubego, który może do końca normalny nie jest ale go bardzo kocham i on kocha mnie i skoro ma w sobie tak duzo milości to na pewno daleko mu do wysuszenia ducha i mózgu( jest niezwykle czuły i wrażliwy). Panowie nie dawajcie się Kalimorfie czy innej babie. Patrzcie na siebie własnymi oczami a nie mitem feministek!

A właśnie !!! ktoś posądzał mnie o feminizm -daleko mi do niego. Ciekawi mnie natomiast jako tania, łatwa a jednoczesnie zaskakująco skuteczna prowokacja.

Prowokować lubię wyłącznie dla draki, żartu i eksperymentu

A jeszcze przeraża mnie ten męski szowinizm - forum nie jest tylko dla panów-ok zakładka stereo,( mnie kabelki, kondensatory nie obchodzą) muzyka, film- znam wiele kobiet zaciekawionych tymi tematami.

>>kalimorfa, 15 Paź 2007, 23:09

>Ten kto ma poczucie własnej wartości i godności nie powinien zniżać się do poziomu osoby tak

>prymitywnie prowokującej. Celowo wycofałam się z dyskusji by obserwować , co się stanie- prowadzić

>swego rodzaju eksperyment psychologiczny .... no i proszę

>1. ten watek ma już ok 300 postów

>2.wątek Kolekcjonera równie oraźliwy i absurdalny pt kobiety to suki zanika bo nikt nie traktuje go

>serio

>3.nagle w wątku o męskiej degeneracji objawia się Karen która rozpaczliwie dyskutuje z panami i na

>siłe chce ich do czegoś przekonać.

A może raczej:

1) bo brakuje kobiet na forum (w por do facetów)

2) bo brakuje JAJ kobietom, żeby z grubej rury powiedzieć co i gdzie Was boli/swędzi (jedynie Karen ma jako-taką odwagę)

3) bo Kalimorfa jak już ktoś wcześniej zauważył wcześniej pokazała swoimi wątkami, że jak na kobietę przystało zachowuje się conajmniej DZIWNIE

Nudzi Ci się?

>3.nagle w wątku o męskiej degeneracji objawia się Karen która rozpaczliwie dyskutuje z panami i na

>siłe chce ich do czegoś przekonać.

wszystko naciągasz pod swoje zdanie? Tak jak Ci pasuje, tak jest łatwiej, prawda?

>Panowie macie potworne kompleksy, brak poszanowania własnej wartości jako ludzi i mężczyzn

> bardzo łatwo Was wkręćić w coś z gruntu idiotycznego. Gdybyście Wy nie postrzegali siebie jako tych

>gorszych nikt by o Was tak nie pomyślał. Bo w istocie mężczyźni jak wszyscy ludzie są po prostu i

>trywialnie różni i nie ma reguł. O facetach mogę się wypowiadać na podstawie mojego lubego, który

>może do końca normalny nie jest ale go bardzo kocham i on kocha mnie i skoro ma w sobie tak duzo

>milości to na pewno daleko mu do wysuszenia ducha i mózgu( jest niezwykle czuły i wrażliwy).

Niech teraz ktoś napisze że Parantulla nie miał racji ;-))))))))

"czy forum to szpital psychiatryczny? O tak!!! Tylu kretynow zgromadzić w jednym miejscu to WIELKA sztuka :)"

O! Zydelek to Ciebie tez przywieźli tu na sygnale?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kalimorfo, czytając chronologicznie Twoje wpisy odnosze niejasne wrażenie, jakby pisały je dwie Kalimorfy -

- do pewnego etapu kobieta lekko osamotniona, pełna jakiejś tęsknoty i doszukująca się erotyzmu we wszystkim...

- od pewnego momentu nagłe "przepoczwarzenie" - pewna siebie, prowokująca, nawet lekko wulgarna, gdzieś zanikł ten pełen czaru uwodzicielski wdzięk... Wręcz afiszujaca sie co drugim postem: jestem SPEŁNIONA, czytajcie wszyscy - MAM FACETA, nie jestem Samotna!!!

Trochę to wygląda tak, jakby ten facet był zasłoną dymną, jakbyś przestraszyła się, ze możesz być postrzegana jako mało atrakcyjna, bo samotna (chociaż reakcje na zdjecie były raczej entuzjastyczne -zwłaszcza Rolanda :)).

Ale na szczęście nie musisz sie przejmować moim zdaniem, przecież jestem tylko jednym z wielu tu - Pacjentów szpitala Psychiatrycznego...

Saczek! po co dalej dyskutujesz? Znów się wkręcasz!

jak na kobietę zachowuję się dziwnie- tak nie wpisuję się w pewną konwencję bycia kobietą,

wygodniej i bezpieczniej panom gdy niewiasty maja wytyczony obszar i dobrze zbudowaną klatkę? Co?...

Jak powiedział kiedyś Vlad wszyscy jesteśmy uzależnieni od mitów a w tym wypadku mitu kobiety i mitu faceta w naszej kulturze,

a poza mitem wszyscy szukamy dialogu z drugim czlowiekiem , ze swiatem....

prowokacja jest swego rodzaju dialogiem odsłaniajacym to co prowokowana strona bardzo chce zasłonić...

kochani kolejny dowod na to jak dajecie się wkręcać kalimorfie!!!

Analizujecie drobiazgowo moje wpisy, fotki tak bardzo przejmujecie się wątkiem o męskiej degeneracji (już 307 postów) a fakt jest taki ze jestem jakimś wirtualnym tworem, który zamieszca swoje teksty, właściwie to skąd wiecie czy nie jestem np. gejem??? 99% z Was mnie nie zna, teoretycznie mogę być też Vladem,

albo jakimś tajnym agentem który ma tu coś wykryć, spełnić misję

znalazła się prowokatorka na forum o audio!! ludzie trzymajcie ;))

Oprócz mnie, Parantulli, Rolanda (których pewnie uważasz za cholera wie kogo) są inne osoby, które postrzegają Ciebie w podobny sposób - dowód masz wyżej - wypowiedź Staszek_s (podpisuję się pod nią obiema rękoma, dla Ciebie nawet ręcyma). Jak dobrze prześledzisz swoje wątki od A do Z to znajdzie się jeszcze kilku, których umknęło Ci uwadze.

Ciao donna, więcej szacunku dla facetów (oprócz swojego Kazia) i przede wszystkim powodzenia w metamorfozie, bo będą Cię z czasem omijać.

@ Vladziu

>>forum nie jest tylko dla panów-ok zakładka stereo,( mnie kabelki, kondensatory nie obchodzą) muzyka, film- znam wiele kobiet zaciekawionych tymi tematami

ja to imbecyl jednak jestem, lapie sie po 30 minutach ze to czytam, jednak audiofilia oglupia, czlowiek lezy jak kloc przed kolumnami slucha i mu sie nudzi to wlacza to pudlo i nadaje pierdoly ech totalna biernosc, kalimorfa jaka masz kanape i czego teraz sluchasz?? :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.