Skocz do zawartości
IGNORED

Kwaśniewski znowu pijany.

freak

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chyba sztabowcy LiDu też z rozpaczy się nawalą. Kwach z motorniczego, stał się balastem, który sprowadzi komuszków tam gdzie ich miejsce. Na dno.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/36753-kwa%C5%9Bniewski-znowu-pijany/

Nie przepadam za typem, ale na nawalonego to on mi nie wygląda.

Widać ,że wybory się zbliżają .

Może kilka osób przestanie lubić pana K. bo to pijak i

złodziej, bo każdy pijak... :)

Pijany kwasniewski to nowa strategia wyborcza LID. Siegaja po tajna bron wyborcza. Niestety zapomnieli ze piajy wyborca idzie na meline a nie do urny. No moze z uryna.

PO zaraz siegnie do tych wzorcow bo widac ze Tusk zasdrosnie patrzy na poczynania kamrata. Ciekawe czy zapyta sie Kwacha ile moze? kaczynskiego sie czepia o koty i prawo jazdy a kwacha wypada zapytac o najwazniejsza dla niego rzecz - wodke? no nie? jesli tego nie zrobi to znaczy ze jest z nim w zmowie, pijackiej zreszta.

Moze wielbicielki Kwacha sie zastanowia co to jest za morda? a to jest morda ty moja!!! teraz rozumiem!!

a wielbicielki troche mniej. Ale glosujacy na Kwacha to ludzie prymitywni sklonni do delirki na tle alkoholowym i .... ech. I pomyslec ze takie cos - zbiornik na alkohol - rzadzil panstwem. I nadal chce darmowej bo publicznej wodki co to mu przyslugiwala jako preziowi a teraz chce miec premierowke pod reka. I zamiast z nim rozmawiac to kopa w d. i do rowu tam gdzie miejsce dla pijaka.

"Zażywaniem leków, których nie wolno łączyć z alkoholem tłumaczył swoje samopoczucie podczas spotkania wyborczego w Szczecinie Aleksander Kwaśniewski- sam się wkopał

Wydaje mi się, że LiD w ostatnim momencie wystawi żonę Kwaśniewskiego jako kandydatkę na premiera (premierkę ?)

W ten sposób poprzez litość dla Aleksandra kobieta otoczy go szczególną opieką i zyska poparcie wielu kobiet, które mają mężów pijących za dużo. Będzie to lepszy ruch strategiczny niż Nelly Rokita i ich zagrywka polityczna.

Jolka premierem z beza w reku? choc rzeczywiscie jak Kwach ma taki ciag do darmowej wody to moze jest to jakies rozwiazanie. A tusk tez bedzie wpadal na lufencje. No i ukryta kamera i transm. z tego jak sie racza. Oczywiscie bez sledzika. Bo te zaawansowani w rozwoju mordy ci moje to juz nie musza zakasac. Morda sie im cieszy na sam widok lufencji. A swoja droga idealnie dobrane szefostwo sztabu kryzysowego "morda ci moja" Kwasniewski i podwladny Tusk. Pelna zgodnosc i jakie wspolne wielkie zainteresowanie!!!

Kiedys niedaleko domu w ktorym mieszkalem byla budka z piwem. Obserwowalem czasami jak podobni do Kwacha i Tuskacza raczyli sie piwskiem - rzygali i debatowali i znowu rzygali, pili, debatowali, rzygali ............... tamci byli bardzo podobni do naszych mordo ty moja, bardzo. Co ciekawe nie pili z nimi starozakonni?

jest to dla mnie duuża zagadka, że frakcja Kwasa potrafiła u komuszków wygryźć ludzi Millera czy Oleksego

Rolicki- przyjaciel lewusów- zauważał, że Kwaskowe nie mają jaj i idei

niesamowite że przystawki protegowane Ola Olejniczak i Napieralski są jeszcze bardziej mdłe i nijakie a jednak rządzą na lewusach, i koło 10% wyborców chce na nich głosować

jest to poważna zagwozdka zagadka i dość podejrzana sprawa

W PRLu to wódka była droga i czasem na kartki i tylko po 13.00.

Nie bacząc na te przeciwieństwa naród dzielnie rozpijał się sam.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ukryta Zawartość

Znów skrajna nieuczciwość i oczywista oczywistość... ubogim słownictwem posługuje się nasz premier ;-/

Ukryta Zawartość

A tymczasem Kwaśniewski posługuje się lepszym - "WIRUSOWA CHOROBA TROPIKALNA" - taką przyczynę swojego dziwnego zachowania podał na konferencji prasowej A, Kwaśniewski. To nawet lepsze niż "zespół pourazowy goleni prawej"!

Tymczasem obstawiamy - co zaatakowało Kwasa? Malaria? Żółta febra? Ameba?

I GDZIE?

Na wyspach Bergamutach?

dudivan

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1126 / 4927 / 0 10 Paź 2007, 17:38

A tymczasem Kwaśniewski posługuje się lepszym - "WIRUSOWA CHOROBA TROPIKALNA" - taką przyczynę swojego dziwnego zachowania podał na konferencji prasowej A, Kwaśniewski. To nawet lepsze niż "zespół pourazowy goleni prawej"!

Tymczasem obstawiamy - co zaatakowało Kwasa? Malaria? Żółta febra? Ameba?

I GDZIE?

Na wyspach Bergamutach

turystyka erotyczna???????cos egzotycznego??????

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.