Skocz do zawartości
IGNORED

nagrania, które nigdy się nie ukazały, a

pavbaranov

Rekomendowane odpowiedzi

powinny :)

Słucham właśnie koncertu Eddie Veddera z the Walmer High School Choir i przyszło mi na myśl, że mnóstwo jest nagrań, które winny się ukazać, a nigdy nie było im dane. Macie jakieś propozycje? Jak dla mnie, to absolutny prym wiodą niektóre koncerty Pearl Jam, ale także kwartet Tomasza Stańki z London Jazz Festival 2002 (bodaj, głowy, za rok nie daję), ów EV, mnóstwo nagrań z Alchemii, w tym obłędne koncerty jego kwartetu z Btotzmannem, duet Giardullo/Trzaska z Świętej Krowy... wiele tego. Chodzi o zrealizowane nagrania, których nie ma. Przynajmniej nie ma w wersji, którą chcecie (np. jest DVD, ale nie ma CD - w tej kategorii, absolutny prym dla mnie wiedzie kubański koncert Audioslave).

Mam dwupłytowy koncert Pearl Jam pochodzący z trasy w Stanach z 1994r., czyli jeszcze taki w miarę wczesny Pearl Jam. Nie dosyć, że zagrany rewelacyjnie, to jeszcze jak na nagranie nie całkiem legalne, całkiem niezła realizacja. Czemu, takie nagrania nie oglądają oficjalnych witryn? Trudno powiedzieć.

Też żałuję. Ta płyta wpadła w moje ręce zupełnie przypadkowo.

Ł.A. Woman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.