Skocz do zawartości
IGNORED

Na kogo głosować - zabawa

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

ja uże tiebie pisał, no napiszu jeszczo raz.twoi prowokacii izuczeny na wieczernich bolszewickich zanjatijach absoljutno mienia nie intieriesujut

u mienia niet bukw, ty nawierna poniał transljaciju?

Wygląda na tym zdjęciu jak rolnik siłą odciągnięty od pługa..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

qb_1, 17 Paź 2007, 19:33

>-> Mieczyslaw

>

>Zdajesz sobie mam nadzieje sprawe, ze argument "qb_1 tez jest w ukladzie" zamiast dowodu, o ktory

>prosilem bedzie w stylu swietej inkwizycji? ;-)

qb_1, nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Czy ja w ktoryms momencie opowiedzialem sie za ktoras z opcji politycznych? NIE

Skad ironia o ukladzie? Tego juz zupelnie nie kumam, czyzbys wziol mnie za symaptyka PiSu?

Chodzilo mi o to ze te pytanie sa zadane w taki sposob ze wiekosc ludzi ktorzy sie choc chwile zastanowia nad opowiedzia i beda odpowiadac w sposob sumienny, zgodny z wlasnym sumieniem i przykonaniami, a nie na zasadzie "bo tamci maja to w swoim programie to czy sie z tym zgadzam czy nie musza wziac NIE" to jednak powinno im wyjsc ze sa za platforma. Chociaz to tylko moje przypuszczenia, takie mialem wrazenie po rozwazaniu tego testu.

Dla przykladu pytanie "Czy lustracja powinna byc priorytetem polskich wladz" [przypominam odpowiedzi tylko tak/nie/nie mam zdania] zadac w inny sposob, np. "Co powinno byc priorytetem polskich wladz? a: lustracja b: walka z korupcja c: poprawa stosunkow z rosja to byc moze osoba ktora wczesniej odpowiedziala "tak" lub "nie" teraz moglaby wskazac cos innego.

Chociaz to akurat zly przyklad, bo jesli ktos wskazal w tym pytaniu "TAK" to dodalo mu punk dla PiSu :)

W kazdym razie sposob zadawania pytan w tym tescie uwazam za nieodpowiedni... imo jest to wlasnie jedna z metod manipulacji.

Z trzech najwiekszych dzis sil politycznych z PiSem sympatyzuje najmniej... tak dla twojej wiadomosci.

ale tamten wątek to zupełnie fajna inicjatywa zebrania do kupy ludzi z tego forum... nie każdy ma czas i cierpliwość albo potrzebę szukać czyich zdjęć przez CBA...

qb_1, 17 Paź 2007, 19:28

>arbuzMC, 17 Paź 2007, 18:38

>

>>komu wyszło PO powinien sobie strzelić w głowę,

>>pistolecik u Jarosława K.

>

>

>Ciekaw tez jestem czy mialbys odwage to co tu napisales powiedziec mi prosto w twarz :-)

To żart, mógłbym ci to powiedzieć prosto w twarz w żartach.

Nie uważam, że ktos powinien sobie strzelic w glowę.

Większość moich wpisów jest tego typu. Po prostu niektórzy dolewają paliwa do ognia, i biora to wszystko śmiertelnie poważnie.

A mi wyszło tak:

Prawo i Sprawiedliwość - 65% zbieżnych odpowiedzi

Pozostałe partie:

Platforma Obywatelska - 55%

Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 55%

Polskie Stronnictwo Ludowe - 40%

Polska Partia Pracy - 35%

Lewica i Demokraci - 35%

Samoobrona RP - 35%

tu tez sie mozna sprawdzic;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mi na przyklad wyszlo cos takiego:

Platforma Obywatelska - 73% zbieżnych odpowiedzi

Lewica i Demokraci - 57%

Prawo i Sprawiedliwość - 48%

Polska Partia Pracy - 38%

Samoobrona RP - 38%

Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 33%

Polskie Stronnictwo Ludowe - 33%

A zaglosuje na lid :)

• Redaktorzy

"PiS posiada program wyborczy cały czas ten sam,

program wyborczy to nie chorogiewka, ktorą się macha przed oczami

w celu mamienia wyborców jak to robi PO,

PiS ma program, on bije w naszych sercach, ten program,

w polskich sercach ludzi uczciwych."

Drogi Arbuzie, z tego co piszesz wynika tylko, że nie wiesz co to jest program wyborczy. Program wyborczy to takie coś, gdzie jest napisane, co partia chce robić po wygranych wyborach, a nie hasło wyborcze. A że hasła wyborcze PiS szczególnie się nie zmieniły, to nikogo nie dziwi. Proponuję nowe: Kaczyński na papieża. Jarosław się nadaje, żyje w cnocie i jest podobno samym dobrem. Uważam, że w tej sytuacji typowanie jakiegokolwiek innego kandydata jest nielojalnością i nienawistnym brakiem patriotyzmu. Chcemy papieża Polaka!

@józwa 18 Paź 2007, 13:34

józwa bez przesady z tym papieżem.

wiem co to jest program wyborczy, PiS ma taki program jak każda inna partia w Polsce, dorwać się do władzy a potem się zobaczy.

PiS to najmniejsze zło dla Polski, po prostu.

Dobrze o tym wiesz, Józwa.

Apeluje idzcie na wybory, to są ważne wybory dla naszego kraju które wyznaczą kierunek w którym pójdziemy na dobrych kilka lat, także proszę głosujcie idzcie za głosem serca pozdrawiam!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.