Skocz do zawartości
IGNORED

creek evo czy CAMBRIDGE AUDIO AZUR 540

rafa�78

Rekomendowane odpowiedzi

witam powiecie mi co mam kupic w poniedziałem jade po creek evo cd,wzmacniacz ale cambridge audio azur 540 jest z tej samej kategori c creek evo jest dwa razy drosze ale czy lepsze musze byc pewny piszcie prosze

https://www.audiostereo.pl/topic/36947-creek-evo-czy-cambridge-audio-azur-540/

w kategoriach absolutnych CREEK EVO może być bardziej atrakcyjny od wspomnianego CAMBRIDGE, ale w zestawieniu z twoimi głośnikami, może sie sprawdzić CAMBRIDGE .myslę, że jesli już to 640 v2 CAMBRIDGE.

?

• 1 miesiąc później...

to najlepsze hi-endowe klocki jakie kiedykolwiek stworzył człowiek. chodzą ploty, że koniec świata będzie konfliktem pomiędzy Bogiem a seniczem, o to kto ma lepszy zestaw.

Przy zakupie wzmaka do moich eposow porownywalem CA z Creekiem. Wybralem creeka, bo oferowal duzo bardziej miesisty dzwiek (srednica i bas). W CA rzucala sie w uszy przede wszystkim gora, a bas byl duzo gorszy niz w creeku (slychac bylo ze nie schodzi tak nisko a w momentach gdzie powinien brzmial bardzo sucho, jak nozem ciety...)

Do eposow mozna podlaczyc tak czy inaczej lepszy wzmak i bedzie slychac roznice, ale po zakupie creeka nie rozpaczam i nie pluje sobie w brode.

Creek chyba jednak muzykalniejszy a Paradigmom dobrze by to zrobilo.

Kiedys mialem Monitor 3 (cyk bum to gralo srednica wycofana) do rozrywki genialne a pamietam ze koles gral na nich wlasnie z Creekiem 4230 i bylo git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.