Skocz do zawartości
IGNORED

czy za 3,500 zl da sie posłychac muzy?:D

himera

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!Zamierzam kupic jakis sprzet grajacy,na RATY niestety.Tak do w/w ceny:/ A,ze zabardzo sie nieznam na sprzecie,bo zacząłem sie tym interesowac od niedawna postanowilem zwrócić sie do fachowców:).Z tego co widzialem w necie uskładałem sobie taki zestawik nie wykraczający za 3,500 zł:

Wzmacniacz DENON - PMA-495,Kolumny DALI BLUE 3003 i odt. PANASONIC - DVD-S 35,bo chcem sobie w przyszlosci dokupic amplituner i reszte kolumn do kina domowego.Czy dobrze wybrałem?Prosze was o dobrą rade i z góry dzieki:) oki to nie nudze dłużej nara :]

nienapisałeś jaką lubisz muzykę, jakie masz pomieszczenie, jakie dźwięk preferujesz -nic. no to chyba nie dostaniesz żadnej odpowiedzi. a poza tym były podobne wątki w podobnych sprawach w podobnej cenie - sprawdz ostatnie dwie strony forum a znajdziesz napewno.

no ok. Tylko niemam 1 ulubionego rodzaju muzy.Ale wiekszość to techno,czyli liczy sie dla mnie dobry bas,a nie jakier popierdywanie.To jakie byście mi radzili kupić kolumny tak do 1500 zł?I czy to co wymieniłem na początku grało by jakoś?Czy to raczej kompletna pomyłka?Musicie zrozumiec,ze nieznam sie na tym:(

UFFFF.Tak,tak właśnie pomyślałem, bo Denon to całkiem fajny budżetowy wzmacniacz, więc po co ten Panasonic? do stereo? Lepiej chyba zagra discman. Zanim uzbierasz na kino ,nie będziesz mógł spasować reszty, bo twoje modele nie będą już produkowane. Nie ma alternatywy- albo stereo albo kino, choćby tanie. Przestrzegam jednak, a mam kino 6 lat, że film ogląda się raz w tygodniu, a muzyki słucha cały czas. Tani cd Harman tak zagra,że zrozumiesz ,że stereo to fajna rzecz. Filmy naprawdę można ogladać w wersji stereo, jak komuś mało efektów, to subwoofer sobie dokupi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.