Skocz do zawartości
IGNORED

Czyż Nelly nie jest cudowna?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa maryn, 19 Paź 2007, 13:08

>Nie ma co narzekać, trzeba tylko zagłosować na PO, a potem sprawdzać. No bo jak później dowieść, że

>łobuzy nałgali?

maryniu, jaka z Ciebie głupiutka i naiwna panienka.Ci, w których tak ślepo wierzysz, byli już we wszystkich możliwych rządach i politycznych koteriach i upajali się władzą do rozpuku. Łobuzy ruchali takie panienki jak ty bez zabezbieczenia 18 lat, A TY DALEJ TAKA NAIWNA

Za to Lechu, Jarek i ich przydupasy to polityczne dziewice. Przed 2005 nie mieli zadnego wplywu na wladze, zadnych stanowisk, zadnych koalicji, zadnych spolek.. itp. Zawsze biedne sierotki gdzies w kaciku, z boku. Nikt ich do niczego nie dopuszczal.. No nie mieli kiedy pokazac na co ich stac;)

broy, 19 Paź 2007, 14:52

>steq

>

>ruchać józwę?

>a fee.......

broy, jesteś zbyt mało inteligentny, tu chodziło o ruchanie Maryni, ale widocznie głodnemu chleb na myśli

Ha,ha. Zaczynam lubieć Giertycha :-)

"To jest także zdrada - w ocenie Giertycha - "co do polskiej konstytucji, która zakłada złotówkę jako monetę w Polsce".

- Panie prezydencie, gdzie jest preambuła do konstytucji, odnosząca się do Boga, do wartości chrześcijańskich? O tę preambułę upominał się nawet Marek Belka, a niby chrześcijański prezydent słowa nie powiedział w obronie Boga w konstytucji europejskiej - zauważył szef LPR.

- Zdrada, zdrada, po trzykroć zdrada... Zdrada wyborców z wyborów prezydenckich, zdrada wyborców z wyborów parlamentarnych, zdrada koalicjanta - mówił Giertych."

>jar1, 19 Paź 2007, 15:11

>Żeby tak jeden wibrator tyle arbuzom narobił radości?

Arbuz ze swej natury miętkim jest i porządny wibrator robi w nim

straszną rozpierduchę! Na zewnątrz niby dziurka mała, ale w środku

nie ma co zbierać!

Jestem Europejczykiem.

ssssteg...a kazdy to kto????Zapomniałem faktycznie jeszcze że jestem czerwonaszmata ,czarna szmata,robionym mietkim,skonczonym idiotom,idiotom nieskonczonym, farbowanyml lisem.Pisze to bo chcemy przskoczyć ten etap bełkotu a przejsc do własciwej rozmowy.tak więc jesli czegos zapomniałem to dodaj -to troche pchniemy czas do przodu ty moja malinko.

Czy to też Nelly? :-)

"Kancelaria Prezydenta RP ogłosiła zamówienie publiczne, w którym wśród leków, materiałów medycznych i kosmetyków aptecznych figuruje także zapotrzebowanie na viagrę - poinformował portal gazeta.pl."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.