Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzicie o nocnej zmianie?

aruus

Rekomendowane odpowiedzi

aruus

Najlepiej by było gdybyś sobie tym wszechpolskim glanem w łeb walnął. Może by to co pomogło zlikwidować Twoje problemy emecjonalne.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

problemy emocjonalne wy macie, ja rozumiem że są wybory, ale to co wy tu wyprawiacie i jak się odzywacie do ludzi to jest poniżej krytyki i te pytania oraz wskazówki by się kopnąć w łeb powinniście sobie zadać, a nie mi.

W pełni się zgadzam z przedmówcą!!!

Ale sam zacząłeś tę jazdę, a jak dostałeś po dupie, to płaczesz.

Było bardziej merytorycznie, a nie od czerwonych wyzywać gości których nie znasz.

Skąd wiesz, może to zasłużeni agenci CIA? Mieli prawo się wkurzyć!

Jestem Europejczykiem.

nikt mi merytorycznie nie odpowiadał tylko się wszyscy na mnie rzucili i sam dobrze o tym wiesz bo i też nie byłeś bierny, może faktycznie mogłem rozwinąć temat, ale to nie ma nic wspólnego z nagonką na mnie, ja rozumiem że niektórzy chcą sobie dodać animuszy obrażając innych, ale ja nie jestem jakimś baranem do walenia i nie pozostałęm dłużny, chcę dodać że te osoby które mnie zaatakowały, robiły to uprzednio w innych tematach nie założonych przeze mnie

arus ,,,znasz powiedzenie??a ciemny naród to kupi -pewnego pana.To było do ciebie skierowane przez tego pana. Chociaż to sie w tej pale nie miesci-nie.ON CIEBIE miał na mysli.Aruś.

to taki dość amatorsko nakręcony film, nie ma tam prawie żadnych komentarzy, znikomy montaż

nie ma też spotykanych u przeciwników tego filmu metod typu fotomontaże przyrównujące do stalina bądź hitlera (kapelli np ostatnio wkleił taki subtelny fotomontażyk, domontowując polskie głowy do hitlerowskiego obrazka)

jest to po prostu czysty dokument pewnych faktów, dosłowna fotografia sekwencji zdarzeń

dlatego też będzie to TABU, także po 21. bo prawda w oczy kole

ciemny lud to kupi, może i kupi, kto chce niech kupuje rzeczywistość

a kto nie chce- niech kupuje fotomontaże, wirtual i mity

horscik...a wiesz co zostanie z ciebie, jak sie po tobie przejadę.Dokument płaski, ale bezwartosciowy.Ty ciemny narodzie .....tfu motłochu ciemny.To jest tak prosty jak ty dokument, żeby taka ofiara jak ty i arus nie mieli problemu ze zrozumieniem.Taki poziom horscik.Płaski dla mas.Inaczej dupa.Nic by do was nie dotarło.A to jest dla WAS.

a raczej DO WAS>Rezyser to wam powiedział.CIemny lud to kupi.Myslisz że chce mu sie dla was robic selekcje.Ma was i słusznie za idiotów.To i filmy dla idiotów robi.Horscik zrozumiałeś? czy jeszcze prosciej?

horscik.....a gdzie jest ta słynna lista, słynnego psychola od której sie zaczęło.Nie starczyło nawet na druga częśc, mimo taaaaakiego zaangazowania.I takiej wielkiej potrzeby w sytuacji,,,,,, na bezrybiu i rak ryba.Przydałaby sie jakas przecież wielka armata wyborcza.I co? ....plum.Niestety listy niet, a poprzednia raczej smieszna była niz porażająca.Ciemny lud wszystko kupi.

TomekL3, 21 Paź 2007, 13:23

>i co ,myślicie że Olszewski był dobrym premierem?:)

nie był olszewikiem oszołomem

a zatem obalenie go było konieczne

bo jak po 2005 wszystkie wskaźniki by padły na twarz

dlatego na szczęście dziś nawiązujemy do słowiańskiej braci zza wschodu gdzie lustracji niet

a nie tak jak te prymitywy postDDR, czesi, znani z głupoty węgrzy i zakapiorni bułgarzy

którzy zrobili te obrzydliwe polowania na czarownice

u nas stosów nigdy nie było i nie będzie!

TomekL3, 21 Paź 2007, 13:37

>Hoorst-jaki masz cel?

ciebie chodzi o tardżeta? wot łon:

ocalenie demokracji tak ostatnio zagrożonej, no i realizację cudu mniemanego z agitki bardzo inteligentnej

i takiej cool, żeby nie było takich ekscesów jak w tych prymitywnych niemczech (germany z lasów), czechach, węgrach, bułgarach- lustracja nie przejdzie w światłej polszcze..

będzie jak u naszych, chlip chlip, słowiańskich braciszków na białorusi czy na ukrainie

tam takie dla nas gościnne.. że aż golenie omdlewajom

Co poniektórzy koledzy piszą obalenie. A co to było za obalenie?

Czyżbyśmy mieli do czynienia z jakimiś niedemokratycznymi procedurami?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.