Skocz do zawartości
IGNORED

ALVEO zioła - ktoś próbował ?

americano

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś pił te słynne zioła? Czy można odczuć jakiś rzeczywisty pozytywny wpływ na zdrowie?

Idzie zima, pomyślałem, że można by kupić butelczynę na wypróbowanie, ale czy to oby nie ściema za grubą kasę? ;)

Marketing i to wsio.

Słynne zioła i apteka jest tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pracowali na swą markę wiele lat i nigdy nie potrzebowali stosować kretyńskich reklam "nasze zioła leczą wszystko"(czyli nic).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dystrybucja w oparciu o piramidowy system.

Skutecznosć indywidualna ,zależna od organizmu. Równie skutecznie można się odtruć własciwą dietą i ruchem dopalajcym toksyny,a zdecydowanie taniej .170 Za flaszke 0,7l to droga kuracja.

Tym bardzie jze trzeba miec pewnoscpochodzenia środka. Na śląsku były przypadki skupu pustych bytelek i rozlewania ersatzu

Równie skuteczna może byc wieczorna dawka np.śliwowicy łąckiej.Walory dezynfekcyjno-dopalające dla organizmu gwarantowane.

wiem jaka to dystrybucja, na allegro 115 zł za butelkę

jest to mieszanka 26 ziół naturalnych i ponoć działa rewelacyjnie - wg oczywiście osób wciągniętych w system ;)

Pytam czy ktoś to pił, a nie co mu się wydaje lub podejrzewa.

W Stanach w marketach jest mnóstwo różnych mieszanek ziołowych oczyszczających, ale nie w tak wysokich cenach jak tu chcą za to Alveo. Zresztą nawet aspiryna w Polsce jest bardzo droga, w Walmarcie kupowałem 100 tabletek 325 mg aspiryny (i to powlekanej- micro coated) za niecałe $3.50. W Polsce w aptece jak powiedziałem, że chcę powlekaną to magister nie wiedziała o co mi chodzi.

Gradację cen w zalezności od stopnia sprzedawcy ustala "regulamin" AKKUNA'y jak dystrybutora głównego.

Jeśli coś jest ponizej ustalonych cen musi się coś za tym kryć .

Decyzja nalezy do kupującego.

Jak piszą powyżej - równie dobrze można pić ziólka OOBonifratrów , lub inne "cudowne " specyfiki..O ile mikstury zakoników nie zaszkodzą , to specjały z marketingową nadbudową zwykle drenują kieszenie, może stąd ich działanie na psyche: drogie - zaplacone -musi być skuteczne.

Podobnie z aspiryną o której piszesz. Polfa -potentat kwasu salicylowego, a reszta kupuje od nich , oczyszcza(Bay..r) i pakuje we własne opakowana .

Mialem okazje sprobowac ALVEO.Kupilem mojej zonie na przemeczenie zimowe chyba.Polecil mi kolega ktory twierdzil , ze ma wiecej energi regularnie zazywajac ow specyfik.W mojej ocenie nie jest to zadna rewelacja ,lecz kazdy powinien sam sprobowac jak zareaguje jego wlasny organizm. Alveo ma fajny orzezwiajacy owocowo mietowy smak i zapach. W USA 55$.Przy tej cenie w polaczeniu z marketingiem to chyba bardziej dziala efekt "placebo".(Tak jak z kabelkami .hi.hi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.