Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"PIERWSZEGO DNIA PO WYBORACH,SIADAMY DO STOLU I PROBUJEMY TWORZYC SZEROKA KOALICJE

jest drugi dzien po wyborach i juz po wychujal LID,zabiera z niego ludzi z dawnej UW.swojakow.

na ministra finansow szykuje balcerowicza."

Drogi Tomku, jeśli to budzi takie twoje oburzenie, wolę nie myśleć co byś napisał, gdyby PO rzeczywiście, zgodnie z twoją sugestią natychmiast, usiadło gdzieś z LiD. To by dopiero było aj waj. Osobiście uważam, że koalicja z LiD nikomu do niczego nie jest potrzebna, natomiast poszanowanie form nakazuje zaczekać z deklaracjami i zwłaszcza rozmowami przynajmniej do ogłoszenia wyniku wyborów. Wtedy już można sobie siadać, nawet pierwszego dnia, i próbować tworzyć. A na razie wypada czekać na oficjalny werdykt Komisji.

A tak na razie, proszę państwa, temat wyborczy, rozpoczęty we wrześniu 2005, chyba trochę się wyczerpał. Chociaż skoro wielbiciele PiS nie pzrestali wtedy, pomimo zwycięstwa, to pewnie nie przestaną i teraz, po klęsce. Taki temperament. Natomiast ja osobiście udaję się na wyborczą wewnętrzną emigrację i proszę uprzejmie zgłosić się do mnie za cztery latka. Adieu.

ja w przeciwienstwie do innych nie jestem zaskoczony takim postepowaniem po.

oburzony?nie glosowalem na nich,przestrzegalem kogo moglem przed po.

spelnilem swoj obowiazek,i czuje sie dobrze.

bacznie bede obserwolal odczynianie cudow.moze beatyfikuja donka?

tomek7776, 23 Paź 2007, 10:47

>wiesz jak corka mojego znajomego z usa skwitowala polske ?nigdy jej wczesniej nie widzala ,a ma

>16lat urodzila sie w stanach.

>

>MEKSYK!!!

>

>tak powiedziala o tym naszym kraju

>

>KRAJ 3 SWIATA,SKOJARZYL JEJ SIE Z MEKSYKIEM!!!

to dobrze czy źle?

:-)

Spokojnie. Czekamy na rząd. Mnie interesuje zwłaszcza minister finansów. PO tak bogate w fachowców a sięgają po sprawdzonych towarzyszy z zewnątrz. Czy jest aż tak żle ,że sięgają po Balcerka ? Już trzeba śledzić prognozy wzrostu w UK i Irlandii - ilu naszych jeszcze będą w stanie przyjąć na zmywaki.

arbuzMC

o mnie | ignoruj | PW

stat: 61 / 33 / 0 23 Paź 2007, 11:57

tomek7776, 23 Paź 2007, 10:47

>wiesz jak corka mojego znajomego z usa skwitowala polske ?nigdy jej wczesniej nie widzala ,a ma

>16lat urodzila sie w stanach.

>

>MEKSYK!!!

>

>tak powiedziala o tym naszym kraju

>

>KRAJ 3 SWIATA,SKOJARZYL JEJ SIE Z MEKSYKIEM!!!

to dobrze czy źle?

:-)

czy to wymaga komentarza?

Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka

czarną sukienkę ma ten koleżka.

Uczy prostaczków noce i ranki

ze swej maryjnej radioczytanki.

Leje na serce miód swoim gościom

beret z antenką czesząc z lubością.

Geja i Żyda czuje z daleka

niewiernych ściga niczym bezpieka.

Kościół do góry wierzchem wywraca,

psoci, figluje - to jego praca.

Glemp grozi palcem: Rydzyk - łobuzie, Tadzio z uśmiechem nadyma buzię..

Pieronek błaga: Daj na wstrzymanie,

a on rozkręca nową kampanię.

Życiński prosi: Raz odpuść sobie,

a Rydzyk: Z radiem co zechce - zrobię.

Lech go popiera, Jarosław chwali,

a sztab ministrów pokłony wali.

A gdy mu ktoś gębę zamknąć próbuje

armię beretów mobilizuje.

Mohery wielbią swego pasterza

Bez jego radia - nie ma pacierza

I mnie już Tadziu zamącił w głowie

Wspieram go w myślach, uczynku, mowie I wciąż pracuję na swe

zbawienie Pompując rentę w jego kieszenie.

tomek "wiesz jak corka mojego znajomego z usa skwitowala polske ?nigdy jej wczesniej nie widzala ,a ma 16lat urodzila sie w stanach.

MEKSYK!!!"

Uczestnicy rajdu Mille Miglia też nazwali Polskę Meksykiem Europy ...no niestety jak ktoś nie potrzebuje moherowej wiary w "cuda" tylko zwyczajnie kase ma(uczciwie zarobioną a nie zaiwanioną jak radził bielecki) to na hasła w stylu Tadeusza Tuska na bank nie zagłosuje :)

Ostatnio zauważam więcej moheru w przedstawicielach PO niż w szeregach owczarni o. dyrektora ...

cuda, alleluja cuda :)

Pozdrawiam

Tusk "zamawia pięć piw".

Jak widać w chwilach wielkich emocji nie panuje nad wyuczonymi odruchami.

Memento: "Cieszę się z wyniku wyborów. Jest dobry dla Polski, jest dobry dla Niemiec i dobry dla Europy" (Erika Steinbach).

.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3966-100001680 1193139052_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jozwa maryn, 22 Paź 2007, 16:22

>Giertychowi kindersztuba nie pozwoliłaby

>na zestawienie zwycięskiej partii z mordercami Popiełuszki, premier nie miał natomiast żadnych

>oporów.

Teraz nie dziwię się dlaczego wygrała PO. Nawet najwybitniejsi przedstawiciele jej elektoratu nie potrafią zrozumieć co mowił Kaczyński wspominając kpt. Piotrowskiego i gazetę "Fakty i mity".

Oni rozumieją tylko proste komunikaty jak "by żyło się lepiej".

>Ciekaw jestem matki tych dwu ancymonów, jak jej się udało takie cuda ukształtować, bijąc po

>łbach?

Może porozmawiamy o twojej matce?

jozwa maryn, 22 Paź 2007, 15:41

>Sprawdziłe, faktycznie Ziobro górą. Osobliwość, żeby tak zawiodły sondaże robione w lokalach

>wyborczych. One zwykle typują całkiem precyzyjnie. Widać Krakauerzy bardziej niż normalnie wstydzili

>sie przyznać, że głosują na tego biedaka. Cóż, "najpopularniejszy polityk w Polsce", czyż nie?

A to jest faktycznie ciekawe (w odróżnieniu o opowieści o matkach).

Józwa, powiedz czy to dobre dla demokracji i w ogóle dobre, że pewne kręgi polityczne oraz żurnaliści rozpętali taką psychozę że doprowadzili do tego iż wyborcy wstydzą się powiedzieć na kogo będą głosować?

• Redaktorzy

"Nawet najwybitniejsi przedstawiciele jej elektoratu nie potrafią zrozumieć co mowił Kaczyński wspominając kpt. Piotrowskiego i gazetę "Fakty i mity"."

A ja, drogi dudi, wprawdzie najtęższym umysłem nie jestem, ale wypowiedź premiera miałem wątpliwą przyjemność słyszeć w bezpośredniej transmisji, i zapewniam cię, że dobrze zrozumiałem, co mówił. Bardzo dobrze zrozumiałem. Dlaczego się wstydzisz wypowiedzi premiera, i usiłujesz wmówić komuś, że nie powiedział, kiedy powiedział, nie wiem. Ale to juz twoja sprawa.

dudivan, 23 Paź 2007, 13:36

>jozwa maryn, 22 Paź 2007, 16:22

>Teraz nie dziwię się dlaczego wygrała PO. Nawet najwybitniejsi przedstawiciele jej elektoratu nie

>potrafią zrozumieć co mowił Kaczyński wspominając kpt. Piotrowskiego i gazetę "Fakty i mity".

>Oni rozumieją tylko proste komunikaty jak "by żyło się lepiej".

ta "skandaliczna wypowiedź" to stwierdzenie faktu, a nie mitu- że w tygodniku "fakty i mity" drukowano wypowiedzi piotrowskiego

słyszałem tą wypowiedź, zwykłe stwierdzenie faktu, no ale wy wolicie wirtual a opis faktów typu film "nocna zmiana" jest dla was tabu

józwa jaesteś malutkim tanim demagogiem mikrej erystyki, a ściśle mówiąc zwykłym kłamcą, wyjęty z kontekstu fragment przekręcasz po chamsku

tomek7776, 23 Paź 2007, 13:41

>jozwa

>a Ty zrozumiales co mowil Kaczynski o piotrowskim?

A po co cokolwiek rozumieć?

Wystarczy mechaniczna negacja i rozkazy dzienne z Gazrurki (Wyborczej).

• Redaktorzy

"Dlaczego się wstydzisz wypowiedzi premiera, i usiłujesz wmówić komuś, że nie powiedział, kiedy powiedział, nie wiem"

Ach, teraz już roziumiem. Z powodu rozpętania psychozy. Uległeś psychozie, współczuję.

zrozumiałeś józwa źle, no może twoja jakaś pokręcona wewnętrzna sprawiedliwość mówi ci że masz mentalność piotrowskiego, ale to twoja prywatna sprawa, nie płacz tu nam w rękaw biedaku

kaczyniak mówił o konkretnym pojedynczym tytule, a nie o przeciwnikach w ogóle, o tym mówił dalej- słuchanie ze zrozumieniem to też sztuka :-)

• Redaktorzy

"słyszałem tą wypowiedź, zwykłe stwierdzenie faktu,"

To była wstrętna wypowiedź, Horście, jakkolwiek rzeczywiście zwykła dla premiera. Oczywiście można udawać, powiedzmy, Greka, do upadłego, wmawiając że to była całkiem zwyczajna reminiscencja z bogatego życia wewnętrznego prezesa. Powodzenia. Ale po co tak się samozakłamywać - bo innych to już naprawdę się nie uda. Zwykłe stwierdzenie faktu, niech cię Bóg (o ile w niego wierzysz), ma w swojej opiece. Współczuję.

"Nie daliśmy rady szerokiemu frontowi od Faktów i Mitów, które kiedyś zatrudniały Grzegorza Piotrowskiego, mordercę ks. Popiełuszki po tygodnik Nie, Gazetę Wyborczą, różne telewizje, Platformę..."

mówi o przeciwnikach pis w ogóle?

mówi wyłącznie o mediach

a o Piotrowskim tylko przy "Faktach i mitach" konkretnie

mały kłamczuszku od netoperków LOL

jozwa maryn, 23 Paź 2007, 13:42

>A ja, drogi dudi, wprawdzie najtęższym umysłem nie jestem, ale wypowiedź premiera miałem wątpliwą

>przyjemność słyszeć w bezpośredniej transmisji, i zapewniam cię, że dobrze zrozumiałem, co mówił.

>Bardzo dobrze zrozumiałem. Dlaczego się wstydzisz wypowiedzi premiera, i usiłujesz wmówić komuś, że

>nie powiedział, kiedy powiedział, nie wiem. Ale to juz twoja sprawa.

Kaczyński powiedział tak: "Nie daliśmy rady potężnemu frontowi, który się rozciągał od "Faktów i Mitów" pisma, które zatrudniało kiedyś Grzegorza Piotrowskiego, mordercę księdza Popiełuszki, aż po "Nie", "Gazetę Wyborczą", różne telewizje, PO, LiD, itd. Nie daliśmy rady".

A teraz wykaż to "zestawienie" moredercy ks. Popiełuszki ze zwycięską partią. To tylko stwierdzenie faktu - że wszystkie te ośrodki krzyczały monochórem że rządy Kaczyńskich trzeba obalić. No tak się akurat złożyło. Dziwne, nie? Napiszesz może coś o stosunku Tuska do o. Rydzyka? A zaraz potem o stosunku J. Urbana do ks. Popiełuszki (organizowania słynnych "seansów nienawiści", które z całą pewnością "szkodziły Polsce").

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.