Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

narsiltm, sytuacja inna ludzie Ci sami. Pożyjemy zobaczymy.

Żyjemy w dziwnym kraju....Tusk swego czasu współdziałał przy odwołaniu rzadu, który chciał podac do publicznej wiadomości listy agentów w parlamencie. Stało by sie wtedy coś złego ? Partjny kolega Tuska - premier Bielecki zachęcał "pierwszy milion trezba ukraść"...nie wiem czy "prywatyzacja" odbywała sie w DDR, Czachach, Słowacji, Węgrzech na podobnych "zasadach" ?

...stad nie traktuję gościa poważnie...a czy sie od tamtego czasu zmienił czy nie to zobaczymy niebawem.

jozwa maryn, 24 Paź 2007, 13:46

>Zwłaszcza ton ironicznego potępienia moralnego jest tutaj fajnisty.

Józwa ze zwyczajnego świntucha przeistoczył się już w gwałciciela. Gwałci ludzi swoimi iterpretacjami ich własnych myśli.

Otóż ja nie potępiam współpracy z panami takimi jak Lepper. Ja potepiam bezczelną hiookryzję.

Na przykład ten żydo-mason Żakowski: całe ostatnie dwa lata ubolewał cmokając (on tak charakterystycznie cmoka) nad brutalizacją polityki, zwłaczcza języka, nad zdziczeniem obyczajów a teraz w Gazrurce (Wyborczej) wzywa to wypalania pozostałości po PiS-ie aż do kości. To teraz czystki, "zawłaszczanie państwa" jest gites, tak?

@jar1

>Graaf, ja też zupełnie szczerze. Współczuje Ci. :-)

ale czego mi współczujesz? :-)

nie znasz mojej sytuacji

zapewniam Cię, że jest mi dobrze :-)

a dzięki Donaldowi Tuskowi będzie jeszcze lepiej! :-)

• Redaktorzy

">Zwłaszcza ton ironicznego potępienia moralnego jest tutaj fajnisty.

...

Józwa ze zwyczajnego świntucha przeistoczył się już w gwałciciela. Gwałci ludzi swoimi iterpretacjami ich własnych myśli.

Otóż ja nie potępiam współpracy z panami takimi jak Lepper. Ja potepiam bezczelną hiookryzję."

Otóż to, dudi, otóż to. To się nazywa strzelić samobója. Sam bym tego lepiej nie napisał. Przy okazji, dziękuję za świntucha. To obowiązujący bon-mocik z Kaczystanu, czy twój własny wkład w dyskusję światopoglądową?

jozwa maryn, 24 Paź 2007, 15:17

>Otóż to, dudi, otóż to. To się nazywa strzelić samobója. Sam bym tego lepiej nie napisał. Przy

>okazji, dziękuję za świntucha. To obowiązujący bon-mocik z Kaczystanu, czy twój własny wkład w

>dyskusję światopoglądową?

Powtrzam po raz kolejny - zajmij się swoim "wkładem"!

Nie dość że cierpisz na dewiację o podłożu sadystycznym, to jeszcze ma wizje jakichś samobójów!

Łże-Kasandra w "wkładem" w gaciach!

• Redaktorzy

Dewiacja na podłożu sadystycznym, to fajne. No, przynajmniej ktoś ma poczucie humoru. To w sumie niedobrze, bo gdy dudi urośnie, może uratować partię Kaczyńskich.

A skoro już zahaczyłem o tematykę dopuszczania lub usuwania ludzi z różnorakich gremiów, to pozwolę sobie zwrócić uwagę kolegów na to, od czego przenajświętsza Platforma rozpoczyna swe rządy. Otóż nie od pełnego zapału kładzenia podwalin pod drugą Irlandię, lecz od czegóż by innego, jak nie lustracji. Ale jak to się pięknie obecnie w jej wykonaniu nazywa! Audyt. Nie ma zatem najmniejszego powodu, aby szacowne i zawsze gotowe do upadłego bronić praw uciskanych media, z Gazetą Wyborczą i TVN na czele, pisnęły choćby słówko krytyki pod adresem „audytorów”. Wszak samo słowo zatrąca już Salonem i Unią Europejską, w odróżnieniu od małomiasteczkowej, małodusznej i, co tu dużo mówić – nikczemnej - lustracji, której na uciskanych nieborakach z różnych wyśmienicie działających instytucji dopuszczały się zawistne o wszystko kaczory. A „audytować” będzie się oczywiście nie pod kątem zawartości archiwów IPN, ale w aspekcie politycznych zachowań wobec nietykalnych teraz osób z kręgu Platformy. Nie muszę chyba nikomu tłumaczyć, że „audytowanymi” będą pracownicy CBA. Pycha!

Uwidocznił się także drugi cel platformowców – przejęcie telewizji publicznej. Trwają już nerwowe do tego przygotowania zakrojone na maksymalną skalę.

I o to chodzi, panowie, i o to chodzi! I tak trzymać, a nie popuszczać!

PS

Wielce jestem ciekaw, kto w tej odrodzonej, platformowej Polsce będzie pełnił społeczną misję kontroli medialnej na rządzącymi? Zwłaszcza po upragnionej przez tak wielu pacyfikacji Torunia, na którą się w zaistniałej sytuacji chyba się wreszcie kościół zdecyduje. Ale przecież mamy „wolne media”, no nie?

Piotrze, nie przejmuj się drobiazgami. To jeszcze nic. Zobacz, co się dzieje:

"Donald Tusk zaproponuje Władysławowi Bartoszewskiemu stanowiska szefa MSZ - poinformowało radio Tok FM powołując się na nieoficjalne informacje z otoczenia przewodniczącego PO."

Sydomia z Gamonią, Panie.

Piotrze, o wiekszego trudno zuha jak jest stefek burczymucha...z donkiem, wałęsą, mazowieckim i pawlakiem już raz rzeczywistość tworzyli przy obronie agentów w lawach parlamentarnych....brawo zuhy.

lancaster, 24 Paź 2007, 16:34

>Piotrze, o wiekszego trudno zuha jak jest stefek burczymucha...z donkiem, wałęsą, mazowieckim i

>pawlakiem już raz rzeczywistość tworzyli przy obronie agentów w lawach parlamentarnych....brawo

>zuhy.

Wiem, że to wszystko chwaty, ale powtarzam – Gdzie jest Stefan? Przecież go te muszki owocówki, co to się nimi na co dzień zajmuje, nie zeżarły, bo na Stefku nawet mucha nie siada. Więc gdzie się podział? Ja bez niego już nie wydalam, a o drugiej Irlandii możemy od razu zapomnieć. Kupili go do Manchesteru United, żeby widokiem wrogów powalał, czy co?

Jakiś nędznik z PO (blondyn w okularach, podobny do Celińskiego, nie znam nazwiska) stwierdził że priorytetem w polityce zagranicznej będą dobre stosunki z sąsiadami.

Interes POLSKI, pacanie, nasz INTERES ma być priorytetem!

Dobre, a wręcz idealne stosunki to mieliśmy całe dziesięciolecia ze Związkiem Socjalistycznych Republik Radzieckich, tudzież NRD. Rzekłbym nawet że były to stosunki bratnie.

Ale za jaką cenę?

Co tam, specjalistą od dobrych stosunków jest Straszny Dziadunio Bartoszewski i już on tam będzie stosunki uprawiał aż furczeć będzie!

Wiadro KY-żelu na drogę!

Polonia Prostituta!

Skadinad od 2ch lat chamski Stevie byl jedynym,ktory podczas nocnej zmiany odwazyl sie miec inne zdanie. Mnie zawsze interesowalo jak ten profesor przeszedl metamorfoze od przyzwoitosci do ziania jadem

Jak mi zaraz nie powiecie, gdzie jest Stefan, to zacznę myśleć, że dostał bana. A tego mógł się dopóścić jedynie ktoś tak podły jak Kaczyński, który w przededniu oddania władzy pozbawił Polskę jej najszlachetniejszego ludowego trybuna. Powinno się go za to zabić i to wiele razy.

jar1, 24 Paź 2007, 16:58

>Generalnie, dudi, to wasz interes mnie nie interesuje !

Boś kacap!

Pojedź na Mazury i powiedz ludziom wypędzanym z domów przez Niemców że też cię to nie interesuje!

Straszny Dziadunio uprawiał stosunki z Niemcami i miał z tego przyjemność tylko że pozostały po nim dzieciątka-sirotki.

Czy zdobędzie się na to aby płacić im alimenty?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.